ÖSYM'yi AİHM'ne Şikayet Ediyoruz.
-
Kendi ülkesinin geleceği olan üniversite öğrencilerini yarı-aç yarı-tok yaşıyor gibi gösterip masraftan düştükleri için, tek kişilik bir ailenin ortalama geçimi için gerekli meblayı vermeyip üç otuz bir para ile yaşamaya mahkum ettiği için, adına harç dedikleri HARAÇLARLA belimizi kırdıkları ve en kötüsü bizi aşağıda ki gibi traji-komik yemeklerle yaşamaya mahkum ettiği için ÖSYM'yi AİHM'ne şikayet ediyoruz.

Bu resim tarafımdan bugün sabah KAHVALTIMIZ yapılırken çekilmiştir.
Saygılar
-
Siktir çekerler hocam :D
Rakı alacağına kalem defter al derler :D Dur aklıma bi replik geldi onu koyayım.
Edit: Neden benim oğlumun fulütü yok :D http://www.metacafe.com/watch/2572812/benim_o_lumun_niye_fl_t_yok/
-
hacı bu sofrayı gördükten sonra elimizdeki kredininde yarısını keserler :D çok lüx diye :D
-
Rakıyı çıkar hacı =) İmza kampanyası başlatalım :D Her ünv. den birileri toplasa imza olur :D Hepimiz flüt istiyoruz derik bide :D
Edit: Grev yapalım diyecemde taeyip elimizdekinide alır :D bizide 4C kapsamına sokar :| 1 ay verir 11 ay vermez demedi demeyin :D
-
yumurtaya sucuk katıyorsun daha ne olsun =) elindekileri de alırlar :D
-
Yediğimiz sucuk en son kişniyordu. Rakıyı ev sahibinden çarptık :D Ayrıca dikkatinizi çekerim bu öğün sadece KAHVALTI.. Dün akşam ki ekmek arası lahmacun faciasını hatırlamak bile istemiyorum
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Yediğimiz sucuk en son kişniyordu. Rakıyı ev sahibinden çarptık :D Ayrıca dikkatinizi çekerim bu öğün sadece KAHVALTI.. Dün akşam ki ekmek arası lahmacun faciasını hatırlamak bile istemiyorum
-----------------------------Ohaaaaa :D ekmek arasımı =) Bunu söylesek sadece adamlar acır halimize. Harbi harbi imza kampanyası başlatsak mı :)
-
sofraya bak kuş sütü eksik rakı falan :)) kahve oh oh
-
HoLyCat bunu yazdı:
sofraya bak kuş sütü eksik rakı falan :)) kahve oh oh
İçi beni yakar dışı eli yakar (: -
Rakı bulamıyorsan viski iç,
-
böyle masaya AİHM kurban olsun ..