ÖSS Ye Girecekler;Öneriler,Hatırlatmalar,Tüyolar Vs Paylaşalım..
-
ya haberlerde gördm yeni konu açmak istemedim bişe sormam lazım
şimdi benim kimlikteki halim temiz yüzlü parlak bi beyefendi görünümünde :D
şimdiki halim kirli sakal uzun saç falan filan bu sorun olurmu girişte haberlerde kılık kıyafet mevzuata uygun olmayanlar giremicek dediler bu sakalları kesmek istemiorum gerçekçiliği varmı acaba bilgilendirin pls +rep :)
-
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın bırakın öss size girsin :|
-
öss ye giren bir milyon bilmem kaçbin kişinin orantısına göre her 2 kişiden biri sınavı kazanacak, sınavı sadece katsayıları yükseltmek için giren denyolarda 2 kişinin kazanamayan tarafında yer alacağına göre kazanma şansı bu sene çok fazla.kendinizi sıkmadığınız sürece başarılı olursunuz zaten.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın bırakın öss size girsin :|
-----------------------------Zuahaha :D Enteresan bi yaklaşım olmuş :D
Üstteki hocanın sorusu üstüne cvp veriorum öhö öhö :D:D Hocam bence kes öle git sorun yaşama kolay kolay bişi olmazda kalkar denk gelir şerefsizin teki almaz sonra koşturma jilet fln die :D bende nüfus cüzdanındaki resim eski die gidip değiştirdim.bütün tedbirleri almak lzm :)
-
sınava giren herkese başarılar dilerim.Ayrıca sınava girerken yanınızda şapka bulundurun cam kenarı falan gelirse fenalık geçirmeyin sınavda:)
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
sınava giren herkese başarılar dilerim.Ayrıca sınava girerken yanınızda şapka bulundurun cam kenarı falan gelirse fenalık geçirmeyin sınavda:)
-----------------------------yok hoca o kadar uzun duracağımı sanmıorum :D
-
yok böle bi rahatlık yauw millet stres stres dior ben mi sorunluyum
acaba sınav anındamı yusuf yusuf olcam :|
ehehe bide saçınz uzunsa felan toka alın yanınıza sonra kendinizi yana döne toka arar bi vaziyette bulabiliyosunuz :D