ÖSYM ‘E Ddos Saldırısı
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ulan ddosa gerek yokki amq.
her sene sınavlar açıklandığında site kendiliğinden çöküyo zaten..
-----------------------------:d İŞTE BU
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------ulan ddosa gerek yokki amq.
her sene sınavlar açıklandığında site kendiliğinden çöküyo zaten..
-----------------------------:d İŞTE BU
-----------------------------
Yani -
adamların dbsine girip bilgi silemedikçe siteyi 5 saat kapalı tutsanız nolur :D adamlar şeyine bile takmamıştır. "açmayalım kapıyı çalar çalar giderler" demiştir :D
-
bugün açıklanmıyor muydu?
-
Dayi simdi bu adamlar eger gidip bot satin alip ddos yapiyorsa
boyle is olmaz cunku hicbir mantigi yok. ama adam gidip kendi exesini yaziyor millete bulastirip
7-8k bot topluyorsa eyvallah bas ustune hack denilebilir ideolojileri ne olursa olsun tarafsizca tebrik ederiz.
he bu arada siteye ulasim saglanmamissa herseyi ddos a baglamamak lazim bazi durumlar oluyor ki
sunucu uzerinde calisan herhangi bir uygulamada exploit edilerek service cokebiliyor .(crash;poc vs )
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 13:20'da Twitter tarafından düzenlendi. -
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------kimseyi desteklediğim falan yok.
ama şu milletin parayı basıp yapıcam olaylarına da tav oluyorum doğrusu.
olay o değil kardeşim, olay göt. götün yiyorsa yap, yoksa konuşma.
-----------------------------bu kadar olaydan sonra bu adamların arkasında "abileri"nin olmadıgını düsünüyorsan o da senin sorunun tabi.
ayt'den farkı yok, adamlar bir yerden destek alıyor, yoksa bu devletin bu kadar geri zekalı olduguna inanmak istemiyorum.
yeri geldiginde ankaradaki serverı rootladık diye adamlar pesimize düsüyor ama gel gör ki devlet kurumlarında calısanlar adamlar tek tek desifre edilmesine ragmen bir sik olmuyor.
götmüs, bende cogu seyi yapacak göt var sen rahat ol.
-
yahu bitek ben mi özellikle ülke değiştirip quan vpn kullanıp, tor vs socks 5 proxy kullanıp üstüne hareket halindeki bir trenden bu işleri yapıyorum ?
-
Halkın doğrudan kullanım alanı olan kamu sitelerine karşı yapılan saldırılara karşıyım. Saçma ve yersiz bir eylem. Mesaj iletilmesi gereken yere kesinlikle gitmiyor. Onların zaten umurlarında değil, öğrenciler beklesin bize ne? diyip ösym sitelerinde hiçbir önlem almazlar.