ÖSS Birincisi YAKTI
-
Ayrıca Ben Ne Kadar Aç Açıkta da Olsam, Yatacak Evim Dahi Olmasa, Yokluktan Gebersem Dahi Hiç Bir Orhospu Çocuğu Benim Beynimi Yıkayamaz, Beni Bu Yollara Düşüremez
Eğerrrrr
Benim Kanım Bozuk Değilse, İçimde Hainlik Yoksa Bana Kimse Fikrini Enjekte Edemez
Bu Adamların Kanında Var İpnelik Hainlik
Bak Antep'e A.K. Phicler Seslerini Çıkarabiliyorlarmı?
Hayatında Hiç Antepde şu şu Olmuş Diye Duydunmu Haber İzledinmi Adamın A:K. Biz
Çünkü Devlete Millete Bağlıyız Bilinçliyiz
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Swool Kardeş;
Sen Şimdi apo Denen Allahsız Kitapsız Amerika-İsrail-Ermeni Tohumu Olan Boktan Hayvan İnsan Karışımı Phic Kurusunun İstanbul Üniversitesini Hakkıylamı Kazandığını Sanıyorsun ve/veya Biliyorsun.
Aynı Sözleri Söylemek İstemiyorum. Bu Phic Soylular Oyunlarla Bu Okulları Kazanıyorlar Soru Çözme Kabiliyetleri İle Değil
-----------------------------
Hoja, durumun farkındayım. Bu ülke Makina Mühendisi Ajdar'lar, Hukuk Fakültesi o.ç'lerde yetiştiriyor. Sorun eğitim sistemi değil, bu sistemin içinde yer alan ipnelerin yaptıkları şerefsizlikler. -
burdan dahi anlayabilirsiniz.problem işsizlik,eğitim öğretim değil.nerde diye sorarsanız şimdi söylerim de yine tartışma çıkar,siz biliyosunuz...
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------burdan dahi anlayabilirsiniz.problem işsizlik,eğitim öğretim değil.nerde diye sorarsanız şimdi söylerim de yine tartışma çıkar,siz biliyosunuz...
Hoja, insanın insiyatifine bağlı birşey. Eğer içinde yoksa, işsizde kalsa açta kalsa böyle birşeye girişmez. -
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------burdan dahi anlayabilirsiniz.problem işsizlik,eğitim öğretim değil.nerde diye sorarsanız şimdi söylerim de yine tartışma çıkar,siz biliyosunuz...
-----------------------------Niye Kavga Çıkacakmış
Kimin Ne Mal Olduğu Malum
Bizde Güneydoğuluyuz A.K. Ama Bugüne Kadar Asla Ağlamadık, Aş-İş-Ekmek Diye Oturduk Kendimiz Ürettik
Devlete İsyan Etmedik, Tr'nin 6. Büyük Şehri Olduk Yüzlerce Global Marka Çıkardık
Sonuç Seninde Dediğin Gibi Ne İşsizlik Ne Açlık
Sorun Bu Adamların Kanlarının Bozukluğu Genlerindeki Hainlik Doğuştan Gelen Kahbelik
Ben Söylerim Arkadaş Kimseden Çekinmem Bu Ülke Öyle Havadan Gelmedi Sorumluluklarımızı Aman Kagva Çıkmasın Diyerek Sineye Çekmeyle Ödeyemeyiz
Bu Ülkenin Tapu Sicil Belgesi Türklüğün Elindedir
Bedeli Şehit Kanları Ödemiştir
Bu Belge Üzerinde Oynamaya Kalkanlar Bedel Ödemeye Hazır Olsunlar A.K.
-
ulan öss birincisi olsan ne yazar kendi aklini baskalari kullandikdan sonra puahahah istedigin kdr birinci ol baskalari tarafindan kullaniosan malsin off zuahahah hay öküzler aq topununn
-
bassaristhe bunu yazdı:
ulan öss birincisi olsan ne yazar kendi aklini baskalari kullandikdan sonra puahahah istedigin kdr birinci ol baskalari tarafindan kullaniosan malsin off zuahahah hay öküzler aq topununn
-----------------------------hep beraber :)
-
kardeşim cahil adamı okutursanız daha tehlikeli olur.CAhil sokakta polisle çatışır.
İşte okuyan şerefsiz apo gibi olur böyle zarar verir cahilin okumuşu çok tehlikeli.
-
YUH amk sözün bittiği yer burası olsa gerek ÖSS birincisi ? :S S:
-
İnsan Vatan hayiniyse okusa isterse dünya 1.si olsa ne yazar ? 1.Olmuşta bize yararımı var onun ben tee amq :)