ÖSYM 2008 ÖSS Taban Ve Tavan Puanları Açıkladı
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
SilenC3 bunu yazdı:
lan ek kontejyan dioduk oda yok ben ne bok yicem 2 yıllıklarda bile kalmamış hay anasını :S
aynen bende o durumdayım...askere gitcem a.k bari o çıksın aradan...
-----------------------------why aq ulan 2 yıllıklar nası boş olmaz hala inanamıorum bu yökünde össnnde offf
-
a.q tek ümidim ek kontenjandı oda suya düştü,en güzeli bi sene daha hazırlanmak
-
bu bünye 4. sınavı kaldırmaz... en iyisi açıktan iktisat okumak benim için
-
simdi bu 2.yerleştirme tercih yapabilmen için kendi puanın en son giren adamın puanından yuksek mi olması gerekir..?veya şartlar nelerdir ilk defa yapaacam da :| gerçi yapamayacagım galiba heryer dolu ak :S
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------bu bünye 4. sınavı kaldırmaz... en iyisi açıktan iktisat okumak benim için
ünv. kazanamadıysan açıktan iktisat bitirme işi biraz zor olmaz mı sence ?iktisat bölümü dersleri ; matematik, istatistik, işletme, hukuk, bilgisayar ve benzeri alanlardaki derslerle destekleniyor :|
yani matematiği iyi yapabiliyorsan zaten üniversite kazanma şansın vardır..yanlış düşünüyor olabilirim de..araştırmadan girme bence
-
bigwave bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------bu bünye 4. sınavı kaldırmaz... en iyisi açıktan iktisat okumak benim için
ünv. kazanamadıysan açıktan iktisat bitirme işi biraz zor olmaz mı sence ?iktisat bölümü dersleri ; matematik, istatistik, işletme, hukuk, bilgisayar ve benzeri alanlardaki derslerle destekleniyor :|
yani matematiği iyi yapabiliyorsan zaten üniversite kazanma şansın vardır..yanlış düşünüyor olabilirim de..araştırmadan girme bence
türkçe ve sosyal yaktı beni :D birde mat1 problemler yoksa matematiğim iyidir. sayısalım ben -
Kelv1n bunu yazdı:
----------------------------
türkçe ve sosyal yaktı beni :D birde mat1 problemler yoksa matematiğim iyidir. sayısalım ben
bende ea..ama matematik bilmeyen ea görünümlü sözelcilerden ;)sende benim sayısalcı arkadaşlar gibisin herhalde.. adamlar sayısala gittiler lisede..3 yıl lise okudular 3 yıl dershane.. halen çoğu dolaşıyor..gidenlerin de gittikelri bölümler ortada zaten..bu yaz duyduğum en çok temennilerden birisi olan "hayırlısı olsun" temennisi ile :P -
Bizim bölüme en yüksek giren,
348.xxx ile girmiş.
Ana lan benim puanım :|
:P
-
beyler bu puanlar neyin nesidir biraz acıklayıcı olursanız 2. yerlestirme ek kontenjanlarmı ?
-
girdiğim bölümdeki puan artışı yenilir yutulur değil :| Kesin dediğim yere virgülden sonrasıyla girmişim