Oto Hoparlör Alacam Yardım
-
ttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=26090&productId=otm255417
sizce nasıl bi ürün yorumlarınızı yazmanızı istiyorum.(bide herhngi bi açıklama yok iki tane mi oluyo bunlar? veya varsa sizin önerebileceğiniz bi ürün vars oda olabilir.(max 100 TL'lik bişey olmalı)
-
2'lidir yanlız jameson elinde patlar 1 yıla kalmadan alacaksan pioneer tavsiye ederim kendi aracımda kullandım linkten bakı ver.Pioneer al başın ağrımaz.
http://www.dogubanktuning.com.tr/?urun-detay_160_HOPARLOR_PIONEER_TS-A6993S.html
-
hocam bişey sorcam bu 2 yollu 3 yollu 4 yollu falan diyo onlar ne demek.bide bu gösterdiğin site ne kadar güvenilir?
-
1 ay önce aracımına lg marka teyp taktırdım. Fakat kapı içlerindeki fabrikasyon hoparlörler yetersiz kaldı. Bunun üzerine fabrikasyonları 150 wattlık powerbass marka hoparlörlerle değiştirdim. Bu markayı daha önce duymamıştım satıcının tavsiyesi üzerine aldım amerikan malıymış. Ses kalitesi güzel. Patlama vs. yok. Powerbass ı tavsiye ederim.
-
Butceni zorlayabilirsen alpine almani tavsiye ederim. 3 yollu dedigin bass, tiz ve midbass olur. 2 yollu sadece bass ve tiz. tercihin 3 veya 4 yollu olmasinda fayda vardir. ne kadar cok yol o kadar yukses ses. Bunu her marka ile karsilastiramazsin atiyorum alpine 2 yollusu kenwood'un 3 yollusundan daha iyi ses cikarir gibi. yani senin alacagin 3 yollu jamasonic mi ne onu alacagina 2 yollu pioneer veya kicker alman yolunda olur. Birde buna ileride amfi baglayacakmisin o soruda var o zaman rms guclerine bakman ne kadar yuksek o kadar iyi. Kenwood KFC serilerine bakabilirsin mesela s6973 cok pahalida degil rms'i 100 watt db olarakta tatmin eder sanirim 90 olmasi gerekiyo. Biraz paraya kiy iyi birsey al ilerde pisman olmazsin.
-
pioneer 6993s diyorum başka hiç birşeye ihtiyacın yok tabi ki teyp'in iyi bir teyp ise. araştır fiyatı öyle çok yüksek değil en fazla 150 tl verirsin. 70 tl e o hoparlöyü almaktansa biraz daha sabredim bunu al jameson anfisi hariç o da 505 model başka hiç bir ürünü hiç bir işe yaramaz emin olabilirsin. bu tür ürünlerin satışını yapıyorum.
-
lazussak bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bişey sorcam bu 2 yollu 3 yollu 4 yollu falan diyo onlar ne demek.bide bu gösterdiğin site ne kadar güvenilir?
-----------------------------doğubankta yeri var adamın istiyosan doğubanktan görerek al
-
teybim biraz eski olsada(kaset çalarlı) markası pioneer.madem öyle bu işler aynı markadan biraz paraya kıyıp alayım bitane.alabileceğim sağlam bi site varmı?
-
bunları takmak ıcın anfı gerekıyormu yoksa aracın orjınal teyıbıne takılırmı?
-
lazussak bunu yazdı:
teybim biraz eski olsada(kaset çalarlı) markası pioneer.madem öyle bu işler aynı markadan biraz paraya kıyıp alayım bitane.alabileceğim sağlam bi site varmı?
-----------------------------Bu üç ürünü al pişman olmassın amfinin aynısını eski arabamda da kullandım çok kaliteli de değil kalitesizde değil.
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
bunları takmak ıcın anfı gerekıyormu yoksa aracın orjınal teyıbıne takılırmı?
-----------------------------Arabadan arabaya degisir. Yeni modeller daha yuksek rms cikisli oldugu icin bi sorun yasamazsin. Orjinaliyle degistirebilirsin. Eger crossover li kompenent takmak istersen amfi ye ihtiyac duyabilirsin.