Oto Hoparlör Alacam Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

konu ile biraz alakasiz ama konu acmak istemiedim bunun icin

arabada teyp war mp3 calmiyo orjinal cd yada neyse onu caliyo. audio mu ne ?

mp3 leri nasil dinleyebilirim ? 20-25 parca oluyo cd icinde

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

konu ile biraz alakasiz ama konu acmak istemiedim bunun icin

arabada teyp war mp3 calmiyo orjinal cd yada neyse onu caliyo. audio mu ne ?

mp3 leri nasil dinleyebilirim ? 20-25 parca oluyo cd icinde

veri diski olarak değil müzik diski olarak yazdır

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ok sagol hocam. pek cd yazmadigim icin bilmiyorum. eksik kaldim ( laptopun writer i bozuktu beni hep engelledi :))

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazussak
    lazussak's avatar
    Erkek

amfi takmayı düşünmüyorum babamdan dolayı.teyp 4 çıkışlı olduğu için bagaj kısmına iki tane ilave edicem

1 , 2 , 3 TIP!.. Hayır Hayır!?! 1, 2, 3 Öğretmenlik ! ehu ehuu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

6993S ler anfiye bağlanabilir ama anfi illede şart olacak diye bir durum sözl konusu değildir.

ister anfi olsun ister olmasın gayet güzel bir şekilde kullanabilirsin. teybin eski pioneer kaset çalarsa birde eski japon mallarından ise bugunki en iyi pioneer teyiplerden bile daha iyi diyebilirim... bu hoparlör fazlasıyla yetecektir.

6991S
    6992S

6993S bu gördüğün üç ürün pioneerın yıllara göre ürettiği   460 watt hoparlörlerdir. üçüde 460 watt. pioneer servisi 6991S in diğer ikisinden çok daha iyi olduğunu söylüyor ondan alabilrisen daha iyi olu bu aralar ben bulamıyorum ama piyasada. ikinci el felan sağlam denkgetirirsen kaçırma

AMD Rulezzz =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazussak
    lazussak's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:

6993S ler anfiye bağlanabilir ama anfi illede şart olacak diye bir durum sözl konusu değildir.

ister anfi olsun ister olmasın gayet güzel bir şekilde kullanabilirsin. teybin eski pioneer kaset çalarsa birde eski japon mallarından ise bugunki en iyi pioneer teyiplerden bile daha iyi diyebilirim... bu hoparlör fazlasıyla yetecektir.

6991S
    6992S

6993S bu gördüğün üç ürün pioneerın yıllara göre ürettiği   460 watt hoparlörlerdir. üçüde 460 watt. pioneer servisi 6991S in diğer ikisinden çok daha iyi olduğunu söylüyor ondan alabilrisen daha iyi olu bu aralar ben bulamıyorum ama piyasada. ikinci el felan sağlam denkgetirirsen kaçırma

eyvallah hocam saolasın,bu markaları aklıma yazdım bulursam alıcam

1 , 2 , 3 TIP!.. Hayır Hayır!?! 1, 2, 3 Öğretmenlik ! ehu ehuu
Toplam Hit: 2602 Toplam Mesaj: 17