ÖSYM 2008 ÖSS Taban Ve Tavan Puanları Açıkladı
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Lan hani bu sene boş kontenjan cok olacaktı, herkez yerleşecekti, millet mezun olmayacaktı vs vs vs
her yer dolu :|
-----------------------------
abi sınava girmeden evvel sınav kolay olacak diye basında nasıl haberler çıkıyodu nası heyecanlanıyodum..sınava bi girdim mat 2 yi bi açtım..:S yahu insan çözecek bunu da azıcık kolay yapsanız ne olurdu :! pff
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
gazeteler bas bas bağırıyodu 24 bin 631 tane açık var diye nerde bu açıklar amk benmi göremiyom..
9500 ü vakıf.. vakıf ta denmez adı özel ünv. .. -
-----------------------------Lan hani bu sene boş kontenjan cok olacaktı, herkez yerleşecekti, millet mezun olmayacaktı vs vs vs
ingilizce bilgisayar mühendisliğinde sadece "4" açık kontenjan var :Syahu çobanıydı,osuydu busuydu derken biz açıkda kaldık :) gerçi ben EA ama olsun onda'da boş yer yok :S
-
bigwave bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
gazeteler bas bas bağırıyodu 24 bin 631 tane açık var diye nerde bu açıklar amk benmi göremiyom..
9500 ü vakıf.. vakıf ta denmez adı özel ünv. ..
-----------------------------geri kalan arıcılık mantarcılık nalbantlık halı dokumacılığı vs olsa gene dolmuyo hacı bi bokluk var bunda :)
-
Toplam Kontenjan Sayısı : 275178 Toplam Yerleşen Kontenjan Sayısı : 462843
abi bunda bir yanlışlık yokmu?
-187665 yapıo :S
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Toplam Kontenjan Sayısı : 275178 Toplam Yerleşen Kontenjan Sayısı : 462843
-----------------------------hacı açık öğretimin kontenjanı yok ordan gelmiştir diyecemde bu kadarda gelmez oha artık..garip..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Toplam Kontenjan Sayısı : 275178 Toplam Yerleşen Kontenjan Sayısı : 462843
-----------------------------hacı açık öğretimin kontenjanı yok ordan gelmiştir diyecemde bu kadarda gelmez oha artık..garip..
wardır hocam o kadar. dünya kadar adam açıköğretime kayıt yaptırıyor. -
lan ek kontejyan dioduk oda yok ben ne bok yicem 2 yıllıklarda bile kalmamış hay anasını :S
-
SilenC3 bunu yazdı:
lan ek kontejyan dioduk oda yok ben ne bok yicem 2 yıllıklarda bile kalmamış hay anasını :S
aynen bende o durumdayım...askere gitcem a.k bari o çıksın aradan... -
Hacı hikaye bunlar, o kadar yer seçtim, kendi puanımdan 10 puan daha düşük yerler bile olduğu halde çıkmadı. Bu sene önüne gelen girdi. Liseler olunca bilinçsiz çömez çok oluyor.