folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Ye Gireceklere Bi Kaç Taktik...

ÖSS Ye Gireceklere Bi Kaç Taktik...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    arkadaşlar gireceğiniz yere bugun mutlaka gidin.. Sınıfınızı sıranızı bulun ve bi kaç soru çözün.. yani orda soru çözün... yarın için biraz yatırım yapmış olursunuz.. malum burası türkiye ve eğitim çarpık.. sıralarınızı kontrol edin.. hasarlı sıranızı çaktırmadan sağlam bi sırayla değiştriin. :D yani sizi engellemesin sınav sırasında.. yanınızda bulunması gerekn üç sey.. kalem HB-2HB silgi(yumuş ve kullanılmamış) kalemtraş.. ek olarakta su-çikolata(hafif) ve kol saati.. mutlaka bulundurun bunları arkadşalar... ve heyecan yapmayın bu dunyanın sonu deil.. kazansanızda dünyanın başı deil.. siz hayatın tam ortasındasınız...

Sade Üye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    uleee iyice strese soktun benii :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    ben gireceğim sınıfta 2 deneme çözmüştüm we gerçekten işe yarıyor emin olun kesin gidin bi deneme çözün zaten hoca ws bişey olur dersiniz heycanlaıom soru çözecem diye izin weriolar sorun çıkmıo bakın harbi işe yarar ben hiç heycanlanmaıştım sınawda belkide bundandır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yanında bir adet kalkan suyun dökürse diye bir adet 25 litrelik bidon terlersin diye 3 metre havlu ve güneş gözlüğü almayıda unutma..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Yanında bir adet kalkan suyun dökürse diye bir adet 25 litrelik bidon terlersin diye 3 metre havlu ve güneş gözlüğü almayıda unutma..

zuhahahhahaha.

öss gibi bir derdin olmadığı çok belli :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar sınavdan önce yada sınav sırasında ASLA ÇİKOLATA yemeyin çikolata insanda gevşemeye yol açar sakın sakın çikolata şeker tarzı şeyler yemeyin sınvda konsantrasyon bozuklugu yasasınız allah göstrmesin bu uyarımı dikkate alın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sınavda yan oturunca daha bir şey oluyormuş diyorlar :D:D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek
    kasmayın bu kadar 3 saat 15 dakika durcan en fazla Allah bilir bilgisayar başında daha çok duruyonuzdur bırakın oluruna biliyosan yaparsın bişey yemeden içmeden kimse ölmez 3 saat 15 dakkada

ben......sen...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    vala gircemjde hiç panık yapmam ben sanırım etiler lisesine düştük yumuşakların oraya (herkes öle diyo etiler hakkında) alay geçiyo kamiller

Profile Tıkla Anlarsın?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    herkesin gazazı mühabarek olsun.. çikolata türü şeyler zihni hızlandırır... ben sölemiyorum beslenme uzmanları söylüyor...

Sade Üye
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

puhahahahahahaah :D

Toplam Hit: 4377 Toplam Mesaj: 38