ÖSS Yerine İngiliz Modeli! Yırttık Beyler: Tabi Olursa !
-
lan şimdi ben lise 2 ye gidiyom buna şey yapabilcekmiyim bari :|
biri bana anlatsın bunu :) -
anlaşılan herkes bu sistemi beğendi :D
-
siktirsin..
2 milyon insan katılıyo 200 bin kişi kazanıyo ,
sen nası kaldırırsın bu sistemi bana bi açıklasın
ingiliz sistemiymiş .. göt herif
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------siktirsin..
-----------------------------kaldırılır !
bu arada küfür yasak değil mi :S
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------siktirsin..
-----------------------------kaldırılır !
bu arada küfür yasak değil mi :S
-----------------------------Küfür site içerisinde cok hassas bir konudur. Abartıya kacmadan, yazdığınız mesajı ve kendinizi aşşağılamadan, seviyeyi düşürmeden küfür edilebilir. Abartılı küfürlerin, karşılıklı atışmaların, seviyesiz yazıların sahipleri sorgusuz siteden uzaklaştırılacaktır. Sitenin ortasında ana avrat sövmeniz kesinlikle kabul edilemez, yazdığımız mesaj kalitemizi göstermektedir buna göre davranalım.(Link)
pek abartıya kaçtıgımı sanmıyorum
-
Nurky bunu yazdı:
lan şimdi ben lise 2 ye gidiyom buna şey yapabilcekmiyim bari :|
biri bana anlatsın bunu :)
-----------------------------galba sende yetişenlerdensin :D
-
HEPİNİZ aynı yöne odaklanmışsınız beyler...
bir düşünün düşünün düşünün düşünün düşünün...
ulan deyin bu ne ya deyin ne oluyoda değişiyo deyin;
ben deyim : kurtuluş savaşında eğitim sistemi maarif e bağlanmıştı bu nedenle azınlıklar ülkeyi bölmek için açtıkları okullar kapanmıştı o zamanda hepsi eğitim birliği olan maarif eğitim birliğine bağlıydı burda anlıyoruzki Atatürk bu sistemle bu sorunu Türkiyenin iç sorunu olup Lozanda tartışılmasına bile izin vermemiştir.
bakın ne oluyor öss değişiyo o değişiyo bu değişiyo bazılarıda seviniyo ooleey diye..ülke gençlerine kıyılıyo vah vah. ez anasını satiyim ez. pekmez gibi
elin ingilizi gelmiş benim okuluma çengel atmış benim üniversiteme el koymuş hastanemin bir odasını satın almış kiralamış işletiyoooo...ingiliz kazanıyo türk insanı amele gibi ordan oraya sürülüyor.
eğitimimize karşı elin ingilizine dur diyorum bak bi donumuz ingiliz markası olmamış derken nerelden nerelere...
-
FOXXLY bunu yazdı:
ben piç miyim peki ? veya benden önce girenler ? veya benimle birlikte son şansı olanlar ? biz neyiz acaba ? eğitim sisteminin de , bizi böyle bir şeye zorlayanlarada has.. demek istiyorum ve diyorum.
-----------------------------bizde p.ç oluozmu peki?herkes 3 yıl okudu liseyi bize geldi 4 yıl oldu :)
-
Username : mayrip ID : 27449 İsim : ahmet Soyisim : durmus Yaş : 21 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Ülke : Türkiye Şehir : ganimet bana söyle türkiyenin en uzun nehri hangisidir ? kızıl ırmak nerde doğar nerde biter? , aladdin keykubat kimdir ? sanayi devriminden önceki olay ? hücrenin içini dolduran sıvının adı ?
bunların hepsini ilk okulda öğrenmişsindir hangisi aklında ?
en azından ilgi ve yeteneklerin doğrultusunda ders görürsen aklında kalır
adam bilgisayar mühendisi olmak istiyor kalkıp hücrenin bölnmesini görüyor,
adam doktor olmak istiyor, gidiyor resim çiziyor,
adam yönetmen olmak istiyor gidip matematik görüyor.
bizim sistemimiz çok bozuk sanıyoruz ki öğrenciye ne kadar yüklersen o kadar iyidir. ama soruyorum öğrendiğiniz bilgilerden hangisi aklınızda ? sevdiğiniz dersler hariç !
-
ha ha ha :) eleştirine güldüm hacım.:)
yaklaşık 4 aydır çalıştığım sınav bugündü :=) ve hepsini biliyorum :) çok anlamsız bi soru türetmişsin kendi içinde.
boşversene onu bunu Elin gavuru gelip benim öğrenimime hükmediyor bu resmen sevr anlaşmasının maddesinden birisidir.
elin modelini istemiyorum. kendi içimizde adam gibi reform üretelim. onun bunun öğrencisi olmak bağımsızlığa aykırıdır.
burası türkiye kardeşim. anladın ! çalışırsan yapamayacağın hiçbişey yoktur. ve altyapısız hiçbişey çözüm değildir.
edit: ayrıca bu konuları bizim gibileri değilde üst makamlardakiler çözer bize danışmazlar bile hadi iyi geceler...