ÖSS Ye Gireceklere Bi Kaç Taktik...
-
hayır abii yaa :) ..göze gümrük ya hani ..kayıyo işte arada sırada, toparlamak ..silkinmek gerekiyo ..kaydığını fark etmek üçün :D ..bide sınava kazanmak için girmemiştim onunda rahatlığı ..rehaveti vardı üstümde ..çok eğlenmiştim stressiz girince :D
-
oktaysecurity bunu yazdı:
-----------------------------
herkesin gazazı mühabarek olsun.. çikolata türü şeyler zihni hızlandırır... ben sölemiyorum beslenme uzmanları söylüyor...
-----------------------------yemişim o beslenme uzmanlarını.adam bi boka yarar diye sınava başlarken çikolata yiyiyor.ama kana 3-5 saat arası sürede karışıyor :)
-
ben bi kolejde girmiştim; pencere açıktı pencerenin yanında oturuyorum, durmadan perde kafama geçmişti. arkada mal bi kız vardı çikolata gofret gıcırtısından kafamı kopartımoyurdum a.mk.
-
geçen senki sınavda göt kadar sıraya oturdum rezillk başka bir şey değil bu senede göt kadar sıralara oturucaz böle işin ben te...
-
korkuyorum girmek istemiyorum :(
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------oktaysecurity bunu yazdı:
-----------------------------
herkesin gazazı mühabarek olsun.. çikolata türü şeyler zihni hızlandırır... ben sölemiyorum beslenme uzmanları söylüyor...
-----------------------------yemişim o beslenme uzmanlarını.adam bi boka yarar diye sınava başlarken çikolata yiyiyor.ama kana 3-5 saat arası sürede karışıyor :)
-----------------------------dostum sen sınavdan sonra ye.. daha etkili olur :D hem ne yediğini bilirsin...
-
bence hiç kasmıyın bu sene 1 sene daha bekliyin, hem giren sayısı deli gibi azalıyo fln filan ünilere girmek çok daha kolay, ama nasılsa bi bok yapamıcam ha onda ha bunda derseniz ayrı ;)
-
şu meyıl adresi için gitmesemmi diye tereddütte kaldım :)
-
saat kaç oldu hadi yatağa yarın sınavın var:D
-
bakanlıktan kağıt geldi bana öss iptal yazıyodu :|