folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder OSYM Ye İnternetten Başvuru Yapamazmışım ? Neden

OSYM Ye İnternetten Başvuru Yapamazmışım ? Neden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hocam fotoğraf güncellemesi istiyorlar eğerki daha önceki yıllarda sınava girmişsen fln. geçen sene basıma geldi gidip okulda yapmıstım kaydı. ilk kez gireceksen zaten yine okulda fln yapman gerekiyor

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Şehrindeki başvuru merkezleri bugün saat: 22:00'a kadar açık!

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

bilgilerinde değişiklik olduysa aisden başvuru yapamazsın. sebebi budur büyük ihtimalle.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

amk aynı dalga bendede oldu daha yeni kuveyttürkü aradım 9 dan önce bankaya gelin iptal edilsin dediler yarın ilk iş sabah bankaya gidecem

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle lise mezunu olduktan sonra sadece okuldan yapabiliyorsun.

Mantık şu: Lise mezunu isen ve son iki yılda sınava girmişsen bilgilerin değişmediği durumda olduğu gibi sınava başvuru yapabiliyorsun. Değiştiyse de gerekli yerlerdeki noktlarını değiştirip yapıyorsun. Ancak son iki yıl içersinde sınava girmemişsen bilgilerin çok eski oluyor ve internet üzerinde ais muhabbetine bağlanamıyorsun. Kaldı ki bağlansan bile (benim gibi) fotoğrafın mevcut olmadığı ve sana evdeki bilgisayarından fotoğraf çekmene izin vermedikleri için bir "okula" gidip başvuru yapıyorsun. Okulda görevli hoca fotoğrafını çekiyor falan..

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

şifre kriterleri neydi şifreyi unuttum giremiyorum ona göre deneyim en fazla kaç hane olacak müritler yetişin :)

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam geçen sene 35 tl idi sanırım. Bende aynı durumdaydım. 2 sene boyunca sınava vs girmedim. Neymiş efenim foto güncellemesi felan filan. Merak etme 2 hafta içinde 3 günlüğüne yine izin verecekler. Ahanda bu yazımı unutma (bide vermezlerse ne g.t olurum) :D Merak etme uzatırlar. Uzatmassada parayı unut.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

o değil de parayı nası geri alıyoz ya :D

Toplam Hit: 2136 Toplam Mesaj: 20