OSYM Ye İnternetten Başvuru Yapamazmışım ? Neden
-
hocam fotoğraf güncellemesi istiyorlar eğerki daha önceki yıllarda sınava girmişsen fln. geçen sene basıma geldi gidip okulda yapmıstım kaydı. ilk kez gireceksen zaten yine okulda fln yapman gerekiyor
-
Şehrindeki başvuru merkezleri bugün saat: 22:00'a kadar açık!
-
bilgilerinde değişiklik olduysa aisden başvuru yapamazsın. sebebi budur büyük ihtimalle.
-
tedariksiz abdeste giden domala domala taş arar
-
amk aynı dalga bendede oldu daha yeni kuveyttürkü aradım 9 dan önce bankaya gelin iptal edilsin dediler yarın ilk iş sabah bankaya gidecem
-
Hocam öncelikle lise mezunu olduktan sonra sadece okuldan yapabiliyorsun.
Mantık şu: Lise mezunu isen ve son iki yılda sınava girmişsen bilgilerin değişmediği durumda olduğu gibi sınava başvuru yapabiliyorsun. Değiştiyse de gerekli yerlerdeki noktlarını değiştirip yapıyorsun. Ancak son iki yıl içersinde sınava girmemişsen bilgilerin çok eski oluyor ve internet üzerinde ais muhabbetine bağlanamıyorsun. Kaldı ki bağlansan bile (benim gibi) fotoğrafın mevcut olmadığı ve sana evdeki bilgisayarından fotoğraf çekmene izin vermedikleri için bir "okula" gidip başvuru yapıyorsun. Okulda görevli hoca fotoğrafını çekiyor falan..
-
şifre kriterleri neydi şifreyi unuttum giremiyorum ona göre deneyim en fazla kaç hane olacak müritler yetişin :)
-
Hocam geçen sene 35 tl idi sanırım. Bende aynı durumdaydım. 2 sene boyunca sınava vs girmedim. Neymiş efenim foto güncellemesi felan filan. Merak etme 2 hafta içinde 3 günlüğüne yine izin verecekler. Ahanda bu yazımı unutma (bide vermezlerse ne g.t olurum) :D Merak etme uzatırlar. Uzatmassada parayı unut.
-
o değil de parayı nası geri alıyoz ya :D