ÖSS Süreci Ve Tavsiyelerim
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
bende tecrübelerimi aktarıyım sınava kalemsiz gitmeyin sınava girceniz yer üst katlardaysa sınavdan 10 dakka önce çıkın yoksa hızlı çıkmaktan yorulur 5 dakka kaybedersiniz sonra sınav esnasında uyumayın hocalar hoş karşılamıyor son olarakta kitapçığı dergi okuyomuş gibi hızlı hızlı geçmeyin diğer öğrencilerin dikkati dağılıyor...
-----------------------------işte tecrübe budur =)
hocam naptın sen =)
-
Arkadaşlar ben 2 kere girdim 2sinde de kazandım :)
1.de dersaneden internet kafeye kaçarak istediğimi sandığım bölüme gittim ama sevmedim
2.de gündüzleri dersaneye gidip akşamları dizi izleyerek istediğim yeri kazandım :)
1.de çok rahattım çalışmamıştım bi kaybım olmaz diyodum.
2.de sınav sabahı motoru bozdum ama çubuk krakerle düzelttim. siz de yanınıza alın çubuk kraker iyi geliyo :)
Herkese başarılar,
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
bende tecrübelerimi aktarıyım sınava kalemsiz gitmeyin sınava girceniz yer üst katlardaysa sınavdan 10 dakka önce çıkın yoksa hızlı çıkmaktan yorulur 5 dakka kaybedersiniz sonra sınav esnasında uyumayın hocalar hoş karşılamıyor son olarakta kitapçığı dergi okuyomuş gibi hızlı hızlı geçmeyin diğer öğrencilerin dikkati dağılıyor...
-----------------------------işte tecrübe budur =)
hocam naptın sen =)
-----------------------------hacı napacan akşamdan kalem hazırlayıp sabah yola çıkacakken aceleden unuttuk okula girince kalem aradık sonra sınava girdiğim yerde şu anda okuduğum muğla meslekyüksek okulu okulda maşallah 9 katlı sınav yeri 8. katta sabah kadar muhabbet edip sınaa girincede insan mayışıyor haliyle :) dergi gibi okumaya gelincede hayatında bu işleri umursamayan biri için çok geldi napalım... :D
-
o değil de dergi bile azcık yavaş okunur :P
-
fenerist07 bunu yazdı:
üniye gelince öss nin bi bok olmadıgını anlayacaksınız.
heleki final dönemi geli götünüzden kan aldıkları zaman daha daha iyi anlıyacaksınız
hele hele 1.8 sınırında yaşayan bir insansanız ve kalacağınız 1 ders dahi size 1 yıl kaybettirecekse o ismini duyunca altınıza sıçtığınız öss ye yılda 14-15 kere girdiğinizi anlayacaksınız,bide dokuz eylüle gelirseniz erkan canın gemide filminin repliklerini iyi ezberleyin: adamın götünden kan alırlar kamil kan!
-----------------------------Bu adamın söylediklerini mutlaka bir yere yazın:) 1.8'e dikkat, çok pis çarpıyor!!!
Ayrıca Aman DİKKAT, DEÜ (9 eylül) yazacak varsa yazmasın gudubet yeri !!! Ne yapışkan okulmuş.
Mezun olduk diye seviniyordum,ÖSS Sınav Yeri ORMANLIK - DAĞ BAŞI olan "DEU Fen Fakültesi" çıktı:)))
Neyse temiz hava alıcaz artık, Giriş amacım diğerlerine destek olmak, GEREKLİ MOTİVASYONU SAĞLAMAK...
HERKESE BAŞARILAR ŞİMDİDEN...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
üniye gelince öss nin bi bok olmadıgını anlayacaksınız.
heleki final dönemi geli götünüzden kan aldıkları zaman daha daha iyi anlıyacaksınız
hele hele 1.8 sınırında yaşayan bir insansanız ve kalacağınız 1 ders dahi size 1 yıl kaybettirecekse o ismini duyunca altınıza sıçtığınız öss ye yılda 14-15 kere girdiğinizi anlayacaksınız,bide dokuz eylüle gelirseniz erkan canın gemide filminin repliklerini iyi ezberleyin: adamın götünden kan alırlar kamil kan!
-----------------------------Bu adamın söylediklerini mutlaka bir yere yazın:) 1.8'e dikkat, çok pis çarpıyor!!!
Ayrıca Aman DİKKAT, DEÜ (9 eylül) yazacak varsa yazmasın gudubet yeri !!! Ne yapışkan okulmuş.
Mezun olduk diye seviniyordum,ÖSS Sınav Yeri ORMANLIK - DAĞ BAŞI olan "DEU Fen Fakültesi" çıktı:)))
Neyse temiz hava alıcaz artık, Giriş amacım diğerlerine destek olmak, GEREKLİ MOTİVASYONU SAĞLAMAK...
HERKESE BAŞARILAR ŞİMDİDEN...
-----------------------------aynen kardeşlerim 1.8 ters düz eder...
burdan bi abi sölemişti öss blowjob sa finaller double penetration dır diye:D aynen öle
-
Ne ÖSS ne finaller ne bilmemne.
Önemli olan özgüven.
Yaparsınız.
2008 ÖSS
-
arkadaşlar kasmayın rahat olun rahat olan kazanır sınavı yok uyku düzeni yok yemek düzeni bunlara gerek yok sıradan bir sınavmış gibi girin kazanacaksınız emin olun gözünüzde büyütünce stres olursunuz