folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osmanlıyı Filistinde Arkadan Vuranlar

Osmanlıyı Filistinde Arkadan Vuranlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

montblanch: Biz arabicler gibi köleci toplum değiliz.

Türk milleti, Milli Birlik ve Beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir...M.kemal. Atatürk.

araplar bugün filistinde el fetihle hamas direniş örgütleri kendi vatanlarını israile karşı savunmuyorlar. aptallar birbiriyle çatışıyorlar...eee israilde bunu istiyor..arap birliği ülkelerinin hiçbiri tek ses çıkarmadı israile. mısırda israil uşağı durumunda.hepsi korkuyor israilden :) iran hariç.

arapta olsa masum insanın öldürülmesine karşıyım. bugün aynı zulmü çin doğu türkistanda bizim kardeşlerimize yapıyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Benim baba tarafı TÜRKEMNİSTAN dan göçle gelmişler ama daha sonra aralarında kalarak araplaşmışlar. Anne tarafımda Arap kırma gibi bişiyim ama ben her ikisinden de memnunum ve diyorumki NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...!!!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@mont-blanc

geçmişimize bakarak bu ülkeyi kimselere yedirmeyiz merak etme..hele hele iki üç götü boklu arap ülkelerine güvenerek te iş yapmayız..aradaki siyasi hedefler çok farklı arapların kültürleri ile türk kültürüde çok farklı araplaşmak yerine neden Türkleşmiyoruz ben onu anlamıyorum..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    "Herkez hak ettiği gibi yaşar" İşte size Irak her gün kan gölü vnını satan vatansızlar şuda bilinmeli ki Bu gemi (Türkiye) batarda o gemiden kimse sağ çıkamaz kurt gibi üşüşürler başımıza

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam hiç merak etmeyin toprak bütünlüğümüzden milimetre kare kaybetmeyiz elden cıkarmayı düşünen adamı da tsk eller...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    araplarla yahudiler köken olarak aynı soydandır , dinleri kültürleri birdir. Türk Irkının tarihi düşmanlarıdır, bu düşmanlıkları dine , zamana mekana bağlı da değildir. Türklere karşı işbirliği içinde olmalarında şaşırılacak bir durum yok kanaatimce. Şaşırılacak, hatta utanç duyulacak durum ise Türklerin yahudi yada arap saflarında yer alması onların çıkarlarını Türk varlığına tercih edecek kadar şuursuz kişiliksiz olabilmeleridir.

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

Evvela konuyu açan ve görüşlerini paylaşan arkadaşlara müteşekkiren merak ettiğim bazı hususlar var..

Bugün eğer herşey aynen böyle devam ederse 5 - 10 yıl sonra bir Kürt devleti hayal değil, amaçlarına hedeflerine ulaşıyorlar, farkında mısınız ?

İlaveten o gün Araplar Osmanlı'yı arkadan vurdu bugün ise bedelini ödüyorlar diyorsunuz. Sorum şudur..

Eğer Güneydoğu'da Kürdistan devleti kurulursa (ki tekrar söylüyorum bugünkü siyasi konjönktür böyle devam ederse bu hayal değil) 50 yıl sonra orada yapılacak katliamda Arapların; Türkler topraklarını onlara verdiler, şimdi de bedelini ödüyorlar. diyecek olmaları sizin şu dediklerinize bakılarak onları haklı çıkarmaz mı ?

"Kimse atasının günahından dolayı; kınanamaz, cezalandırılamaz."(hadis-i şerif)

"Kişi kınadığını yaşamadan ölmez." (hadis-i şerif)

-----------------------------

kürt devleti diye birşey olmayacak merak etme , Türkiye den koparsa bile o toprak başka bir ülkenin elinde kalır yani bir kürdistan olmaz. Ayrıca Türkler kimseye toprak vermeyecekler, devlet bunu kabul etse bile halkın neler yapacağını hesaba katmıyorlar.Asıl petrol bitip abd ordusu ıraktan çekilince kürtlerin sonu ne olacak onu düşünmek gerek 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4172 Toplam Mesaj: 18