folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Yi Kaldırmak

ÖSS Yi Kaldırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu ulkede iki vaad yerine gelmez

1- dokunulmazliklari kaldiracagiz
    2- oss yi kaldiracagiz

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    evt beyler hemen hemen herkes kaldırılmaz dio peki partiler bunu niye vaadediyolar kaldırcaz diye yani bir nevi bizi aptal yerine koyuyolar olmucak bişey için oy bekliyolar.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

öss yi  kaldıramaz lar a. bi  sıanv  gider  bi sınav  gider  bi sınav  gelir,bu  partiler  daha kendi  pipilerini  kaldıramazlar  öss  nekli  yafff:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    evt beyler hemen hemen herkes kaldırılmaz dio peki partiler bunu niye vaadediyolar kaldırcaz diye yani bir nevi bizi aptal yerine koyuyolar olmucak bişey için oy bekliyolar.

bu ilk degilki. koyun bir millet oldukca kanmaya kandirilmaya mahkumuz. cem uzan vaadleri oyle cazip geliyorki hala insanlar inaniyor ve kaniyor.

ornek:
    ciller geldi herkese 2 anahtar verecegiz dedi babayi verdi gitti

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    no_-cry
    no_-cry's avatar
    Erkek

ÖNCELİKLE BU KONUYU ACAN ARKADASIMIZ SİYASETLE İLGİLİ ÖNYARGISIZ YAZMAMIZI BELİRTTİ.ANCAK BAZI ARKADASLAR AĞIZA ALINMAYACAK KELIMELERİ PARTİ İSİMLERİ VEREREK HAKERETTE BULUNDU.EGER SINAV DEYİLDE SİYASET TARTISMAK İSTIYORSANIZ ACIN KONU TARTISALIM AMA KONUMUZ SINAVIN KALKMASI NE KADAR YARARLI VEYA ZARARLI OLABILECINI TARTISMAK.BİZ SINAVIN KALKMASINI NE KADAR COK İSTESEKTE DUNYADA SINAVSIZ HIC BIR EGITIM KURUMU YOKTUR.BİZİM ÜLKEMİZDE AGIRLASTIRILMIS OLARAK KARSIMIZA CIKIYOR.ÜLKEMİZİN GENC NUFUSU COK FAZLA OLDUGU İÇİN VE ÖGRENCILERDEN SECILMISLERI SECMEK ICIN KABA TASLAK HAZIRLANMIS OLAN ÖSS VARDIR VE BUNU KALDIRMAZLAR.HAFIFLETEREK YADA KADEMELİ YAPARAK ONUMUZE KOYARLAR.BEN MILLI EGITIM BAKANI OLSAYDIM NE YAPARDIMDA OGRENCILERIN BU SIKINTISINI GIDERİRDİM DİYE KENDINIZ BEYNINIZDE BIR MAHKEME KURUN.HIC BI ZAMAN OLUMSUZLUKLARI TARISARAK BIR YERE VARAMAYIZ.SİYASETTE MUTLAKA BIR TARAF OLUNKI VEKİL OLARAK SECTIKLERIMIZ BIZIM VEKALETIMIZI EN İYİ SEKILDE YERINE GETIRSIN.SİYASET KOTU BİŞEY DEYİL AKSINE BIZIM İSTEDİGİMİZ GİBİ YASAMAMIZI SAGLAMAYA CALISAN GONULLU  BIZDEN VATANDASLARIMIZDIR.BU YUZDEN SIZLERİN HEPİNİZİ BİR TARAF OLMAYA CAGIRIYORUM.ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    no_-cry bagirmasanda anlayabiliyoruz   kurallara uygun yazarsan sevinirim. bi kac gun sonra gorusuruz  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

öss kaldırılmaz ;

sadece bazı yönetmelikleri değiştirilir ?

1. meslek lisesi eşit yapılabilir össyi kaldırmak anayasayı sil baştan yapmak gibi bişey buda mantıksız olur vaad edenlere ben gülüyorum şahsen trajikomikler :)) sadece değiştirilebilir canikolar 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    öss nin kalkması demek dershanelerin bitmesi demek  eee çoğu kişinin ekmengine sürülen yag olmayacak tabiki bunu kolay kolay yapamazlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı:
    öss nin kalkması demek dershanelerin bitmesi demek  eee çoğu kişinin ekmengine sürülen yag olmayacak tabiki bunu kolay kolay yapamazlar...
    e bitsin hoca dershane dediğin ne ki herifler senelerce kazandıklarına saysınlar! onlar kazanmıyacak diye dershaneler kalkmıyacak diye bir kural mı war yani
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spidey
    spidey's avatar
    Erkek

yapmayin etmeyin ya...

ya her sene (l1,l2,l3) sinav yapilir, ortalama alinir adi oss olmayan bişey olur

ya da olmaz :D

mumkunati yok çünkü boyle biseyin.. napcan o kdr mezunu ?? nereye sokcan, neye gore sokcan... lise durumuna gore desen bu sefer dicem sana al kalmadi fl kalmadi.. bizim zamanimiz en guzeliydi vesselam...     

Toplam Hit: 6038 Toplam Mesaj: 43