Osman Pamukoglu"Ndan Halka Cagri
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------
saka gibi..bı osman pamukoglumuz eksıktı o da tam oldu..artık sırtımız yere gelmez..
-----------------------------Merak etme tayyibiniz yüzünden yerden kalkmayan o sırtı doğrultmak için uğraşıyor Osman Paşa..
-
oy verecek kimse yok yine
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
1 oyda benden paşamıza ....
BBP Rulz ;)
Devam edin ipe sapa gelmez partilere oy vermeye . daha hali hazırda bir sürü suç paşanın üstüne atılmış durumda .Ayrıca her konuda geyik yaptığın ve ciddi cevap vermediğin için sana cevap bile vermemem gerekirdi ...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
BBP Rulz ;)
-----------------------------osman pasa ya kirlerini goruruz diyorsun sonra bbp rulz diyorsun
muhsin abi nin cinayetten yatti diye hatirliyorum. yoksa yanlis mi hatirliyorum :S
-
Helal Osman Komutan.!
CHP'nin oyunun %9,5 ini al yeter. Kalan %9,5 te chp'de kalsın.
Sonuç: AKP tek başına mecliste :D Super bi olay. MHP de çıkamaz artık kolay kolay :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Helal Osman Komutan.!
CHP'nin oyunun %9,5 ini al yeter. Kalan %9,5 te chp'de kalsın.
Sonuç: AKP tek başına mecliste :D Super bi olay. MHP de çıkamaz artık kolay kolay :|
-----------------------------Ya arkadaş ben mahallenin kabadayısıda degilim abiside çok tın.Devamlı görüyorum yok söyleyince biz kabadayı oluyoz ondan diyorum.Sen oradan sunu al sen burdan bunu al diye siktiri boktan yorum yapıpta konuyu bulandırmayın.Mahalle karsısı gibi yaptıgınız tek yorum yasasın akp supersin akpden öte degil.İktisat bilmezsin siyasal hiç bir bilgin yok ama atıp tutmaya gelince en önce bayrak çekersin.Yorumunu yaparsın dersin bu parti muhalefeti böler der çekip gidersin.Uzatmanında sakız gibi çignemeninde hiç bir anlamı yok bu bir degil çünkü.
Osman Pamukoğlu'nun geçmişide bellidir yaptıklarıda şimdikiler gibi karanlık geçmişleri olan tarikatlara bagımlı serefsiz soysuzların geçmişi gibi degil.Bu millet lider istiyor dansöz degil.Bu saaten sonra kim bayragı çekip düşmanın üstüne giderse bu millette onun arkasından giderek 2.Kurtuluş Savaşını başlatır.
-
Bu milletin yarısından fazlası akp'yi destekliyor.
Neyine kurtuluş savaşı başlatacakmış? Hayret bişey ya : )
Bi seçim gelsede ne güzel olacak. Tayyip keşke bi erken seçim yaptırsa..
-
dün dündür diyen basbakan istemiyoruz
ben degistim (!) diyen basbakan istemiyoruz
basini susturup basinin tum organlarini kendi cikarina kullanani istemiyoruz,
ciftciye ananida al git diyen, serefsize "sayin", sehite "kelle" diyen istemiyoruz,
gecmiste ben iscinin yanindayim diyip, bugun ayaklar bas olmamali diyen istemiyoruz
kisacasi dun bir agiz bugun baska agiz olan istemiyoruz
hirsiz kendi partisinde oldugunda mutlaka bi kilif bulan istemiyoruz,
ornekleri cogaltmak cig gibi buyutmek cok zor degil
-
Millet destekliyor da sanki siyasal alanda bir fikir sahibi oldukları için destekliyor.Hasan,hüseyin,ali,veli ne anlar.Onlar için kömür ve bakliyat birazda din iman reklamı yeter.Sordunmu amcaya dişarda sana tayyib dininde imamında adam der çeker gider.Şeçmen proflinin böyle oldugu bir hükümet çok fazla güvenmesin oylara.
-
O Hasan, Hüseyin, Veli, Ali kendi iradesiyle kurtuluş savaşına katıldı. Canını bile bile verdi.
Çok mantıklı bişey yaptı. M.Kemal onlara ölmeyi emredince coştu.
Eminim şimdi de mantıklı olan şeyi yapıyorlardır :)