ÖSS Birincisi YAKTI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ayrıca Ben Ne Kadar Aç Açıkta da Olsam, Yatacak Evim Dahi Olmasa, Yokluktan Gebersem Dahi Hiç Bir Orhospu Çocuğu Benim Beynimi Yıkayamaz, Beni Bu Yollara Düşüremez

Eğerrrrr

Benim Kanım Bozuk Değilse, İçimde Hainlik Yoksa Bana Kimse Fikrini Enjekte Edemez

Bu Adamların Kanında Var İpnelik Hainlik

Bak Antep'e A.K. Phicler Seslerini Çıkarabiliyorlarmı?

Hayatında Hiç Antepde şu şu Olmuş Diye Duydunmu Haber İzledinmi Adamın A:K. Biz

Çünkü Devlete Millete Bağlıyız Bilinçliyiz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

Swool Kardeş;

Sen Şimdi apo Denen Allahsız Kitapsız Amerika-İsrail-Ermeni Tohumu Olan Boktan Hayvan İnsan Karışımı Phic Kurusunun İstanbul Üniversitesini Hakkıylamı Kazandığını Sanıyorsun ve/veya Biliyorsun.

Aynı Sözleri Söylemek İstemiyorum. Bu Phic Soylular Oyunlarla Bu Okulları Kazanıyorlar Soru Çözme Kabiliyetleri İle Değil

Hoja, durumun farkındayım. Bu ülke Makina Mühendisi Ajdar'lar, Hukuk Fakültesi o.ç'lerde yetiştiriyor. Sorun eğitim sistemi değil, bu sistemin içinde yer alan ipnelerin yaptıkları şerefsizlikler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

burdan dahi anlayabilirsiniz.problem işsizlik,eğitim öğretim değil.nerde diye sorarsanız şimdi söylerim de yine tartışma çıkar,siz biliyosunuz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:

burdan dahi anlayabilirsiniz.problem işsizlik,eğitim öğretim değil.nerde diye sorarsanız şimdi söylerim de yine tartışma çıkar,siz biliyosunuz...

Hoja, insanın insiyatifine bağlı birşey. Eğer içinde yoksa, işsizde kalsa açta kalsa böyle birşeye girişmez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:

Niye Kavga Çıkacakmış

Kimin Ne Mal Olduğu Malum

Bizde Güneydoğuluyuz A.K. Ama Bugüne Kadar Asla Ağlamadık, Aş-İş-Ekmek Diye Oturduk Kendimiz Ürettik

Devlete İsyan Etmedik, Tr'nin 6. Büyük Şehri Olduk Yüzlerce Global Marka Çıkardık

Sonuç Seninde Dediğin Gibi Ne İşsizlik Ne Açlık

Sorun Bu Adamların Kanlarının Bozukluğu Genlerindeki Hainlik Doğuştan Gelen Kahbelik

Ben Söylerim Arkadaş Kimseden Çekinmem Bu Ülke Öyle Havadan Gelmedi Sorumluluklarımızı Aman Kagva Çıkmasın Diyerek Sineye Çekmeyle Ödeyemeyiz

Bu Ülkenin Tapu Sicil Belgesi Türklüğün Elindedir

Bedeli Şehit Kanları Ödemiştir

Bu Belge Üzerinde Oynamaya Kalkanlar Bedel Ödemeye Hazır Olsunlar A.K.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ulan öss birincisi olsan ne yazar kendi aklini baskalari kullandikdan sonra puahahah istedigin kdr birinci ol baskalari tarafindan kullaniosan malsin off zuahahah hay öküzler aq topununn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bassaristhe bunu yazdı:
    ulan öss birincisi olsan ne yazar kendi aklini baskalari kullandikdan sonra puahahah istedigin kdr birinci ol baskalari tarafindan kullaniosan malsin off zuahahah hay öküzler aq topununn

hep beraber :) 

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kardeşim cahil adamı okutursanız daha tehlikeli olur.CAhil sokakta polisle çatışır.

İşte okuyan şerefsiz apo gibi olur böyle zarar verir cahilin okumuşu çok tehlikeli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    YUH amk sözün bittiği yer burası olsa gerek ÖSS birincisi ? :S S:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    İnsan Vatan hayiniyse okusa isterse dünya 1.si olsa ne yazar ? 1.Olmuşta bize yararımı var onun ben tee amq :)
Toplam Hit: 6761 Toplam Mesaj: 28