folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osmanlıyı Filistinde Arkadan Vuranlar

Osmanlıyı Filistinde Arkadan Vuranlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

FİLİSTİN'DE HAYATINA SON VERİLEN TÜRK ASKERİNDEN GERİYE KALAN..1918

ŞERİF HÜSEYİN'İN OĞLU FAYSAL VE yAHUDİ WEİZMAN, OSMANLI'YI FİLİSTİN'DEN UZAKLAŞTIRMANIN HATIRASINA DOSTLUK FOTOĞRAFI ÇEKTİRİYOR, 1918

Filistin'de Türk askerlerinin toplu mezarı

Şerif Hüseyinin cenazesi Kudüs'ten kaldırılıyor

İngilizlerin bombaladığı bir cami, Filistin

Gazze savaşlarında yaralanan Türk askerleri

Filistin'de savaş hazırlığı yapan Türk askerler

Askerlerimizçölde çorba içerken

Yahudi devletinin kuruluş mimarları
    Lawrence, Emir Abdullah, ve Herbert Samuel

Yahudi asıllı İngiliz lord Walter Rotschild

Suud bin Abdülaziz

Osmanlı'ya karşı savaşmak üzere İngilizlerden para ve silah almak üzere Basra'ya geliyor, 1916

Arabistan cephesinde yüzbinlerce Türk askerinin arkadan vurulmasından sorumlu Şerif Hüseyin... Kendisini İslam peygamberinin torunu olarak tanıtıyordu. Emir Faysal ve Abdullah'ın da babası...

İslamın cihad sancağı için Filistin'de savaşan Türk askerleri

Emir Faysal, Irak Kralı olarak göreve başlıyor. Arkasında İngiliz danışmanlar var

EMİR fAYSAL, ıRAK KRALI İKEN...

Casus Lawrence (solda) ve akıl hocası Gertrude Bell

Filistin'de Yahudi yurdunun/vatanının kurulacağı bildirisini yayınlayan Lord Balfour, 1917

Yahudi NILI casus örgütünün lideri Sara Aaranson

Kudüs'te artık Türk askeri yok...O'nun yerine İngiliz ve Anzak askerleri kutsal kente hakim 1918

YAHUDİ-SİYONİST LOBİSİNİN
    FİLİSTİN'DE KURMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ BÜYÜK İSRAİL PROJESİ, 1919 YILI

Osmanlı’nın Filistin’de 1917 ve 18 yıllarında İngilizler karşısında ağır bir yenilgi almasında Şerif Hüseyin’in isyancı Arap aşiret silahlıları… -Osmanlı karargahına sık sık ziyaret yapan Yahudi asıllı kadınlardan oluşan NILI casusluk örgütü… -İngiltere Hükümetinde önemli etkinliği bulunan Yahudi asıllı Herbert Samuel, Winston Churchil, Lord Balfour, Walter Rotschild’in çalışmaları önemlidir.
    Gazze-Birşiba-Kudüs üçgeninde yüzlerce toplu mezarda tahmini sayıları 50 bini bulan Türk askeri bulunmaktadır.

Belki çok acımasız olacak ama ...

Eden bulsun...

UNUTMAMAK ÜZERE...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    eden bulsun doğru, yanlız arap hayranı bazı yobaz köpekler bunları unutmuş gibi malesef.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

araplara asla güvenilmez cihat emri verilmişken gidipte ingilizlerle  işbirliği yapmış olan arap pislikleri ceza oalrak şuan israilden cekiyorlar cekeceklerini ( Filistin halkı masumdur geçmişin cezasını cekmektedir) yahudi itleri her zaman ki gibi vatan araşıyında..

katletmek lazım yahudileri.(bkz. Adolf Hitler )

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    bir ay önce açılan böyle konuya da yorum yazmıştım belki aramızdan kızanlar olmuştur ama şu gerçekki yahudilerin filistinlilere yaptığı az bile daha beter olsunlar o ölen osmanlıdan benim dedemide kinin ile zehirlemişler mezarını hala bulamadık orda şehit yatıyor tarihinizi bilin duygusallıga yer yok türkiyenin çıkarı kimin yanındaysa o devletle iyi geçinmek zorunda, araplar kadar pis millette yoktur bunu bilesiniz. müslümanlık ayrı birşey onu yaşayan bilir hele müslüman müslümanı öldürmüşse o devlet hiç bir zaman iflak olmaz elimde bir yetki olsa filitine 100 bombada ben atarım gebersin 50 bin osmanlı askerini zehirleyip arkadan hançerleyen ingiliz işbirlikçilerini allah her azaman kahretsin.ben türk oğlu da türküm.

