Oto Teyp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

kumandadan umudu kestimde hopörlerlere sıkıntı olur mu ?

olmaz orj 8 çıkışlı olmaz 2-2 ayarlanıp baglanır önler bir arkalar bir

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hocam 100tl ye iyi birşey bulmanız çok zor..

hea yokmu var. roadstarmış kamasonikmiş oymuş buymuş ama ne kadar kaliteli olur tartışılır.

en uygun bu var hepsiburadada http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-lac-2900-cd-darrw-mp3-wma-aac-aux-calar/ProductDetails.aspx?productId=otesselac2900n&categoryId=26080#Gorseller

teyp değiştikten sonra hop. sıkıntı olmaz. ama ben yerinizde olsam o bütçeyle teyp yerine hop. değiştirmeye giderdim.

orjinalleri kaç wattır nasıl ses verir. dağılım nasıldır ? 

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

nedir yani yok mu pioneer'n ucuza alınabilecek güzel teybi :|

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

100 liralık teyip için arabanın orjinal teybini söktüğüne değmez

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

peki beyler sunny nasıl iyi mi :|

http://urun.gittigidiyor.com/Sunny-OTYP-045-USB-SD-Oto-Teyp_W0QQidZZ41550379#aciklama

şu fena değil gibi. ama ben sadece tipinden anlıyorum :D

@goldfinger hocam sıkıntı orda zaten. ben orjinal teybi kullanamıyorum. kaset çalar var üstünde. kaset devri biteli çok oldu :)

radyo desen uzun yolda hiç çekmiyor. zaten bana uzun yolda lazım teyp. sessiz sessiz gidiyoz :D

o yüzden değiştirmek niyetindeyim :/

@BarisYigit hocam hiç bilgim yok walla :| nerden öğrenirim onuda bilmiyorum. ama ses kalitesi filan iyiydi yani. biraz sesi açınca bacaklarımı gıdıklıyodu :D

cızırtı filan da duymadım hiç. öndeki hop.lar küçük zaten 4 kapıda büyük var ön ve arkada 2şer küçük var.

çok yüksek sesle dinlemem zaten. ilerde biraz daha maddiyatı düzeltirsem o zaman hoporlörleri değiştiririm. bide yeni teyp filan alırım ama şuan dediğim gibi. 100 lira limitim var teyp için :/

dip not: 

Tahribat.Com | Oto Teyp

3 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 9 saat önce
    google da clio 2000 teyp aramasında ilk sırada çıkıyor :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

biraz paran varsa kaliteden şaşma derim

benim araçta bundan var şahane bişey

en önemli özelliiği 30 çeşit renge dönüşebiliyor

http://urun.gittigidiyor.com/JVC-KD-R616-USB-CD-MP3-AUX-32-RENK-DEGISTIRME_W0QQidZZ17291156

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

peki beyler sunny nasıl iyi mi :|

http://urun.gittigidiyor.com/Sunny-OTYP-045-USB-SD-Oto-Teyp_W0QQidZZ41550379#aciklama

şu fena değil gibi. ama ben sadece tipinden anlıyorum :D

@goldfinger hocam sıkıntı orda zaten. ben orjinal teybi kullanamıyorum. kaset çalar var üstünde. kaset devri biteli çok oldu :)

radyo desen uzun yolda hiç çekmiyor. zaten bana uzun yolda lazım teyp. sessiz sessiz gidiyoz :D

o yüzden değiştirmek niyetindeyim :/

@BarisYigit hocam hiç bilgim yok walla :| nerden öğrenirim onuda bilmiyorum. ama ses kalitesi filan iyiydi yani. biraz sesi açınca bacaklarımı gıdıklıyodu :D

cızırtı filan da duymadım hiç. öndeki hop.lar küçük zaten 4 kapıda büyük var ön ve arkada 2şer küçük var.

çok yüksek sesle dinlemem zaten. ilerde biraz daha maddiyatı düzeltirsem o zaman hoporlörleri değiştiririm. bide yeni teyp filan alırım ama şuan dediğim gibi. 100 lira limitim var teyp için :/

dip not: 

Tahribat.Com | Oto Teyp

3 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 9 saat önce
    google da clio 2000 teyp aramasında ilk sırada çıkıyor :D

o halde tavsiyem naviteh üç aydır kullanıyom canavar gibi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sabahtan beri teypleri araştırıyorum. yüzlerce yorum okudum. 

sonuç: paraya kıyacam :D ucuz alıp tekrar tekrar almaktansa 1 kere alıyım bi daha sorunum olmasın.

şimdilik ilk etapda teybi değiştircem. hoporlörler filan daha sonra param olunca.

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-4350UB-USB-GIRISLI-OTO-CD-MP3-CALAR_W0QQidZZ42628617

şunu gözüme kestirdim 250 lira. her renge giriyor.  200 liralıklar benim arabanın ışıklarına uyumsuz olduğundan buna karar verdim gibi.

sonuçta pioneer kalitesi tartışılmaz. kullanan varsa ürün hakkında yorumlarınızı alabilirim =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

Selam dostum.

Öncelikle alacağın hangi teyp olursa olsun ( bu arada teyp de kalmadı :) orjinalin kumandasına uyum sağlamaz. Ama ilk verdiğin ucuz mallara girme derim çünki çin malı olduğundan radyo kapasitörleri çok kötü ve cızırtısız dinleyemezsin. JVC - PIONEER - KENWOOD markalarından şaşma ayrıca bu markaların oto teypçilerinde temiz ve tamir görmemişlerini de bulabilirsin. Zaten sıfırları max 200 -300 civarı gidip geliyor. 2. ellerinide 100 - 200 arası bulabilirsin. Bu markalarda çin malı artık (: ama kötünün en iyisidir. Kafa çıkmalı USB portlu ve kumandalı olsun cd kalabalığından da kurtulabilirsin. Sanırım araçta 2 kolon var orjinalinde 13cm lik güzel ses veren marka kolonlar da var ama arkaya da takıcam dersen masrafın çıkar..

imza mimza yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

BaRdUcK bunu yazdı:

Selam dostum.

Öncelikle alacağın hangi teyp olursa olsun ( bu arada teyp de kalmadı :) orjinalin kumandasına uyum sağlamaz. Ama ilk verdiğin ucuz mallara girme derim çünki çin malı olduğundan radyo kapasitörleri çok kötü ve cızırtısız dinleyemezsin. JVC - PIONEER - KENWOOD markalarından şaşma ayrıca bu markaların oto teypçilerinde temiz ve tamir görmemişlerini de bulabilirsin. Zaten sıfırları max 200 -300 civarı gidip geliyor. 2. ellerinide 100 - 200 arası bulabilirsin. Bu markalarda çin malı artık (: ama kötünün en iyisidir. Kafa çıkmalı USB portlu ve kumandalı olsun cd kalabalığından da kurtulabilirsin. Sanırım araçta 2 kolon var orjinalinde 13cm lik güzel ses veren marka kolonlar da var ama arkaya da takıcam dersen masrafın çıkar..

aynen hocam =) dünden bu yada fikrim değişti. pek fark olacağını sanmıyordum ama baya fark varmış.

pioneer 4350 almak niyetindeyim.

arabanın hoporlörleri iyi durumda. ses bakımımından patlamamış en azından :D

100 lira kötü markaya vermektense dediğin gibi 200-250 vermek daha mantıklı

aslında ekonomik olarak şuan 100 lira ayırabilirim ama biraz daha bekleyeceğim =)

Toplam Hit: 4919 Toplam Mesaj: 24