folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar

Osmangazi Üniversitesinde Olan Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Böyle Protestoyu yersiz buluyorum. Bu uni gençliği ota boka ayaklanıyor.

Hele 2 sene bekleyin bi...

Hele girsin bakiyim bir işe plazada kantin 1 tl zam yaptı diye sabancıyı protesto etsin. sabancı da bunu muhattap alıp cevap yazacak mı yoksa siktir edip kapının önüne mi koyacak?

yarin oburgun girdikleri isyerinde bunu yapmak göt ister ama üniversitede normal karşılanıyor nedense.

Sınırsız protesto hakkınız varsa herşeyi sabote etmek çok kolay, lavabodaki sabun antibakterial değil diye ben de universitenin girişe banklardan barikat yapayım, güvenlik saldırınca kameraya çekeyim. Herşeyin bir sınırı olmalı.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

anlamıyorum okumak varken pretosto ne lan hukiki yoldan arasınlar artisligin sonu gelmezki özel güvenlik hakkını vermiş :)

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Tahribatta baya beyinsiz adam varmış görmüş olduk. Neredeyse "az bile yapmışlar" diyecek adamlar var şurada. çoluğu çocuğundan çıksın öyle düşünen varsa.

biz ögrenci olmadık bak tiplere işi güvcü olmayan tipler saca veriyordum 2 haftada bir berber parası sen neyin davasındasın iyi olmamış ama biz 600 tane sandivic yaptırdık dagıtacaz  dagıtsın ne olacak 1,30 kuruşa ne alabilirsin  bana söyle ögrencisin

otobüs kartın indirimli

burs alabilirsin

yurtkur kredisi alabilirsin

gerek yok pretostaya onlarında joplamasına gerek yok ama her hak aramaya kalkan böyle yaparsa ne yapacaz peki

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

akp gogogo

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Osmangazinin başındaki adamlarda örümcek kafalı insanlardır.

Yaptıkları ortada. Teröriste yapamadıklarını öğrenciye yapıyorlar.

--

edit:

retret :

Aksine hepsi adam demek ki. Allahtan bu şekilde cahilce düşünmüyorlar.

Ne dıyon hacı sen ya. Polis mi jandarma mı bu amına kodumun cocukları adamlar orda napıyor canlarınamı kastetmısler ters bıseymı solemısler. 

3 kurusluk ozel guvenlık gorevlısı 1 aylık kursla olmayanı dovuyolar. Ne hakla adama kelepce takıyolar yere dusenı tekmeleyıp jopluyorlar.

Teror eylemımı bu . Aynı sey bana olsun onların gotunden kan alırım. Harbı gerızekalıymıs ogrencıler 10 kısı toplanıcan her ıs cıkısı bırını hastanelık edıceksın bak bıdaha gotlerı kalkıyormu ogrencılere amk yavsaklarına bu yetkıyı kım verıyor

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hele girsin bakiyim bir işe plazada kantin 1 tl zam yaptı diye sabancıyı protesto etsin. sabancı da bunu muhattap alıp cevap yazacak mı yoksa siktir edip kapının önüne mi koyacak?

yarin oburgun girdikleri isyerinde bunu yapmak göt ister ama üniversitede normal karşılanıyor nedense.

Sınırsız protesto hakkınız varsa herşeyi sabote etmek çok kolay, lavabodaki sabun antibakterial değil diye ben de universitenin girişe banklardan barikat yapayım, güvenlik saldırınca kameraya çekeyim. Herşeyin bir sınırı olmalı.

fena saçmalamışsın, zaten istenen bu değil mi türkiyedeki gençlerden. şu anki mezun olacak öğrenciler belki de eğitim sisteminin daha boktan hale gelmedenki boktan halinden mezun olacak öğrenciler. zaten bundan sonraki öğrencilerin hepsi bildiğin koyun olacak.

bugün 20krş için itiraz etmezsen yarın 1tl de yaparlar 5tl de. sonuçta öğrencilerin itiraz hakkı var mı? var. 

ayrıca bizim şirkette yemekler kötü diye bizim de şikayet ettiğimiz oldu. ve değiştirmek zorunda kaldılar yemeği. 

neyse iş ortamı böyle değildir. çünkü iş ortamında senin fikirlerinin değeri vardır ve öğrenciler gibi anarşist damgası yemezsin. seni dinlerler.

fakat türkiyede öğrencilere özellikle şikayet eden öğrencilere (konu ne olursa olsun) anarşist gözüyle bakılıyor ve bakıyorlar.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

--

edit:

retret :

Ne dıyon hacı sen ya. Polis mi jandarma mı bu amına kodumun cocukları adamlar orda napıyor canlarınamı kastetmısler ters bıseymı solemısler. 

3 kurusluk ozel guvenlık gorevlısı 1 aylık kursla olmayanı dovuyolar. Ne hakla adama kelepce takıyolar yere dusenı tekmeleyıp jopluyorlar.

Teror eylemımı bu . Aynı sey bana olsun onların gotunden kan alırım. Harbı gerızekalıymıs ogrencıler 10 kısı toplanıcan her ıs cıkısı bırını hastanelık edıceksın bak bıdaha gotlerı kalkıyormu ogrencılere amk yavsaklarına bu yetkıyı kım verıyor

heh sen çıkışta bir güvenlik görevlisini hastanelik et bakalım okulda barındırıyorlar mı? baksana şuraya öğrenciler bi bok yapmamasına rağmen tahribatta bile öğrencileri haksız gören topluluk var.

kim bilir güvenliği orada dövseler ne olacaktı. pkklı damgası yerlerdi çok basit. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

şeyhlik 2 hafta elinden alınmalı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı
    emreslmn bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

--

edit:

retret :

heh sen çıkışta bir güvenlik görevlisini hastanelik et bakalım okulda barındırıyorlar mı? baksana şuraya öğrenciler bi bok yapmamasına rağmen tahribatta bile öğrencileri haksız gören topluluk var.

kim bilir güvenliği orada dövseler ne olacaktı. pkklı damgası yerlerdi çok basit. 

O konuda haklısında dovenın kım oldugu ortaya cıkmadıgı surece ısterse barındırmasınlar :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

fena saçmalamışsın, zaten istenen bu değil mi türkiyedeki gençlerden. şu anki mezun olacak öğrenciler belki de eğitim sisteminin daha boktan hale gelmedenki boktan halinden mezun olacak öğrenciler. zaten bundan sonraki öğrencilerin hepsi bildiğin koyun olacak.

bugün 20krş için itiraz etmezsen yarın 1tl de yaparlar 5tl de. sonuçta öğrencilerin itiraz hakkı var mı? var. 

ayrıca bizim şirkette yemekler kötü diye bizim de şikayet ettiğimiz oldu. ve değiştirmek zorunda kaldılar yemeği. 

neyse iş ortamı böyle değildir. çünkü iş ortamında senin fikirlerinin değeri vardır ve öğrenciler gibi anarşist damgası yemezsin. seni dinlerler.

fakat türkiyede öğrencilere özellikle şikayet eden öğrencilere (konu ne olursa olsun) anarşist gözüyle bakılıyor ve bakıyorlar.

+1 ve ek olarak anarşistlik kötü bir şey değildir.isteyen anarşist gözüyle baksın.

.
Toplam Hit: 9832 Toplam Mesaj: 81