Osman Pamukoglu"Ndan Halka Cagri
-
Oylar Osman Paşaya... yapılan bütün kahpeliklere dur diyecek biri olarak meclise girer inşallah...
-
Destekliyorum kendisini...
-
40 yıllık kıratçı babam ki zamanında dpden belediya başkanlığı yapmıştı onu bile ikna ettim oylar Pamukoğluna;)
-
Sol kesimin öncelikle sempati duyduğu parti CHP.
K.Atatürk'ten ötürü belli bir oy kitlesi var değişmez. O kesim farkında değil ama böylelikle Atatürk'e olan sevgilerini göstermiş olduklarını sanıyorlar. Cumhuriyet Halk Fırkası'nın bittiğinin farkında değiller. %15 gibi. Diyelim ki max %22. %15 yine CHP meclise çıkıp, kalan %7 oy pamukoğluna giderse %7 oy çöpe atılmış olur.
Bu AKP'nin işine yarar, sandalyeleri doldurur :| Bakalım nasıl olacak :|
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Cevrem de genc yasli ana baba coluk cocuk 10 insandan 9 u Pamukogluna oy verecegini soyluyor.Sanirim buyuk bir atilimla meclise girecek.
aynen benımde cevremdekiler oyle diyor hayırlısı keske secimler mayısta falan olsaydıda bende kullanabilseydim.. -
şimdiye kadar 2 seçim falan gördüm oy vermedim adam gibi kimse yok diye ilk seçimde ve osman paşa aday oldugu sürece oyum ona.
-
değerli müridler, paşayı biz desteklemezsek bu işe biz el atmazsak kim atacak? evet paşanın hasımları - hasımlarımız "emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessilidir" evet her tersaneyi her kaleyi tüm organları ele geçirmişlerdir.sermayeleri medyaları mafyaları uzayda uydularısayamadığım binlerce silahları herbişeyleri vardır.
kabul etmeliyiz ki bugün iktidar sahipleri doğrudan ihanet içindedirler.
Peki napacaz değerli müridler, kendi vatanımızda korkudan büzüşüp elimizden bişi gelmez diye sinip korkudan titreyip ağlaşarak celladımızı mı beklicez??? bi avuç yahudi beslemesi tüccar yobazla bi takım ne üdüğü belirsiz etnik döküntüler mozaik bilmem ne yabani sürüsüne terk edip kaçalımmı nereye kaççaksak artık??
herkes tarafını seçsin, savaş yaklaşıyor
-
mndlna bunu yazdı:
saka gibi..bı osman pamukoglumuz eksıktı o da tam oldu..artık sırtımız yere gelmez..
-----------------------------Temennimiz Atatürkçülükten ve milliyetçilikten rahatsız olanların sırtının yere gelmesidir aslında