Öss Sistemi Değişti Öys Geldi. (Görüşleriniz)
-
Bu lanet ünüversteleri kazanmak için uğraşıp duruyoruz. şimdi işler dahada zorlaştı. yeni sistem bütün konuları kapsıyor. yok birinci kademe yok ikinci kadame ne etcez biz bu işi arkadaşlar...
-
a.q. bu eğitim sisteminiin oruspunun amı kadar haysiyeti kalmadı lanet olsun .2 milyon kişiyi masıl eleyecekler ki mecbur zorlaştıracaklar insanların hayallerini umutlarını yıkacaklar.Gerçi.üniverste bitirenlerinde pek farkı yok .türkiyede eğitim deme ne dersen de! Eğitim şerefsizlerin oyuncağı oldu lanet olsun gene küfür ettim a.q.
-
olm rahat rahat yayın a.k. rahat çalışın daha senenin başı önümüz tatil ben sayısalcıydım son 2 ay ea ya döndüm rahat rahat girdim a.k. üniversite diyede gözünüzde büyütmeyin liseden tek farkı üniforma yok tikkyler daha fazla(tikky sayısı üniden üniye değişebilir) hazırlık okuyacaksanız stress topu olmaya hazır olun istanbullular için sölim sabah 5 te kalkıyom lan ders 8.30 da 12:45 de ders bitiyo ben 3 de evde oluyorum bide koduğumun almancası dellendim lan nese girdim en azından çalışın a.k. sizde girin sizin için önemli olan son 60 soru gerisi osuruktan teyyare
-
way anasina ÖYS ye en son giren bizdik simdi geri geldi demek eski sistem ,olm la yeminnen öss hikayeydi bunun yanina ,polinomlara kadar sorumluydunuz yani degismediyse ilk gelen tek sinavli sistemde öleydi la ne hosuma gittiydi degistigi zaman ..öys (türev-integral) hayirli ugurlu olsun :)
-
turev iidir ya dx/dy :D
-
kimisi kolay dior kimisi zor çıkcak matematik sorulaına baktım tüm lise konuları var,millet sıcacak bu sene.
-
okulunda öss nide ösdfsdf ninde a.q
-
Valla 2 yıl denedim artık yeter elimi ayamı çektim... herşey üniv. değilki kardeşim... Kendini geliştiren daha iyi yerlerde olabilir... Napalım yani meslek lisesiydim gidebilecem 2 üniversite vardı almam gereken puan ise oooooo bende vazcaydım
.... Üniversite okuyupta üniversite okumamışların seni yönetmesi hoşuna giderse okuyun
-
E ileri görüşlü adamın hali başka :D
Ben yabancı dil bölümüne girecem. Paşa paşa öğretmen olacam çıkacam oh ne güzel. Hayatım düzenli olacak dolayısıyle sanal hayat içinde bolca vaktim olacak. -
ReaL_KurD bunu yazdı:
E ileri görüşlü adamın hali başka :D Ben yabancı dil bölümüne girecem. Paşa paşa öğretmen olacam çıkacam oh ne güzel. Hayatım düzenli olacak dolayısıyle sanal hayat içinde bolca vaktim olacak.
Yaş 15 sanırım,, inşallah girer ve kazanırsın... -
Daha fazla Uni accaklarina Sinav sistemini degistiriyolar komedi