ÖSS Birincisi YAKTI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Abi Öss'yle zekiliğin ne alakası var günde 6 saat çalışıyolar artık soruları ezberliyolar amk kafayı yiyolar 1. oluyolar zokarım böyle işe...Adamın kanı bozuksa Öss 1. si oolsada şerefsiz olmasa da şerefsiz...O arkadaşımızı Öss 1.liğinden alıp OÇSS(anladınız heral:)) 1.si ilan ediyorum...Zumsuğada katılıyorum cahilin okumuşu aşırı tehlikelidir...DOğu illerine de ek puan fln diyolardı bi ara,o da olursa tam herşeyi boku çıkar...!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

-----------------------------
    Hoja, apo denilen yavşakta İstanbul Üniversitesi - Hukuk Fakültesi mezunu. Haklısın zekilik değilde, cahillik demek daha doğru olur.

Hocam yanlışın var. İstanbul Üniversitesi'ni yarıda bırakıp Ankara Üniversitesi'ni kazanmış. Ankara mezunu.. 

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

Hoja, apo denilen yavşakta İstanbul Üniversitesi - Hukuk Fakültesi mezunu. Haklısın zekilik değilde, cahillik demek daha doğru olur.

Hocam yanlışın var. İstanbul Üniversitesi'ni yarıda bırakıp Ankara Üniversitesi'ni kazanmış. Ankara mezunu.. 

Hoja haklısın. Düzeltme için teşekkürler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    zigana bunu yazdı:

öss birincisi hea ? bu piç veled eminim kopya çekmiştir. zaten dereceye girmek isteyenler o taraflara gidiyor. tanıdım biri kpss ye diyarbakır yazdı 92 puan aldı. neden diye sordum. oda kopya çekenlere kimse karışamıyor diyor.

bu sütü bozukta onlardandır. yoksa beyin olsa bu işi yaparmıydı

Hoja sana kesinlikle katılıyorum. Bizim tesisatcının çırağı sınav için köye gitti, istese burdada girebilirdi ama köyde kopya çekebileceğini söyledi a.q :)

dayılar kesinlikle katılıyorum hatta  adamlar sınava kendi yerine başkasını sokuyalar üniversiteyi doğuda bile okusan oranın yerlisi olan adamın derleri kendiliğinden geçer not alıyo adamlar 

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    ıspartayada sıçradı a.q burda araba yakılmıyo lastikleri kesiliyor. yılbaşında benim dahil kaç kişinin lastikleri gitti. gahbenin evlatlarını ellemedik diye böle oldu. Elbet yakında dergi kitap dağıtmaya başlarlar tuttuğumu sikmessem insan evladı değilim

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    Keşke hepiniz birseferde kürt olarak doğyasdınız.ben kürt değilim türkte değilim ve buhalimden okadar mutluyumki Allah biliyor...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

kazrail bunu yazdı:
    Keşke hepiniz birseferde kürt olarak doğyasdınız.ben kürt değilim türkte değilim ve buhalimden okadar mutluyumki Allah biliyor...

doğsaydınız etseydini kılsaydınız diye bişey yok TÜRK DOĞDUK TÜRK YAŞARIZ TÜRK ÖLÜRÜZ  ne şimdi bu siz kimsiniz ben kimin der gibi. o değilsin bu değilsin, benim aklıma geliyo ne olduğunda ALLAH BİLİYOR:::

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 6760 Toplam Mesaj: 28