Ösym Harçları Kimin Hesabına Aktarıldı?
-
ya ne devletmiş ne ülkeymiş ne insanmışız be yiye yiye bitiremediler bizi arkadas :) yiyin a.k yiyin
-
bu ülkenin önceden neden gelişemediği ortada herkez elini attığı yeri soyup sopana çevirmiş
-
Bu işi kiminlerin yaptığı belli aslında ama siyasete girer onun için bişi demiyorum.
-
Seneye kime güvenerek, milyonlarca öğrenci sınava girecek muamma.. Valla yazık ediyolar.
-
bu bir suçsa neden kopya çekenler hala aramızda? başlarım böyle hukuka..ha değilse herkese dağıtılsın o zaman.. hayatımızı çalıyorlar, onlar ise hayatlarını yaşıyorlar..ÖSYM kendini yıkmamalı aksine kendini kanıtlamalıdır..! bunu yapamıyorsa zaten suçlu olduğunu kabul ettiğini gösterir..paranoyak oldum bende vallahi ders çalışırkn bile aklıma geliyo soruların dağıtıldığı :D:D
-
edit
-
yemedigi bi bu kalmisti zaten...
-
komple kaldırsınlar şu sistemi.
sınavsız değil ama 0 dan yeni bi sistem kursunlar.
bu yalama oldu. baksana gelen çakmış giden çakmış.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw o degilde $u insanlarin her sinava yanlarinda bi su goturme meraki nedir hic anlami$ degilim:|
Kac kere ossye girdim, herkeste bi su:|
Ben tuvalete gitmemek icin dua ediyorum adamlar urenal torbayi doldurmak icin can atiyo:|
-----------------------------en son hiltonda girdiğim yazılı sınavda masalarda sular şekerler pastalar vardı :))
koymuşum sınavına dedim :)
-----------------------------
Alper Hoca Büyüksün Yav :)
Yan Masadakilere de El Atsaydın :P
Bozuk olan bir Ösym'mi sanki, devletin hangi kurumu yüzde yüz verimle sağlam iş yapıyor ki
Bu aralar Moda Ösym sadece, Yüklen Olum Murtaza!!!