folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..

ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    tam öss saatinde site bikaç saatliğine durdurulsa nasıl olur? össye müritlere moral amacıyla :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Kasmayın kendinizi. Sigarayla içeri girebilirsiniz.Össye hiç bi zaman oturup adam akıllı çalışmadım. Sınavdan 1 gun önce 10-15 arkadaş beraber gittik bi otele yerleştık. Çıktık akşama kadar dolaştık  Saat 9 da bizim bütün arkadaşlar uyumak için otele gitti. Bizde iki arkadaş dışarı çıktık. Birer bira aldık dolaştık. Saat gece üçde uyuduk. 7 de kalkıp okula gittik. Benım sınav 1 saat sürdü. Denemelerde falan yarım saat sürüyordu zaten. 1 saatte çıktım. Sonuç 332 puan.. sınava girerken normal bi deneme sınavı olduğunu farzedın. Hatta şimdiden öyle düşünmeye başlayın. Arkadaşlarınızla sınav hakkında konusmayın  unutun gitsin. Sınav sırasında tuvalet ihtiyacım gelirmi acaba diyip duran bi arkadasım bu yüzden sınavı tamamlayamadı. Sizde öyle bişey düşünmeyin. Yoksa gelir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Heyecan yapmayın kendinizi sıkmayın gelip geçecek diyin.Sınav esnasında acıkırmıyım bir şeyler yiym falan diye düşünmeyin o heyecanla pek açlık farketmiyorsunuz,Fazla su içmeyin,yemek yemeyin,ağır yemeyin(kebap,çiğ köfte vs vs) bu akşam hafif bir duş alın.Herkese başarılar

-_-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    renegadealien bunu yazdı:
    Siz sinavda ter dokerken ben kicimi devirmis yatiyor olcam:)
    sende mi. brütüs

amma cevap oldu ha sendemi rene abü :d

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bilerek böyle cvp veriyor :) geçmişteki öss cvpları hep böyle oluyor:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Rene hocam biraz da sen destek ol arkadaslara.Valla aslında kendinize güvenseniz halledersiniz hacılar. :)

Sınav basit olcak.Görürsünüz bakın buraya yazıyorum sınav basit olcak.Öyle tv programları yok işte össden önce son taktikler sınavdan önce anne babanın yapması gerekenler vvss....bırakın böyle b.ktan şeyleri.Tamam duanızı edin ama kafayı gözü kalemi silgiyi gidip de türbe duvarlarında israf etmeyin.Tevekkülünüzü yaparsınız hocalar güzel bir sekilde cıkarsınız.

Bakın strese girmeyin.Negatif ortamlardan atın kendinizi meger bir seyler istemissiniz yazim dedim.Gezin tozun amk.için sigaranızı.hiç olmadıgınız kadar rahat olun.

Sanki üstünüzden tır geçmiş gibni olmayın ne amk.ben oyle yapmıstım .Bağırın çağırın,mümkünse bugün herkes yüzme havuzuna gitsin.Ben öyle yapmıstım.Stres felan kalmıyor sevidiginiz arkadaslarınızı alın 1 kisi alsanızda yeter ...gidin pestiliniz cıkana kadar yüzün.süper olur. :)

siz yaparsınız unutmayın.amk şu sınavın o sizden korksun bakın valla bişi yok sınavda.eyw... (F) 

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Hiç biriniz kazanamayacaksınız Nihahaoh aHohaohaa!!! Mr. Felaket Tellalı.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

beyler

günlük hayatta giydiginiz elbiseleri giyin sınava giderken

hatta öğrenciyseydiniz okul formalarıyla gidin akoim =|

üstünüze farklı bişiler giymeyin

beyin hemen algılıyormus :| bi deneme sınavında test etmiştim gercektende öleydi sürekli üstümdekine takılıordu aklım :|  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

abi giren herkese başarılar dilerim seneyede ben girecem bu seneden yerleşin bnm zamanıma kalabalık etmeyin ha =P

bide Askeri lise sınavında cam kenarında oturuyodum ve güneş mahvetmişti bni sınav yerinizi görmüşsünüzdür buna da bi dikkat edin önlem falan alın birde inş ilkokulda girmiyosunuzdur ya çok zor olur =) 

Zugzwang
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

valla benim ter dökmeye niyetim yok, hedef 2 yıllık :D ordan 4 yıllığa geçerim :) 

Toplam Hit: 9109 Toplam Mesaj: 68