ÖSYM'yi AİHM'ne Şikayet Ediyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ösym değil yökü şikayet etmeniz gerekir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

avrupadaki üni harçlarından hiç haberin yok heralde hocam, onların yanında hiç anormal değil bizim harçlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ekmek arası lahmacun hee :D bu sefer derler hem ekmeği buldun hem lahmacunu buldun hemde ikisini bir yiyosun yine keserler paranı demedi deme :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

ÖSYM ne alaka amk?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

kahvaltıdada rakı on numara gider haa:D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çektiğim resmi ÖSYM'ye gönderdim ve not ekledim '' Öğrencilerinizin içler acısı haline rağmen siz nelerle uğraşıyorsunuz'' diye. Aynı gün cevap geldi. Cevaba göre Kamuya açık alanda ve toplu meskenlerde alkol almak suç teşkil etmektedir dediler. Gülermisin ağlarmısın?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Çektiğim resmi ÖSYM'ye gönderdim ve not ekledim '' Öğrencilerinizin içler acısı haline rağmen siz nelerle uğraşıyorsunuz'' diye. Aynı gün cevap geldi. Cevaba göre Kamuya açık alanda ve toplu meskenlerde alkol almak suç teşkil etmektedir dediler. Gülermisin ağlarmısın?

:D Kamuya açık derken? Diye sorsana hocam :D

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

:D Kamuya açık derken? Diye sorsana hocam :D

Salla sorsamda bi cacık çıkmayacak belli. ÖSYM ve YÖK Krediler ve Bursları kaşıkla verip, HAR(A)ÇLARI kepçeyle alıcak... Sapını bi yerimize monte etmese olmuyor sanki

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Edit: Neden benim oğlumun fulütü yok :D http://www.metacafe.com/watch/2572812/benim_o_lumun_niye_fl_t_yok/

hahahohohihih koptum hoca kehkehkeh

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 2759 Toplam Mesaj: 20