Otobüs Firmalarında "Bayan Muavinler"
-
otobüste gördüğüm ilk servis elemanı kadındı :|
-
Medeni cesaretten mi yoksa ekmek parasindan mi yapiyorlar bunu da yapan ve isini yaparken erkek yolcular tarafindan tacize maruz kaldigini yazdiginiz halde isinden vazgecmeyen kadinlara sormak lazim,degil mi ?
-
valla onu bunu bilmemde anadolu seyahat cok kral la hizmet hakkaten süper kanımca en arkaya alıyorum biletimi servis geldigi zmn eleman bütün sepeti yığıyo önüme valla cok iyi la(=
-
Bayan muavinde çalıştırsalar, uzaylıda getirseler otobüs yolculuğu hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.Daha çok uçak tercih edilecektir.
Uçak firmaları iç hatlarda biraz daha fiyat indirimi yaparsa otobüsler daha az iş yapacak dolayısıyla fiyat yükselteceklerdir....
-Ben hatay a gitmek için otobüs bileti bakmıştım bi ara.Değişiklik olsun istedim.Acil işim de yoktu.istanbuldan hataya 15 saat kadar sürecek yolculuk.55 tl ye bilet vardı.
Ben uçakla gittim.Neden mi ? 53 tl ye anadolujet ile promosyon bilet buldum.Yolculuk 1 saat 20 dk sürdü.Promosyon bilet olmasa bile genelde 70-100 tl arasındaki fiyatlara bilet bulabiliyorum... Neden otobüse bineyim ? Haa 2-3 en fazla 4 saatlik yolculuk için otobüsü tercih ederim.Ama daha uzun mesafe için hep uçak diyorum....
-
adet sancısı adet döneminde hormonlardaki aktiviteler yüzünden sinirin tavan yapması kapris duygulardaki dengesizlik ... bence doğru bi seçim değil (adet sancısını değil getirdiği sonuçları ve organizma nın hemen hemen hepsinde aynı etkiye sebep olmasından ötürü tedirginim tüm bunlara rağmen onların açısından da düşünecek olursam helal olsun yani bir erkek için bile zorken ...)
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
adet sancısı adet döneminde hormonlardaki aktiviteler yüzünden sinirin tavan yapması kapris duygulardaki dengesizlik ... bence doğru bi seçim değil
-----------------------------kadına bakış açın bu kadar basit mi? daha doğrusu insana diyim. erkekte evinde eşine sinirlenip otobüste seni kesmesin ?
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------MaTRiXe bunu yazdı:
adet sancısı adet döneminde hormonlardaki aktiviteler yüzünden sinirin tavan yapması kapris duygulardaki dengesizlik ... bence doğru bi seçim değil
-----------------------------kadına bakış açın bu kadar basit mi? daha doğrusu insana diyim. erkekte evinde eşine sinirlenip otobüste seni kesmesin ?
senin olayları algılayışın bu kadar basit mi ? ben hormonal bi etkiden bahsediyorum erkeklerin böyle dönemleri yoktur genel olarak. Gerekliyse erkek vurur kırar rahatlar kadın süründürür. Algılayamamışsın ne demek istediğimi ya da bilememişsin tanıyamamışsın bu dönemlerini -
ugur0 bunu yazdı:
valla onu bunu bilmemde anadolu seyahat cok kral la hizmet hakkaten süper kanımca en arkaya alıyorum biletimi servis geldigi zmn eleman bütün sepeti yığıyo önüme valla cok iyi la(=
-----------------------------aynen anadolu rulz. ayrıca erkek bayan farketmez zaten yolculuk boyunca 1-2 kere muhabbet ediyosunuz bırakın takılsın lan insanlar.
-
MaTRiXe bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
MaTRiXe bunu yazdı:
senin olayları algılayışın bu kadar basit mi ? ben hormonal bi etkiden bahsediyorum erkeklerin böyle dönemleri yoktur genel olarak. Gerekliyse erkek vurur kırar rahatlar kadın süründürür. Algılayamamışsın ne demek istediğimi ya da bilememişsin tanıyamamışsın bu dönemlerini
-----------------------------çok haklısın :)
-
kayseride bir firmanın bayan muavini vardı. ona aşık olmamak için kendimi zor tutuyordum. şimdi nerde olduğunu bilsem gider tanışırım :)