folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Sistemi Değişti Öys Geldi. (Görüşleriniz)

Öss Sistemi Değişti Öys Geldi. (Görüşleriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    Bu lanet ünüversteleri kazanmak için uğraşıp duruyoruz. şimdi işler dahada zorlaştı. yeni sistem bütün konuları kapsıyor. yok birinci kademe yok ikinci kadame ne etcez biz bu işi arkadaşlar...

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    a.q. bu eğitim sisteminiin oruspunun amı kadar haysiyeti kalmadı lanet olsun .2 milyon kişiyi masıl eleyecekler ki mecbur zorlaştıracaklar insanların hayallerini umutlarını yıkacaklar.Gerçi.üniverste bitirenlerinde pek farkı yok .türkiyede eğitim deme ne dersen de! Eğitim şerefsizlerin oyuncağı oldu lanet olsun gene küfür ettim  a.q.

Sizce bu bir vedamıydı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    olm rahat rahat yayın a.k. rahat çalışın daha senenin başı önümüz tatil ben sayısalcıydım son 2 ay ea ya döndüm rahat rahat girdim a.k. üniversite diyede gözünüzde büyütmeyin liseden tek farkı üniforma yok tikkyler daha fazla(tikky sayısı üniden üniye değişebilir) hazırlık okuyacaksanız stress topu olmaya hazır olun istanbullular için sölim sabah 5 te kalkıyom lan ders 8.30 da 12:45 de ders bitiyo ben 3 de evde oluyorum bide koduğumun almancası dellendim lan nese girdim en azından çalışın a.k. sizde girin sizin için önemli olan son 60 soru gerisi osuruktan teyyare
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

way anasina ÖYS ye en son giren bizdik simdi geri geldi demek eski sistem ,olm la yeminnen öss hikayeydi  bunun yanina ,polinomlara kadar sorumluydunuz yani degismediyse ilk gelen tek sinavli sistemde öleydi la ne hosuma gittiydi degistigi zaman ..öys (türev-integral) hayirli ugurlu olsun :)

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    turev iidir ya dx/dy :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kimisi kolay dior kimisi zor çıkcak matematik sorulaına baktım tüm lise konuları var,millet sıcacak bu sene.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    okulunda öss nide ösdfsdf ninde a.q
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

Valla 2 yıl denedim artık yeter elimi ayamı çektim... herşey üniv. değilki kardeşim... Kendini geliştiren daha iyi yerlerde olabilir... Napalım yani meslek lisesiydim gidebilecem 2 üniversite vardı almam gereken puan ise  oooooo bende vazcaydım.... Üniversite okuyupta üniversite okumamışların seni yönetmesi hoşuna giderse okuyun

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    E ileri görüşlü adamın hali başka :D
    Ben yabancı dil bölümüne girecem. Paşa paşa öğretmen olacam çıkacam oh ne güzel. Hayatım düzenli olacak dolayısıyle sanal hayat içinde bolca vaktim olacak.

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

E ileri görüşlü adamın hali başka :D Ben yabancı dil bölümüne girecem. Paşa paşa öğretmen olacam çıkacam oh ne güzel. Hayatım düzenli olacak dolayısıyle sanal hayat içinde bolca vaktim olacak.

Yaş 15 sanırım,, inşallah girer ve kazanırsın...

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek

Daha fazla Uni accaklarina Sinav sistemini degistiriyolar komedi

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
Toplam Hit: 5849 Toplam Mesaj: 32