Ötenazi Mi İstersiniz Yoksa Yaşamya Devam Etmek Mi??
-
arkadaşlar durumunuzun (allah korusun) şöyle: Çok ölümcül derecede hastasınız ve dayanılmaz acılar çekiyorsunuz doktorlar kurtulmanızın mümkün olmadığını söylüyorlar. Bu durumda ötenazi ister misiniz yoksa o ağrılarla yaşamaya devam mı edersiniz
gerçi ötenazi daha türkiyede yok ama merak ettim a.q
ben ötenazi isterdim heralde.
-
valla çok zor bi soru ama yaşamaya devam etmek isterim.. hastalığı veren dermanı da verir.. ama şimdi konuşmakla olmuo tabi ordaki durum çoook farklı
-
haklısın rude yani burda konuşmak kolay oluo. gerçekten çok zor bi karar
-
arkadaşım pek bilgim yok ama. duyduğum kadarıyla " hastalık rahmettir" diye duymuştum . dedim yaw allah kulunun acı çekmesini rahmet olarak bize bildiriyor. way be dedim ve araştırdım. ve sonuçta bize yarım anlatılan konuyu anladım ki allah kuluna hastlık verir ki şifayı benden(allahtan) istesin. tabi burdan her allahtan şifa isteyişimizde bulunmuş olduğumuz çaresizliğimizi yüce olana bildirdiğimiz için günahlarımız silinmeye başlıyor. buna rahmet denmezde ne denir :-) selametle kalın
-
Dayanılmaz acılar cekilen hastalıklarda morfin veriyolar... tabi istersen:))....... dunyaya yasamaya geldik yani :)))
-
ötenazi istemem ecel ne zaman gelir alırsa alır acıda çekecen bu hayatta...
-
CaliphKhan bunu yazdı:
Dayanılmaz acılar cekilen hastalıklarda morfin veriyolar... tabi istersen:))....... dunyaya yasamaya geldik yani :)))
kimseye karışmak istemem ama dünyaya geliş amacımız sadece yaşamak mı ???veya nasıl yaşamak ??
-
Ötenazi mi ,yaşamak mı sorusuna yaşamak;nasıl yaşamak sorusuna tabiki inandığın şekilde...:)
-
"Her mihnet kabulüm yeter ki / Gün eksilmesin penceremden."
-
demek ki sağlında bunu aklından bile geçirmeyenlerin ötenazi istayecekleri kadar can yakan şeyler budünyada da var
-
Alayına Gider GİDERE GİDER!.
Toplam Hit: 3517 Toplam Mesaj: 23