Öss Dvd Dershane Seti (Direk Link)
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------
hacı mat 1 ılk 12 partı ındırdım calısmıyor/acılmıyor
-----------------------------nasıl yani hocam?
-
nasıl yani hocam?--------------------
hacı bunlar rardan cıkartıldıgınde vıdeo seklınde olmuyor mu? yanı ole degılse :) işte hocam rardan cıkmıyorda zaten tek bende mı sorun var ben bı seyı yanlıs yapıom desem lınklere tıkladım kaydettım :D yanı cok bısede degıl ala ala...
-
Anlatım kime ait? Ekolhoca.com un videoları mı bunlar?
-
dursun lazım olar:)
-
nasıl yani hocam?
--------------------
hacı bunlar rardan cıkartıldıgınde vıdeo seklınde olmuyor mu? yanı ole degılse :) işte hocam rardan cıkmıyorda zaten tek bende mı sorun var ben bı seyı yanlıs yapıom desem lınklere tıkladım kaydettım :D yanı cok bısede degıl ala ala...---------------
hacı arsıv cok guzel harbı ellerıne sağlık ama calısmıyor tek bendemı oluyor dıyer ındırın arkadaslardar bole bı sorun varmı mat 1 serisi
-
indiriyim şu anlatım bozukluklarını :D her sınav anlamıyorum hep normal geliyo :)
edit: bendede 2 sini aynı anda 70 le felan indiriyo
-
MAT 2 MAT 1 GEO 1 FULL İNDİ yarım saat sürdü linkler sağlam yok bozuk filan demeyin bnde 800 le filan çekiyor
-
Çok güzel paylaşım. Ellerine sağlık.:)
-
10ur bunu yazdı:
Çok güzel paylaşım. Ellerine sağlık.:)
-----------------------------paylaşımlar devam edecek müridler :):)
-
HaYVaN bunu yazdı:
Özel ders verdiğim 3 tane cik var bunları indirim bakarsın güzel anlatımlar falan olursa çocuklarla paylaşırım.
-----------------------------ortak sende test falan varmı bilgisayarda sende vardır vardır... öss sbs ne varsa verebilinmi :)