folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Ye Çok Az Kaldı.

Öss Ye Çok Az Kaldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Şimdiye kadar ki çalışmalarınız kazanacağınız üniversitede hiç bi boka yaramıyo.

Diyelim ki istemediğiniz bi yeri kazandınız yatay geçiş yapma şansınız var üzülmeyin başka yere geççem die yinede kendinizi pek kasmayın.

Üniversitede belkide şimdiye kadar alışık olmadığınız bi ortamla karşılaşcaksınız. Süper arkadaşlarınız olacak. Çok seveceksiniz burayı (; İlk 2 ay yazlığa gitmişsiniz gibi hatta tabi havalar soğumaya başlayınca vizelerle birlikte üniversiteye gittiğinizi anlayacaksınız.

İstanbul Maliyeye gidiyorum bu yaz sıcağında Ankara siyasala geçiş için yaz okuluna gidicem. Sadece 1 kişi alınıyo belki onlarca kişi geçmek istiyo. Keşke öss'ye biraz daha çalışsaymışım keşke 2. dönem daha fazla kassaydım ortalamam 3.51di şimdi 3e düşeçek Keşke amk keşke dememek için çalışın. Biz biliozda noluyo hiç bişey :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

benim silahlarım:

tombow 05 kalem (koyu mor)

rotring tikky 05 kalem (kahverengi,sitesinde şarap rengi yazsa da, o benim için kahverengi)

tombow 05 2b uç 

monami silgi

yeşil klasik kalemtraş

johann faber kurşun kalem 

====>>>sizin silahlarınız neler? 

---------------------------------------------------- 

Bu arada uçlu kalemle  işaretleme yapmayın,parlar,optik okuyucu göremez diye bir şey duydum.doğru mu ki?össye tombow 2b uçla giren var mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

nothing bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu arada uçlu kalemle işaretleme yapmayın,parlar,optik okuyucu göremez diye bir şey duydum.doğru mu ki?össye tombow 2b uçla giren var mı?

-----------------------------

Geçen sene 0.7 2B'yle girdim sorun olmuyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    yalan hacı parlar falan o göremese dersanedekilerde göremez :Ç

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

olm ne bok yemeye heyecan yapıyorsunuz? yani tamam önemli bir sınavda heyecanın zamanımı, yok yere dert etmeyin salaklık yapmayın yerinizde duramamazlık yapmayın.Heyecan sonuçların açıklanacağı gün yapılır veya yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı gün (37 saat uyumadım bekledim a.k.) kim nereye girer bilemem biraz şans işi. İlk girdiğimde sınava gatorade götürmüştüm a.k. :D 2 şişede su kalemler vs olmadı 2.ci girişimde 1 şişe suyum 1 de kalemim vardı suyu içmekte nasip olmadı yere düştü önümde oturan kızın ayağının altına göt kızda vermedi suyumu bende alamadım :( neyse umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz

Bu arada olaki içinizden marmara iktisadi idari bilimler türkçe fakültesine gelecek olan varsa bu seneki yerleşkenin neresi olacağını iyice öğrenin öyle gelin. Bahçelievler kampüsünün anadolu hisarına taşınması sözkonusu , göt gibi kalmayın ortada

Toplam Hit: 1909 Toplam Mesaj: 16