Osmanlı 1299"Da Kurulmamış
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------olivetti bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
üçün beşin hesabını yapmasınlar yahu
-----------------------------tam bunu dedim hemen altınsa senin mesajı gördüm:)
başlıgı görüncede sanki 100,200 yıl meselesi varmış gibi.
-----------------------------biz simdi 2000'li yillardayiz.Peki milyonlu yillarda olsak.
100, 200 yilin hesabini yapmayin.
Hadi 100.000, 200.000 yil olsa neysemi diyeceksin ilginc ya.
-----------------------------hiç alakası yok hacı 3 yıl ile 100 yıl arasındaki farkı söylememe gerek yok sanırım. hangi yılda olursak olalım bu fark hiç bir zaman degişmez. hem biz kuruluş yılı ile şu anki yılımıza bakmıyoruz.
-
ulan sizmi 3 kulaklısınız yoksa bizmi?
Tarihten bahsediyoruz tabiki üçün beşin hesabı yapılıcak denyomusunuz?
Aynı oksijeni soluyoruz ya böyle adamlarla ben ona üzülüyorum....
-
nuggets54 bunu yazdı:
Halil İnalcık 80 küsür yaşlarına rağmen hala çalışıyor.Müthiş birisi gerçekten..
-----------------------------aynen ve bu adam Türkiye'nin en iyi tarihcilerinden birisi
-
arkadaşlar1302 de afyon emirdag eski adı aziziye de kuruldu tarihi kazılarda bu kanıtları saklıyorlar bilen prof lar var ama tarihi yeniden yazmamak için eski emeşrdağı öeren yerlerindeki kazılardan çıktı. selamlar
-
ya şimdi Dünya'nın 4,5 milyar yaşında olduğu söyleniyo bi çıkıp dese ben araştırdım arkadaş Dünya 4,499 milyar yaşında dese nolur, ne değişir
yani bu tarih değişikliği resmen kabul edilirse tarih kitaplarında ufak bi değişiklikten başka bişey olmayacak
Bunları söylediğim için gereksiz, ezik biri gibimi duruyorum ki aynı oksijeni solumak istemiyosun arkadaş...
-
abdullahozcan bunu yazdı:
arkadaşlar1302 de afyon emirdag eski adı aziziye de kuruldu tarihi kazılarda bu kanıtları saklıyorlar bilen prof lar var ama tarihi yeniden yazmamak için eski emeşrdağı öeren yerlerindeki kazılardan çıktı. selamlar
-----------------------------haydaa. o zaman Ertuğurulgazi'nin ve Dursun Fakıh'ın Söğüt'te Şeyh Edebalı'nın Bilecik'te -türbelerinin- ne işi var.
-
halil inalcık söylüyorsa, temeli vardır.bu insanlar tarih bilimine ömürlerini adamışlar.
-
hatta osmanlı ilk önce derin devletmiş sonra dan böle olmuşlar :D
-
harbi yazık yaa.. 3ün 5in hesabımı yapılcak demiş bazıları yuh diyorum başka bişey demiyorum.
ordaki 4 yıl bildiğimiz tarihin nelerini değiştirir aklınız almıyomu hiç?
en basitinden bi cocuk 2000 yılında doğdu biliyoruz diyelim
ama megersek 2004 yılında doğmuş; yani o 4 sene boyunca hiç varolmamıs,emeklememiş,yürümemiş,gelişmemiş.o arada olan gelişmeler daha ileri bir tarihe atıldı anlamına gelir.
Bu kadar kas kafalı olmayın biraz düşünün.Sen böyle üçün beşin hesabınımı yapıcaz dersen İngilizin biri 50 yıl sonra aslında Osmanlı Hanedanı Türk soylu değildi der sende hee evet doğru diyo bu adam diye kafa sallarsın.
-
rica ediyorum adam gibi konuşun da kiminle muhatab olduğumuzu bilelim
bana göre bi önemi yok ha 1299 ha 1302 dediğim gibi tek etki edeceği nokta kitaplardaki ufak bi değişiklik boşuna zırvalamayın