ÖSS Ye Gireceklere Bi Kaç Taktik...
-
arkadaşlar gireceğiniz yere bugun mutlaka gidin.. Sınıfınızı sıranızı bulun ve bi kaç soru çözün.. yani orda soru çözün... yarın için biraz yatırım yapmış olursunuz.. malum burası türkiye ve eğitim çarpık.. sıralarınızı kontrol edin.. hasarlı sıranızı çaktırmadan sağlam bi sırayla değiştriin. :D yani sizi engellemesin sınav sırasında.. yanınızda bulunması gerekn üç sey.. kalem HB-2HB silgi(yumuş ve kullanılmamış) kalemtraş.. ek olarakta su-çikolata(hafif) ve kol saati.. mutlaka bulundurun bunları arkadşalar... ve heyecan yapmayın bu dunyanın sonu deil.. kazansanızda dünyanın başı deil.. siz hayatın tam ortasındasınız...
-
uleee iyice strese soktun benii :D
-
ben gireceğim sınıfta 2 deneme çözmüştüm we gerçekten işe yarıyor emin olun kesin gidin bi deneme çözün zaten hoca ws bişey olur dersiniz heycanlaıom soru çözecem diye izin weriolar sorun çıkmıo bakın harbi işe yarar ben hiç heycanlanmaıştım sınawda belkide bundandır
-
Yanında bir adet kalkan suyun dökürse diye bir adet 25 litrelik bidon terlersin diye 3 metre havlu ve güneş gözlüğü almayıda unutma..
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Yanında bir adet kalkan suyun dökürse diye bir adet 25 litrelik bidon terlersin diye 3 metre havlu ve güneş gözlüğü almayıda unutma..
-----------------------------zuhahahhahaha.
öss gibi bir derdin olmadığı çok belli :D
-
arkadaşlar sınavdan önce yada sınav sırasında ASLA ÇİKOLATA yemeyin çikolata insanda gevşemeye yol açar sakın sakın çikolata şeker tarzı şeyler yemeyin sınvda konsantrasyon bozuklugu yasasınız allah göstrmesin bu uyarımı dikkate alın
-
Sınavda yan oturunca daha bir şey oluyormuş diyorlar :D:D
-
kasmayın bu kadar 3 saat 15 dakika durcan en fazla Allah bilir bilgisayar başında daha çok duruyonuzdur bırakın oluruna biliyosan yaparsın bişey yemeden içmeden kimse ölmez 3 saat 15 dakkada
-
vala gircemjde hiç panık yapmam ben sanırım etiler lisesine düştük yumuşakların oraya (herkes öle diyo etiler hakkında) alay geçiyo kamiller
-
herkesin gazazı mühabarek olsun.. çikolata türü şeyler zihni hızlandırır... ben sölemiyorum beslenme uzmanları söylüyor...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Yanında bir adet kalkan suyun dökürse diye bir adet 25 litrelik bidon terlersin diye 3 metre havlu ve güneş gözlüğü almayıda unutma..
-----------------------------puhahahahahahaah :D