Otobüs Tutmasına İyi Gelen İlaçlar
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
dun tam beylerbeyınden gelırken bıtanesı gozumun onunde 1 kılo kustu resmen , bnım duydugum koca karı ılaclarından bırı araba otobus tutmasına karşı benzın ıcmesıydıbı cay kaşığı ne kadarı dogru bılemem ama .d
-----------------------------evet hocam benzinin iyi geldiği söyleniyor ama %100 yarıyomu bilinmiyor
-
uzun zamandır otobüsle yolculuk yaparım şu koltuk arkası tvler çıktığından beri hiç midem bulanmazdı niye bilmiyorum ama tvye baktıkça midem dönmeye başlıyor...
-
Explosive bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
hacı pederin yanında zamanında muavinlik yaptığım için olips portakallı şekerler vardı yanımda şeker tutmaya iyi geliyor :)
-----------------------------yaw hacı birisi diyoki 1 kaşık benzin içince ömür boyu otobüs tutmuyor felan diye :S varmı bu mit doğrumu
Yanlış demişler 1 lt mazot biraz da istubi ömur boyu garanti veriyorum istanbullu öldün sen uyarsan ölürsün -
cevaplara bakmadım yazıldımı bilmiyorum ama yolculuk yaparken tuzlu şeyler tüket. Ör: çubuk kraker
-
Sakın mazot,benzin falan içmeyin! içerisinde toluen,madeni yağ,metanol gibi şeyler var.Mortu çekersiniz.Karaciğer falan dağlanır.
Ben içtim bişey olmadı diyende gerizekalıdır içmeye devam etsin.
-
antiemetik ialclar alicaksin lakin bir kismi receteye tabi :)
Dramamine Antiem Emedur Metpamit :)
-
Eczaneye sor eczanelerde oluyor. Otobüse binmeden yarım saat önce alıyorsun 6 saatte bir içiyorsun.
-
antiem & emedur.
-
emedur dan aldım rengi nebicim birşey la bunun kurbağa boku gibi yem yeşil :D
-
eczane ye git hocam antiem al 3 4 lira birsey :)