ÖSS Ve YDS Sonuçları Bugün Açıklanıyor.
-
EA2
Sıralama: 23k
:(
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------4 yıllık baraj 180 e düşecekti, kesinleşti mi, bilgisi olan var mı ?
-----------------------------
zaten 180 di , 165 e düştü
-----------------------------Sanırım 3. unv e başlıyorum :)
Bu arada dilden de 187 almısım. Açıköğretim ingilizce öğretmenliğine yetiyormu acaba :|
-
beyler say-2 türkiye sıralaması 13000 -14000 arasında olan var mı varsa puanı kaç? puanlar düşmüş mü artımış mı merak ettim de
-
yaptıkları,yapacakları sitenin ta anasının amk. bakamadım hala
-
taribatin genelinin ortaogretim puani dusuk gibi
hepsine bakamadim yanliz
musket hm arkadaslar guzel puan almissiniz ins istediginiz yere gidersiniz
-
Esenlikler,
Ben sözel öğrencisiyim.Sınava 1 ay kala matematik çalışmaya başladım.Matematiğin mantığını kavramaya çalıştım.Bol bol kum torbamı döverek stress attım.Bugün o emeğimin karşılığını almış bulunmaktayım.
EA2 ham puanım 218,319
Başarı sıram 254,099
Bu başarı sırası veya puanla nereyi yazabilirim.Tavsiyesi olan soydaşım olursa sevinirim.
Esenkalın
Edit:Engelli bir adayım.Psikolojik;)
-

hepsi o kız yüzünden , o kızı yakalasam sacını basını yollacam valla , hayal kırıklığı yasıyorum suandaaa , insan bu kadarmı tembel olur .... -
By_Gizemli bunu yazdı:
hepsi o kız yüzünden , o kızı yakalasam sacını basını yollacam valla , hayal kırıklığı yasıyorum suandaaa , insan bu kadarmı tembel olur ....
-----------------------------hoca naptın sen ya? yani boş bıraksan daha fazla puan alınıyodu sanırım?:P
-
soz2 249 ham 60 okul puanı 309 nolur bu sene acaba..ege gazetecilik istiyorum inş. olur
-
By_Gizemli bunu yazdı:
hepsi o kız yüzünden , o kızı yakalasam sacını basını yollacam valla , hayal kırıklığı yasıyorum suandaaa , insan bu kadarmı tembel olur ....
Kardeşim takma kafana.Önemli olan sağlığın.Anladığım kadarıyla sağlıklısın.Ben sınava birilerinin yardımıyla gittim.Yanımda bir veli bulunmadığı sürece toplum içine girmem sakıncalı.Ailem ateşli,kesici,delici ne varsa benden uzak tutuyor.Hatta kardeşlerimi bile...Birde olaya bu açıdan bak ve GökTanrı'ya seni sağlıklı olarak yarattığı için dua et.Esenkal