folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Süreci Ve Tavsiyelerim

ÖSS Süreci Ve Tavsiyelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende tecrübelerimi aktarıyım sınava kalemsiz gitmeyin sınava girceniz yer üst katlardaysa sınavdan 10 dakka önce çıkın yoksa hızlı çıkmaktan yorulur 5 dakka kaybedersiniz sonra sınav esnasında uyumayın hocalar hoş karşılamıyor son olarakta kitapçığı dergi okuyomuş gibi hızlı hızlı geçmeyin diğer öğrencilerin dikkati dağılıyor...

işte tecrübe budur =)

hocam naptın sen =) 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben 2 kere girdim 2sinde de kazandım :)

1.de dersaneden internet kafeye kaçarak istediğimi sandığım bölüme gittim ama sevmedim

2.de gündüzleri dersaneye gidip akşamları dizi izleyerek istediğim yeri kazandım :)

1.de çok rahattım çalışmamıştım bi kaybım olmaz diyodum.

2.de sınav sabahı motoru bozdum ama çubuk krakerle düzelttim. siz de yanınıza alın çubuk kraker iyi geliyo :)

Herkese başarılar,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

scuderia bunu yazdı:
    bende tecrübelerimi aktarıyım sınava kalemsiz gitmeyin sınava girceniz yer üst katlardaysa sınavdan 10 dakka önce çıkın yoksa hızlı çıkmaktan yorulur 5 dakka kaybedersiniz sonra sınav esnasında uyumayın hocalar hoş karşılamıyor son olarakta kitapçığı dergi okuyomuş gibi hızlı hızlı geçmeyin diğer öğrencilerin dikkati dağılıyor...

işte tecrübe budur =)

hocam naptın sen =) 

hacı napacan akşamdan kalem hazırlayıp sabah yola çıkacakken aceleden unuttuk okula girince kalem aradık sonra sınava girdiğim yerde şu anda  okuduğum muğla meslekyüksek okulu okulda maşallah 9 katlı sınav yeri 8. katta sabah kadar muhabbet edip sınaa girincede insan mayışıyor haliyle :) dergi gibi okumaya gelincede hayatında bu işleri umursamayan biri için çok geldi napalım... :D

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    o değil de dergi bile azcık yavaş okunur :P

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    üniye gelince öss nin bi bok olmadıgını anlayacaksınız.

heleki final dönemi geli götünüzden kan aldıkları zaman daha daha iyi anlıyacaksınız

hele hele 1.8 sınırında yaşayan bir insansanız ve kalacağınız 1 ders dahi size 1 yıl kaybettirecekse o ismini duyunca altınıza sıçtığınız öss ye yılda 14-15 kere girdiğinizi anlayacaksınız,bide dokuz eylüle gelirseniz erkan canın gemide filminin repliklerini iyi ezberleyin: adamın götünden kan alırlar kamil kan!

Bu adamın söylediklerini mutlaka bir yere yazın:) 1.8'e dikkat, çok pis çarpıyor!!!

Ayrıca Aman DİKKAT, DEÜ (9 eylül) yazacak varsa yazmasın gudubet yeri !!! Ne yapışkan okulmuş.

Mezun olduk diye seviniyordum,ÖSS Sınav Yeri ORMANLIK - DAĞ BAŞI olan "DEU Fen Fakültesi" çıktı:)))

Neyse temiz hava alıcaz artık, Giriş amacım diğerlerine destek olmak, GEREKLİ MOTİVASYONU SAĞLAMAK...

HERKESE BAŞARILAR ŞİMDİDEN... 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    fenerist07 bunu yazdı:
    üniye gelince öss nin bi bok olmadıgını anlayacaksınız.

heleki final dönemi geli götünüzden kan aldıkları zaman daha daha iyi anlıyacaksınız

hele hele 1.8 sınırında yaşayan bir insansanız ve kalacağınız 1 ders dahi size 1 yıl kaybettirecekse o ismini duyunca altınıza sıçtığınız öss ye yılda 14-15 kere girdiğinizi anlayacaksınız,bide dokuz eylüle gelirseniz erkan canın gemide filminin repliklerini iyi ezberleyin: adamın götünden kan alırlar kamil kan!

Bu adamın söylediklerini mutlaka bir yere yazın:) 1.8'e dikkat, çok pis çarpıyor!!!

Ayrıca Aman DİKKAT, DEÜ (9 eylül) yazacak varsa yazmasın gudubet yeri !!! Ne yapışkan okulmuş.

Mezun olduk diye seviniyordum,ÖSS Sınav Yeri ORMANLIK - DAĞ BAŞI olan "DEU Fen Fakültesi" çıktı:)))

Neyse temiz hava alıcaz artık, Giriş amacım diğerlerine destek olmak, GEREKLİ MOTİVASYONU SAĞLAMAK...

HERKESE BAŞARILAR ŞİMDİDEN... 

aynen kardeşlerim 1.8 ters düz eder...

burdan bi abi sölemişti öss blowjob sa finaller double penetration dır diye:D aynen öle

NEDEN? (soru olarak)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne ÖSS ne finaller ne bilmemne.

Önemli olan özgüven.

Yaparsınız.

2008 ÖSS 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kasmayın rahat olun rahat olan kazanır sınavı yok uyku düzeni yok yemek düzeni bunlara gerek yok sıradan bir sınavmış gibi girin kazanacaksınız emin olun gözünüzde büyütünce stres olursunuz

işte öyle
Toplam Hit: 5549 Toplam Mesaj: 39