Otobüs Bileti Satış Bayisi Devralmak
-
10 bin tl ile satın alıp aylık karı 1500 tl başlangıç parası ile gelir getirecekse 10 yıldır ticaretle uğraşıyorum bence kaybedecek hiç bir şey yok.
Ama dediğim gibi 10 bin Tl verip aylık 1500 kazanacaksan başlangıçta bence karlı bir yatırım dahi olabilir. Tabi bunun dışında senin ticari kabiliyetininde iyi olduğunu varsayarak söylüyorum.
Bana sorarsan 10 bin TL ticarette risk bile değil.
-
hocam bizden bişe çıkmaz, bu işi zamanında yapmış birini bulup konuşman lazım.
tecrübelilerden bi kaç fikir alman lazım. -
MustyKTE bunu yazdı
hocam bizden bişe çıkmaz, bu işi zamanında yapmış birini bulup konuşman lazım.
tecrübelilerden bi kaç fikir alman lazım.Belki tahribatta bu işlerle uğraşan birileri vardır diye açmıştım konuyu hocam, anlaşılan yokmuş :)
-
6 aylık vadede parayı çıkarıyorsa iyi ben olsam düşünmezdim.
-
devir işlerinde hep bir hinlik ararım, bir akraba pendikte 200 kişiyee hizmet verebilecek bir lokanta devralmış, gıcır gıcır herşey son model kkurlmuş mutfağı olsun herşeyi, şimdi sinek avlıyorlar. adam demekki işletememiş satmış bunlara, bbunlar da şimdi başkasına kakalamaya çalışıyorlar
eniştem yine bir market açtı 700 m2. o kadar masraf yaptı. kasap 2 kasiyer çalışanlar vs. Şu an sinek avlıyor. O da birine kakalamaya çalışıyor.
bence senin göremediğin bir nokta olabilir. gelecekte bir sorun çıkabilir. ne demişler on kere ölç bir kere kes.
-
samaccc bunu yazdı
abi aylık 35,000 TL kazancının tamamı ona kalsa yıl sonu
35,000 * 12 = 420,000 TL yapar % 10 ona kalsa
42,000 TL ona kalsa
2,000 TL *12 = 24,000 TL yıllık gideri var
18,000 kaldı geriye :(
cirosu 1,5 trilyon nasıl oldu orasını anlamadım
EDİT : en kral sattığı bilet 100 TL olsa
1,500,000 TL / 100TL = 15,000 Bilet yıllık satması lazım
15,000 bilet / 12 ay = aylık 1250 bilet
1250bilet / 15 saat çalışsan gündee = saate 83 bilet satman lazım
dakkada 1,5 biletten fazla satması lazım bence o ciro için
bence bu işte bi saçmalık var
Bu hesapta yanlıslık yok mu ? Aylık sonucu hemen saate bölmüşsün güne bölmeden :S
-
rebellisch bunu yazdı
devir işlerinde hep bir hinlik ararım, bir akraba pendikte 200 kişiyee hizmet verebilecek bir lokanta devralmış, gıcır gıcır herşey son model kkurlmuş mutfağı olsun herşeyi, şimdi sinek avlıyorlar. adam demekki işletememiş satmış bunlara, bbunlar da şimdi başkasına kakalamaya çalışıyorlar
eniştem yine bir market açtı 700 m2. o kadar masraf yaptı. kasap 2 kasiyer çalışanlar vs. Şu an sinek avlıyor. O da birine kakalamaya çalışıyor.
bence senin göremediğin bir nokta olabilir. gelecekte bir sorun çıkabilir. ne demişler on kere ölç bir kere kes.
Hocam benim enişte de zamanında günde 1 müşteri gelen bir bakkal dükkanı aldı ve şu anda 2 dairesi ve birde arabası var Allah'a çok şükür.
Yani her devirde batık para olarak bakmak yanlış.
Sonuçta ticarette batmakta var çıkmakta, sizinkiler ticareti yada esnaflığı tam kıvıramamış olabilirler
-
CEO bunu yazdırebellisch bunu yazdı
Hocam benim enişte de zamanında günde 1 müşteri gelen bir bakkal dükkanı aldı ve şu anda 2 dairesi ve birde arabası var Allah'a çok şükür.
Yani her devirde batık para olarak bakmak yanlış.
Sonuçta ticarette batmakta var çıkmakta, sizinkiler ticareti yada esnaflığı tam kıvıramamış olabilirler
Ticareti yada esnaflığı kıvıramamış olabilirler nedemek abicim ya. Kazıklanmanın bununla bir alakası yok.
Ayrıca devir aldığında bir çok çek verilmiş olabilir. Vergileri olabilir. Bir sürü şey.
Bir avukata verip geçmişini araştırtman gerekiyor olabilir. min 4 5 ay sürer. Özel bir avukat bulmaz isen eli hızlı.
Lisansları varsa elinden alınmıştır belki yada uyarı çekilmiştir gidecektir. Müşterilerinde kötü itibar bırakmıştır.
Bence saçma bir olaya kalkışıyorsun ama hakkında hayırlısı. Hoş sen ticarette batmak da var çıkmakta var diyorsun ama batarsan Ticareti yada esnaflığı kıvıramamış oluyor insanlar.
Enişten bunları kıvırdığı için ondan bilgi alman lehine olacaktır. :))
-
Hocam yıllardır nilüfer turizm i kullanırım müşteri hizmetleri olsun kalitesi olsun oldukça iyi seviyede,bence dükkanın kısa süreli kapalı olması fazla etki etmez bir kaç aya toparlarsın.Bana kalırsa nilüfer ile irtibata geç herhangi bir sıkıntı yaşanmış mı bayii ile oradaki şubeyi aktif tutuyorlarmı hala ve devir alacağını son 3 ayın bilet satış rakamlarını istediğini söyle böylece ne kadar bilet kesiyor ne kazanır daha net fikir yürütürsün
-
kirası ne kadar ?