Öss Dvd Dershane Seti (Direk Link)
-
eyvallah baba işime yarıcak çok.peki bu linkler belli aralıklarla yenilenmesi gerekiyormu?
-
tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------
eyvallah baba işime yarıcak çok.peki bu linkler belli aralıklarla yenilenmesi gerekiyormu?
-----------------------------şimdilik hayır. ama ilerde klasör değişikliğine gidebiliriz.
-
dersleriin sade konu olarak ayrı ayrı indirsek çalışırmı mesela sayıları sadece indirse k yoksa bi dersi set halinde indirmemizmi gerek
-
TheGoFReT bunu yazdı:
dersleriin sade konu olarak ayrı ayrı indirsek çalışırmı mesela sayıları sadece indirse k yoksa bi dersi set halinde indirmemizmi gerek
-----------------------------mesela part01.rar part02.rar lı olan derslerin tüm partlarını indirmek zorundasın.
-
mesela
- www.heyeti.com_01-Sayilar_1.part1.rar
- www.heyeti.com_01-Sayilar_1.part2.rar şu ikisini indirdim çıkarmı %68 de filan hata veriyo rardan
-
TheGoFReT bunu yazdı:
mesela
- www.heyeti.com_01-Sayilar_1.part2.rar şu ikisini indirdim çıkarmı %68 de filan hata veriyo rardan
-----------------------------hocam bozuk dosyaları koru tuşuna basıp çıkarırsan hata verdiği yere kadarki çıkan bölümü izleyebilirsin.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
TheGoFReT bunu yazdı:
mesela
-----------------------------hocam bozuk dosyaları koru tuşuna basıp çıkarırsan hata verdiği yere kadarki çıkan bölümü izleyebilirsin.
-----------------------------dersin yarısını izleyebildim umarım yeter:)
-
yahu hocalar bende bazı filimleri indirdim rar şifresini giriyom açılmıyor mesela fringe gibi açılmıyor yinede eline sağlık
-
Site gümlemiş Sanırım ?
http://suspended.hostgator.com/?domain=www.heyeti.com
-
valla gümlemiş.. eline sağlık hoca bu arada :)