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir ay önce açılan böyle konuya da yorum yazmıştım belki aramızdan kızanlar olmuştur ama şu gerçekki yahudilerin filistinlilere yaptığı az bile daha beter olsunlar o ölen osmanlıdan benim dedemide kinin ile zehirlemişler mezarını hala bulamadık orda şehit yatıyor tarihinizi bilin duygusallıga yer yok türkiyenin çıkarı kimin yanındaysa o devletle iyi geçinmek zorunda, araplar kadar pis millette yoktur bunu bilesiniz. müslümanlık ayrı birşey onu yaşayan bilir hele müslüman müslümanı öldürmüşse o devlet hiç bir zaman iflak olmaz elimde bir yetki olsa filitine 100 bombada ben atarım gebersin 50 bin osmanlı askerini zehirleyip arkadan hançerleyen ingiliz işbirlikçilerini allah her azaman kahretsin.ben türk oğlu da türküm.

tarihte yaptıklarını savunamam ki yanlıştır

bu günde yanlış yapanlarıda vardır ama hiç kimse masum kandınları çoçukların öldürülmesinin dogru oldugunu söyleyemez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek
    malesef onların yaptığı hataları şimdi torunları ödüyor..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Eden bulur ama bu demek değildir ki masum insanlar bedelini ödesin...

Pragmatism&Realism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    araplar kadar pişkin çalışmayan insanı arkadan vuran bir ırk daha yoktur onlarda müslüman filan değildir onlar dinsizin tam kendisidir orada ölenlerede acımıyorum zamanında bizi o topraklarda öldürürken iyiydi daha çok kan içinde kalmasını istiyorum o toprakların araplara karşı israil'le iş yaparım daha iyi örneğin soykırımı geçirmediler.yani diyeceğim şudur dünya bazı insan toplulukların bulunduğu yerdir savaş çıktığında ortada ne din kalır ne ahlak ortada para konuşur kimde para ve güç var onun yanında yer alınır.filistinler yaptıklarını fazlasıyla ödemektedirler iyide oluyo çünkü bunlar başka yoldan anlamaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Evvela konuyu açan ve görüşlerini paylaşan arkadaşlara müteşekkiren merak ettiğim bazı hususlar var..

Bugün eğer herşey aynen böyle devam ederse 5 - 10 yıl sonra bir Kürt devleti hayal değil, amaçlarına hedeflerine ulaşıyorlar, farkında mısınız ?

İlaveten o gün Araplar Osmanlı'yı arkadan vurdu bugün ise bedelini ödüyorlar diyorsunuz. Sorum şudur..

Eğer Güneydoğu'da Kürdistan devleti kurulursa (ki tekrar söylüyorum bugünkü siyasi konjönktür böyle devam ederse bu hayal değil) 50 yıl sonra orada yapılacak katliamda Arapların; Türkler topraklarını onlara verdiler, şimdi de bedelini ödüyorlar. diyecek olmaları sizin şu dediklerinize bakılarak onları haklı çıkarmaz mı ?

"Kimse atasının günahından dolayı; kınanamaz, cezalandırılamaz."(hadis-i şerif)

"Kişi kınadığını yaşamadan ölmez." (hadis-i şerif)

yıkılma sakın !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yazıklar olsun bunların müslümanlığına.

ektiklerini biçiyorlar diyeceğim ama.bugün yine hepsi zenginlik içinde.onların suçunu, cezasını masum filistin halkı geçiyor.

yatacak yeriniz yok.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:

Evvela konuyu açan ve görüşlerini paylaşan arkadaşlara müteşekkiren merak ettiğim bazı hususlar var..

Bugün eğer herşey aynen böyle devam ederse 5 - 10 yıl sonra bir Kürt devleti hayal değil, amaçlarına hedeflerine ulaşıyorlar, farkında mısınız ?

İlaveten o gün Araplar Osmanlı'yı arkadan vurdu bugün ise bedelini ödüyorlar diyorsunuz. Sorum şudur..

Eğer Güneydoğu'da Kürdistan devleti kurulursa (ki tekrar söylüyorum bugünkü siyasi konjönktür böyle devam ederse bu hayal değil) 50 yıl sonra orada yapılacak katliamda Arapların; Türkler topraklarını onlara verdiler, şimdi de bedelini ödüyorlar. diyecek olmaları sizin şu dediklerinize bakılarak onları haklı çıkarmaz mı ?

"Kimse atasının günahından dolayı; kınanamaz, cezalandırılamaz."(hadis-i şerif)

"Kişi kınadığını yaşamadan ölmez." (hadis-i şerif)

Ne alaka kardeşim? nedemek isdeğini anlayamadım biz türkler kime ihanet edecezde kahpelik hainlik yapacazda ettiğimizi araplar gibi bulacaz?

Bilgi güctür.
Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 18