ÖSS Sorularını Kim Hazırlıyor?
-
hocam sana kısaca "Nahh alırsın o soruları sınavdan önce" demek istiyorum ama ayıp olur diye "nahh" kısmını iptal ediyorum :)
-
KapTaN60 bunu yazdı:
-----------------------------bunun zakayla alakası yok adam soruyu söylemiyo konuyu dio her yıl fix fizkten vektör,kimya dan hidrokarbonmat 2 den integral dio
adam geçen yıl %85 tutturdu konuları sadece istatistik mesala dio geçen 3 yıl dalga gelemdi bu yıl yüksek ihtimal
-----------------------------
bende söyliyim ne çıkacağını alşsdklşaskflşaskgtürev, türev uygulamaları, limit, matris,detirminant integral hacim (alan çıkmıcak),polinom, parabol, uzay geometrisinden 1 küre bide prizma mat2 için yeter sanırım :D:D
türkçe;
paragrafta yapı , cümlenin öğeleri, anlatım bozuklukları, noktalama işaretleri falan :D
sosyal;
Yakın tarihle ilgili 2 soru (2 sorudan fazla çıkmıcak rahat ol ;)) vs. vs.
daha yazıcamda yazmıyım herkez yapmasın soruları :D:D
-
her sene bu geyik yapılır genelde her sene öss ye giricek öğrenciler len bu sene tübitak hazırlıomuş die geyik yapar
bence tübitak'ın hazırlaması daha iyi en azından zeki adamlar girebilio bi nebzede olsa bu sistemin az daha iyiçalışmasını sağlıo bizim sınıfta geometri sorularını ezberliyen tipler bile var çünkü
hem tubitak hazırlamış he ben hazırlamışım sana farklı bana farklı kişimi hazırlıo yoo herkese tubitak yada devlet hazırlıo :) olan herkese oluyo yani
-
İşin aslı şu
Diyelim ki Türkiye'nin çeşitli illerinden öğretmenler gelmiş olsun adları da Ali, Veli, 1, 2, 3, ..., 49, Elli :) diyek.
Mesela bir hoca ortaya bir soru atıyor "muhteşem üçlü" diyelim buna da,
sorunun üstüne diğer hocalarının katkılarıyla ilk çıkan fikirden çok daha bağımsız bir soru ortaya çıkıyor ve soru "muhteşem dörtlü" oluyor :) (son yer şaka tabi).
Mesele böyle, tabi ki kimseyle görüşmüyorlar ve son 3 ay kala hazırlamaya başlıyorlar. Tuvalet deliğindeki büyük zerzavat kadar para alıyorlar :).