Oto Teyp
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
BaRdUcK bunu yazdı:
Selam dostum.
Öncelikle alacağın hangi teyp olursa olsun ( bu arada teyp de kalmadı :) orjinalin kumandasına uyum sağlamaz. Ama ilk verdiğin ucuz mallara girme derim çünki çin malı olduğundan radyo kapasitörleri çok kötü ve cızırtısız dinleyemezsin. JVC - PIONEER - KENWOOD markalarından şaşma ayrıca bu markaların oto teypçilerinde temiz ve tamir görmemişlerini de bulabilirsin. Zaten sıfırları max 200 -300 civarı gidip geliyor. 2. ellerinide 100 - 200 arası bulabilirsin. Bu markalarda çin malı artık (: ama kötünün en iyisidir. Kafa çıkmalı USB portlu ve kumandalı olsun cd kalabalığından da kurtulabilirsin. Sanırım araçta 2 kolon var orjinalinde 13cm lik güzel ses veren marka kolonlar da var ama arkaya da takıcam dersen masrafın çıkar..
-----------------------------aynen hocam =) dünden bu yada fikrim değişti. pek fark olacağını sanmıyordum ama baya fark varmış.
pioneer 4350 almak niyetindeyim.
arabanın hoporlörleri iyi durumda. ses bakımımından patlamamış en azından :D
100 lira kötü markaya vermektense dediğin gibi 200-250 vermek daha mantıklı
aslında ekonomik olarak şuan 100 lira ayırabilirim ama biraz daha bekleyeceğim =)
-----------------------------aga aklını kullan, o paraya sıfır alacağına üst seri bi pioneerin tenmiz ikinci elini al ve mutlu ol. bende lg5900rn var 180 tlye patladı sıfırından farksız ama değiştiricem çünkü şarkı geçişleri yavaş. ama ses kalitesibne diyecek yok. istersen lg7900rn ye bakabilirsin kalitelidir.
-
Bende bayramdan sonra teyp alacağım Citroen Berlingo için.. Pioneer 8350 düşünüyorum bilen varsa nasıldır ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
BaRdUcK bunu yazdı:
Selam dostum.
Öncelikle alacağın hangi teyp olursa olsun ( bu arada teyp de kalmadı :) orjinalin kumandasına uyum sağlamaz. Ama ilk verdiğin ucuz mallara girme derim çünki çin malı olduğundan radyo kapasitörleri çok kötü ve cızırtısız dinleyemezsin. JVC - PIONEER - KENWOOD markalarından şaşma ayrıca bu markaların oto teypçilerinde temiz ve tamir görmemişlerini de bulabilirsin. Zaten sıfırları max 200 -300 civarı gidip geliyor. 2. ellerinide 100 - 200 arası bulabilirsin. Bu markalarda çin malı artık (: ama kötünün en iyisidir. Kafa çıkmalı USB portlu ve kumandalı olsun cd kalabalığından da kurtulabilirsin. Sanırım araçta 2 kolon var orjinalinde 13cm lik güzel ses veren marka kolonlar da var ama arkaya da takıcam dersen masrafın çıkar..
-----------------------------aynen hocam =) dünden bu yada fikrim değişti. pek fark olacağını sanmıyordum ama baya fark varmış.
pioneer 4350 almak niyetindeyim.
arabanın hoporlörleri iyi durumda. ses bakımımından patlamamış en azından :D
100 lira kötü markaya vermektense dediğin gibi 200-250 vermek daha mantıklı
aslında ekonomik olarak şuan 100 lira ayırabilirim ama biraz daha bekleyeceğim =)
+ + +