Osmanlı Da En Yüksek Maaşı Kim Alıyordu Dersin?
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Süleyman Demirel
(Artık Osmanlıyı suçlamamızın manası kalmamıştır. Rejim oturmuştur. Rejim oturana kadar Osmanlıyı kötülemek gerekiyordu. Ama şimdi buna ihtiyaç kalmadı.) [09.10.1999]
-----------------------------
ne mantığa koydun bu yazıyı şimdi ? rejim çok iyi oturmuş vaziyettemi, Atatürk'ün rejiminin, devriminin içine sıçtılar yıllardır. -
shockman bunu yazdı:
-----------------------------alp bunu yazdı:
-----------------------------Bakıyorum ki arkadaşlar lale devrini bahane edip Osmanlı'ya bok atmaya çalışıyor.. Yapmayın etmeyin arkadaşlar, Bana dünyaya gelmiş bir Kanuni daha göstersenize..
Sizin yaptığınız akp dönemine kızıp Türkiye'ye bok atmak gibi bir şey.
-----------------------------Hocam Ne alaka yahu, Kanuniye Laf eden Varmı Baştan bi oku bak, Bende yazmıyor takip ediyordum konuyu, Yazını Görünce Yaziyim dedim, Ne yani Hocam Hatalarımızı Konuşmak Bok Atmakmıdır. Yok hocam yok Aslında biz Konuşmaktan ürker olduk, oysa Konuşmaktan hiç bir yerin yıkıldığı Görülmüş Şey değildir.
Farkındaysan Adamlar Lale Devrinde Halk Aç Perişan İken Kilolarca Altın ile Lale Aldırıp 3 gün Sonra Soluşunu Seyrederlermiş, Olacak işmidir bu, Alah Kabul edermi Bu Kendi Kanına Hıyanettir.
hocam sanırım yanlış anladın beni.. Lale devri'ni savunmuyorum ki ben.. Osmanlı kusursuzdu da demiyorum. Sadece Lale devri'ne bakıp da Osmanlı'ya bok atmayalım diyorum.. bi arkadaşın mesajında bu bok atma mevzusu geniş yer bulmuş ona ithafen yazmıştım ama onun değil senin ilgini çekmiş -
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Süleyman Demirel
(Artık Osmanlıyı suçlamamızın manası kalmamıştır. Rejim oturmuştur. Rejim oturana kadar Osmanlıyı kötülemek gerekiyordu. Ama şimdi buna ihtiyaç kalmadı.) [09.10.1999]
ne mantığa koydun bu yazıyı şimdi ? rejim çok iyi oturmuş vaziyettemi, Atatürk'ün rejiminin, devriminin içine sıçtılar yıllardır.
-----------------------------Bi yerde rastladım doğru bi söz paylaşayım dedim..