folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Ve Meslek Liseleri

Öss Ve Meslek Liseleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Bizde varda ne oldu Matematik felan ben sadece atelyeden çakıyom onun için direk 2 yıllık geçmeyi düşünüyorum. Ordan DGS çok kolay değil biliyorum ama .... koyacam :) :Senin işe gelince hem alan 1 hemde alan 2 olabilir. Olmayadabilir çünkü açıklamada bazı okullar alan 1 den sorumlu olabilir demişlerdi yani Meslek liselerini mi kasdetti bilemem. Sen hepiciğine çalış Bayzincim hadi bakim test al kitap al çalışş çalışşşşş :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    ben atl den kazandım hocam istersen yaparsın walla

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

oh  be  =) valla  bu sene okuyanlar şanslı (ben gibi) , direk geçiyoruz 2 yıllığa 
    kalan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım !  =)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    şimdi normal liseler nasıl giriyorsa öyle gireceksin sınafa 2 yıllık geçişler bu sene son yani beni tutmuyor ama bilgisayar öğretmeni olmak felan istiyorsan çoook çalışman lazım bu sene taban puanlar çok uçtu yine 320 - 350 felan valla meslek liselerinin artık bir ayrıcalığı kalmadı :(

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 2235 Toplam Mesaj: 15