ÖSYM'yi AİHM'ne Şikayet Ediyoruz.
-
ösym değil yökü şikayet etmeniz gerekir.
-
avrupadaki üni harçlarından hiç haberin yok heralde hocam, onların yanında hiç anormal değil bizim harçlar
-
ekmek arası lahmacun hee :D bu sefer derler hem ekmeği buldun hem lahmacunu buldun hemde ikisini bir yiyosun yine keserler paranı demedi deme :D
-
ÖSYM ne alaka amk?
-
kahvaltıdada rakı on numara gider haa:D
-
Çektiğim resmi ÖSYM'ye gönderdim ve not ekledim '' Öğrencilerinizin içler acısı haline rağmen siz nelerle uğraşıyorsunuz'' diye. Aynı gün cevap geldi. Cevaba göre Kamuya açık alanda ve toplu meskenlerde alkol almak suç teşkil etmektedir dediler. Gülermisin ağlarmısın?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Çektiğim resmi ÖSYM'ye gönderdim ve not ekledim '' Öğrencilerinizin içler acısı haline rağmen siz nelerle uğraşıyorsunuz'' diye. Aynı gün cevap geldi. Cevaba göre Kamuya açık alanda ve toplu meskenlerde alkol almak suç teşkil etmektedir dediler. Gülermisin ağlarmısın?
-----------------------------:D Kamuya açık derken? Diye sorsana hocam :D
-
twilight_flame bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------:D Kamuya açık derken? Diye sorsana hocam :D
Salla sorsamda bi cacık çıkmayacak belli. ÖSYM ve YÖK Krediler ve Bursları kaşıkla verip, HAR(A)ÇLARI kepçeyle alıcak... Sapını bi yerimize monte etmese olmuyor sanki -
HaYVaN bunu yazdı:
Edit: Neden benim oğlumun fulütü yok :D http://www.metacafe.com/watch/2572812/benim_o_lumun_niye_fl_t_yok/
-----------------------------hahahohohihih koptum hoca kehkehkeh