Oss Ban İstiyorum:)
-
evet adminlerden rica ediorum bi oss ban atabilirlermi bana acaba ders fln calisamiyorm bole. ha simdi dieceksiniz pm atsaydin ya nie konu acion fln maksat vedalasmak olsun:) arada bi gelir forumu okurum ins:D nese bi oss ban atarsaniz sevinirim. cebitte gorusmek uzere, ossden sonra tekrar aranizdayim:) yanarim yanarim cs oynayamicam ona yanarim hele bi kazanam oss yi ondan sonra hersey kolay:D
sevgiler saygilar herkese, selametle....
ugur0
-
ossura ossura git yanına yoldaş olsun :)))
Allah zihin açıklığı versin kardeşim.başarılar
2 sene sonra görüşürüz inşallah
-
aynen bende uğur gibiyim
17 sinden sonra yokum üeeeeeeeeeee :(
8 ay artık unutmassınız inş
bu sene kazanmam lazım eşşşek gibi çalışcam artık telefonu bile 17 sinden sonra
kardeşime verdim telefon bile yok inek olucam mölücem möööööööö möööööö mööölaaaa:D
olm sen niye ban istiyo delirdin mi:D
-
umarım başarırsın ugur hakkettigin yere gelirsin
öss de başarılar =)
bnde gircm bu sene öss / yds e bende ban isticm =)
neyse sanada basrılar yunus emre
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende uğur gibiyim
17 sinden sonra yokum üeeeeeeeeeee :(
8 ay artık unutmassınız inş
bu sene kazanmam lazım eşşşek gibi çalışcam artık telefonu bile 17 sinden sonra
kardeşime verdim telefon bile yok inek olucam mölücem möööööööö möööööö mööölaaaa:D
olm sen niye ban istiyo delirdin mi:D
-----------------------------
ban olmayinca insan kendini tutamio siteye giresi tutuyo foruma bisiler yazasi gelio:) saolasin amele snde sade bana deil oss ye gircek herkese -
ossye gircek olan herkese başarılar özellikle yunuzcuma basarılar kazanmazsa işkence yapıcam ona puhahah :)
-
yok hoca ben yokum 8 ay :D
-
Hadi Hocalar insallah sizi burada 8 ay sonra kazanmıs olarak görücez.. insallah kazanır istediğiniz yerlere gelirsiniz ;)
-
:D hacılar taktik deyiştirin bence nete girmemekle öss kazanılması arasında sadece psikolojik bir bağlantı var :D
bu arada sanırım ban değilde şifreni değiştirirler sana söylemezler giremezsin.
hayırlısı olsun inş. kazanırsınız güzel bir yerler 1 seneniz var valla deli gibi çalışırdım o 1 senede ve sonrası yatardım üniversitede hatta bu sene %25'in girmeyeceğini düşünürsek dahada bi kasardım.
-
sağolun akr inş 17 sinde burdan giitğimde 8 ay sonra tekrar üni kazanmış olarak gelicez inş
uğur laa beraber
-
Yalıcam dünyayı heryerindennn öss den sonraa diosun yani :D