folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Sorularını Kim Hazırlıyor?

ÖSS Sorularını Kim Hazırlıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocam sana kısaca "Nahh alırsın o soruları sınavdan önce" demek istiyorum ama ayıp olur diye "nahh" kısmını iptal ediyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    KapTaN60 bunu yazdı:
    -----------------------------

bunun zakayla alakası yok adam soruyu söylemiyo konuyu dio her yıl fix fizkten vektör,kimya dan hidrokarbonmat 2 den integral dio

adam geçen yıl %85 tutturdu konuları sadece istatistik mesala dio geçen 3 yıl dalga gelemdi bu yıl yüksek ihtimal

-----------------------------
    bende söyliyim ne çıkacağını alşsdklşaskflşaskg

türev, türev uygulamaları, limit, matris,detirminant integral hacim (alan çıkmıcak),polinom, parabol, uzay geometrisinden 1 küre bide prizma mat2 için yeter sanırım :D:D

türkçe;

paragrafta yapı , cümlenin öğeleri, anlatım bozuklukları, noktalama işaretleri falan :D

sosyal;

Yakın tarihle ilgili 2 soru (2 sorudan fazla çıkmıcak rahat ol ;)) vs. vs.

daha yazıcamda yazmıyım herkez yapmasın soruları :D:D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

her sene bu geyik yapılır genelde her sene öss ye giricek öğrenciler len bu sene tübitak hazırlıomuş die  geyik yapar

bence tübitak'ın hazırlaması daha iyi en azından zeki adamlar girebilio bi nebzede olsa bu sistemin az daha iyiçalışmasını sağlıo bizim sınıfta geometri sorularını ezberliyen tipler bile var çünkü

hem tubitak hazırlamış he ben hazırlamışım sana farklı bana farklı kişimi hazırlıo yoo herkese tubitak yada devlet hazırlıo :) olan herkese oluyo yani

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

İşin aslı şu

Diyelim ki Türkiye'nin çeşitli illerinden öğretmenler gelmiş olsun adları da Ali, Veli, 1, 2, 3, ..., 49, Elli :) diyek.

Mesela bir hoca ortaya bir soru atıyor "muhteşem üçlü" diyelim buna da, 

sorunun üstüne diğer hocalarının katkılarıyla ilk çıkan fikirden çok daha bağımsız bir soru ortaya çıkıyor ve soru "muhteşem dörtlü" oluyor :) (son yer şaka tabi). 

Mesele böyle, tabi ki kimseyle görüşmüyorlar ve son 3 ay kala hazırlamaya başlıyorlar. Tuvalet deliğindeki büyük zerzavat kadar para alıyorlar :).

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 7145 Toplam Mesaj: 35