Oto Teyp
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
kumandadan umudu kestimde hopörlerlere sıkıntı olur mu ?
olmaz orj 8 çıkışlı olmaz 2-2 ayarlanıp baglanır önler bir arkalar bir -
hocam 100tl ye iyi birşey bulmanız çok zor..
hea yokmu var. roadstarmış kamasonikmiş oymuş buymuş ama ne kadar kaliteli olur tartışılır.
en uygun bu var hepsiburadada http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-lac-2900-cd-darrw-mp3-wma-aac-aux-calar/ProductDetails.aspx?productId=otesselac2900n&categoryId=26080#Gorseller
teyp değiştikten sonra hop. sıkıntı olmaz. ama ben yerinizde olsam o bütçeyle teyp yerine hop. değiştirmeye giderdim.
orjinalleri kaç wattır nasıl ses verir. dağılım nasıldır ?
-
nedir yani yok mu pioneer'n ucuza alınabilecek güzel teybi :|
-
100 liralık teyip için arabanın orjinal teybini söktüğüne değmez
-
peki beyler sunny nasıl iyi mi :|
http://urun.gittigidiyor.com/Sunny-OTYP-045-USB-SD-Oto-Teyp_W0QQidZZ41550379#aciklama
şu fena değil gibi. ama ben sadece tipinden anlıyorum :D
@goldfinger hocam sıkıntı orda zaten. ben orjinal teybi kullanamıyorum. kaset çalar var üstünde. kaset devri biteli çok oldu :)
radyo desen uzun yolda hiç çekmiyor. zaten bana uzun yolda lazım teyp. sessiz sessiz gidiyoz :D
o yüzden değiştirmek niyetindeyim :/
@BarisYigit hocam hiç bilgim yok walla :| nerden öğrenirim onuda bilmiyorum. ama ses kalitesi filan iyiydi yani. biraz sesi açınca bacaklarımı gıdıklıyodu :D
cızırtı filan da duymadım hiç. öndeki hop.lar küçük zaten 4 kapıda büyük var ön ve arkada 2şer küçük var.
çok yüksek sesle dinlemem zaten. ilerde biraz daha maddiyatı düzeltirsem o zaman hoporlörleri değiştiririm. bide yeni teyp filan alırım ama şuan dediğim gibi. 100 lira limitim var teyp için :/
dip not:
3 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 9 saat öncegoogle da clio 2000 teyp aramasında ilk sırada çıkıyor :D -
biraz paran varsa kaliteden şaşma derim
benim araçta bundan var şahane bişey
en önemli özelliiği 30 çeşit renge dönüşebiliyor
http://urun.gittigidiyor.com/JVC-KD-R616-USB-CD-MP3-AUX-32-RENK-DEGISTIRME_W0QQidZZ17291156
-
FOXXLY bunu yazdı:
peki beyler sunny nasıl iyi mi :|
http://urun.gittigidiyor.com/Sunny-OTYP-045-USB-SD-Oto-Teyp_W0QQidZZ41550379#aciklama
şu fena değil gibi. ama ben sadece tipinden anlıyorum :D
@goldfinger hocam sıkıntı orda zaten. ben orjinal teybi kullanamıyorum. kaset çalar var üstünde. kaset devri biteli çok oldu :)
radyo desen uzun yolda hiç çekmiyor. zaten bana uzun yolda lazım teyp. sessiz sessiz gidiyoz :D
o yüzden değiştirmek niyetindeyim :/
@BarisYigit hocam hiç bilgim yok walla :| nerden öğrenirim onuda bilmiyorum. ama ses kalitesi filan iyiydi yani. biraz sesi açınca bacaklarımı gıdıklıyodu :D
cızırtı filan da duymadım hiç. öndeki hop.lar küçük zaten 4 kapıda büyük var ön ve arkada 2şer küçük var.
çok yüksek sesle dinlemem zaten. ilerde biraz daha maddiyatı düzeltirsem o zaman hoporlörleri değiştiririm. bide yeni teyp filan alırım ama şuan dediğim gibi. 100 lira limitim var teyp için :/
dip not:
Tahribat.Com | Oto Teyp
3 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 9 saat öncegoogle da clio 2000 teyp aramasında ilk sırada çıkıyor :D
-----------------------------o halde tavsiyem naviteh üç aydır kullanıyom canavar gibi
-
sabahtan beri teypleri araştırıyorum. yüzlerce yorum okudum.
sonuç: paraya kıyacam :D ucuz alıp tekrar tekrar almaktansa 1 kere alıyım bi daha sorunum olmasın.
şimdilik ilk etapda teybi değiştircem. hoporlörler filan daha sonra param olunca.
http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-4350UB-USB-GIRISLI-OTO-CD-MP3-CALAR_W0QQidZZ42628617
şunu gözüme kestirdim 250 lira. her renge giriyor. 200 liralıklar benim arabanın ışıklarına uyumsuz olduğundan buna karar verdim gibi.
sonuçta pioneer kalitesi tartışılmaz. kullanan varsa ürün hakkında yorumlarınızı alabilirim =)
-
Selam dostum.
Öncelikle alacağın hangi teyp olursa olsun ( bu arada teyp de kalmadı :) orjinalin kumandasına uyum sağlamaz. Ama ilk verdiğin ucuz mallara girme derim çünki çin malı olduğundan radyo kapasitörleri çok kötü ve cızırtısız dinleyemezsin. JVC - PIONEER - KENWOOD markalarından şaşma ayrıca bu markaların oto teypçilerinde temiz ve tamir görmemişlerini de bulabilirsin. Zaten sıfırları max 200 -300 civarı gidip geliyor. 2. ellerinide 100 - 200 arası bulabilirsin. Bu markalarda çin malı artık (: ama kötünün en iyisidir. Kafa çıkmalı USB portlu ve kumandalı olsun cd kalabalığından da kurtulabilirsin. Sanırım araçta 2 kolon var orjinalinde 13cm lik güzel ses veren marka kolonlar da var ama arkaya da takıcam dersen masrafın çıkar..
-
BaRdUcK bunu yazdı:
Selam dostum.
Öncelikle alacağın hangi teyp olursa olsun ( bu arada teyp de kalmadı :) orjinalin kumandasına uyum sağlamaz. Ama ilk verdiğin ucuz mallara girme derim çünki çin malı olduğundan radyo kapasitörleri çok kötü ve cızırtısız dinleyemezsin. JVC - PIONEER - KENWOOD markalarından şaşma ayrıca bu markaların oto teypçilerinde temiz ve tamir görmemişlerini de bulabilirsin. Zaten sıfırları max 200 -300 civarı gidip geliyor. 2. ellerinide 100 - 200 arası bulabilirsin. Bu markalarda çin malı artık (: ama kötünün en iyisidir. Kafa çıkmalı USB portlu ve kumandalı olsun cd kalabalığından da kurtulabilirsin. Sanırım araçta 2 kolon var orjinalinde 13cm lik güzel ses veren marka kolonlar da var ama arkaya da takıcam dersen masrafın çıkar..
-----------------------------aynen hocam =) dünden bu yada fikrim değişti. pek fark olacağını sanmıyordum ama baya fark varmış.
pioneer 4350 almak niyetindeyim.
arabanın hoporlörleri iyi durumda. ses bakımımından patlamamış en azından :D
100 lira kötü markaya vermektense dediğin gibi 200-250 vermek daha mantıklı
aslında ekonomik olarak şuan 100 lira ayırabilirim ama biraz daha bekleyeceğim =)