Öss Sınavına Girecekler...
-
öss'ye girecek arkadaşlar s.a :):):)
http://portal.osym.gov.tr
tc kimlik ve şifreniz gerekiyor.şifreniz başvuru formunun resimli tarafında en altta buradan öğrenebilirsiniz .
Fakat ben şimdi giriş yaptım nerede gireceğimi göremedim bende mi bi sorun war yoksa açıklanmadımı??? -
Össye girecek arkadaslar icin Allah yardımcınız olsun diyeyim bende burdan, umarım istediginiz güzel bir bölümü kazanırsınız.(pek alakalı olmadı da neyse :D)
-
solda atama bilgilerim var ordan görebilirsin :)
-
sağolasın insallah tüm tahribat üyeleri ve tüm öss ye hazırlanan gencler basarıl olmalarını temin edirim.Allah hepimize yardımcısı olsun.
-
saolun ark.
Ben kartalda giriyorum süley. demirel lisesi midir nedir orada
giriyorm herkese başarılar..
herkes gireceği yeri yazarsa güsel olr. aslında :):) -
seneyede inşallah biz girecez...Allah herkeze kazanmayı nasip etsin
-
benim için daha 4 sene var :D
yinede girecek olanlara başarılar :D -
baş belası bu oss ya allah cezasını verecek birgün.
-
merak etmeyin öss sınavının ömrü 5 sene diyorlar.. ama hemen sevinmeyin çünkü yeni gelecek sistem avrupa daki sistemin aynısı olcak yani paralı eğitim..şöyle biraz açarsak konuyu parası olan yine özel üniversiteye gidecek parası olmayansa ya full e yakın çıkarıp burs kazanacak yada 20 sene boyunca devlete para vermek zorunda kalacak..yani parası olan kazanacak..avrupada bu yapılıyomuş...
bi yanlışım varsa düzeltin ben bunu dersane öğretmenimden duydum onun yalancısıyım :D -
abü aklınızı kullanın her yıl 1 sene sınıfta kalın yani 3 yılsa
6 yıl 6 yıl çalış bilimadamı olursun amk -
bnde basarilar diliim kolay gelsin simdiden ben oss gazisiyim 4 yıl okicam bide a.q
Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 14