Otobüs Tutmasına İyi Gelen İlaçlar
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
hacı pederin yanında zamanında muavinlik yaptığım için olips portakallı şekerler vardı yanımda şeker tutmaya iyi geliyor :)
-----------------------------yaw hacı birisi diyoki 1 kaşık benzin içince ömür boyu otobüs tutmuyor felan diye :S varmı bu mit doğrumu
-----------------------------doğru demiş benim arkadas mazot içti hiçbişeyi kalmadı.öyle midesi bulanıyoduki araca binerdi araç hareket ettiği anda başlardı kusmaya :)
-
evet %100 benzin işe yarıyor emin olablirsiniz :D
-
DeMi_R bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
hacı pederin yanında zamanında muavinlik yaptığım için olips portakallı şekerler vardı yanımda şeker tutmaya iyi geliyor :)
-----------------------------yaw hacı birisi diyoki 1 kaşık benzin içince ömür boyu otobüs tutmuyor felan diye :S varmı bu mit doğrumu
-----------------------------doğru demiş benim arkadas mazot içti hiçbişeyi kalmadı.öyle midesi bulanıyoduki araca binerdi araç hareket ettiği anda başlardı kusmaya :)
-----------------------------allah akıl fikir versin :S
-
eczadan seesing table dedim verirler..
-
beni hic otobus tutmadi ama artk eskisi gbi degil otobusler her koltukta tv var istedign kanali film izle. İnternet war suan bende ankaradan manisaya gidiyorum otobüsden yaziyorum:) keske telefonumun sarjı daha cok olsaydi bitmek üzere:) Neyse demek istedigm ilgini onlara werirsen kafandaki kusma dusuncesini atarsn.
-
_Dert_ bunu yazdı:
beni hic otobus tutmadi ama artk eskisi gbi degil otobusler her koltukta tv var istedign kanali film izle. İnternet war suan bende ankaradan manisaya gidiyorum otobüsden yaziyorum:) keske telefonumun sarjı daha cok olsaydi bitmek üzere:) Neyse demek istedigm ilgini onlara werirsen kafandaki kusma dusuncesini atarsn.
-----------------------------belediye otobüsleri çok fena yaw gene senin dediğin iyi belediye otobüsünde tıkabasa oturuyorsanda milletin gözü oturdugun yerde vay amq
-
metpamid tb ;)
-
anti em iyi gelir . geçen sene kardeşimle uzun yola çıktığımızda onunda öyle bir sorunu vardı .
almıştım hiç midesi bulanmadı . zaten eczaneci direk verir mide bulantısı için
-
Mythbusters bunu da denemişti zamanında :D
Gerçi deniz tutması için denedi ama mantık aynı. Orta kulağın hareket algılaması fakat beynin ufuk çizgisini göremedigimizden dolayı durağan oldugumuz kanısını çıkarması böyle bir buga yol açıyor. Birçok yol denediler ama farkeden bişey olmadı. Benim tespitim ise eğer şöförün arkasındaki 4 koltuktan birine oturursan önünü gördügünden pek miden bulanmıyor. Benimde çok midem bulanır 1 saatlik yolda bile fakat en önde oturdugumda hic başıma gelmedi.
-
bilimum ilaçları denedim hiçbir faydası olmadı.
taa ki redbull ve burn türevi enerji içeceklerini içtiğimde 3.5- 4 saat midem bulanmadıgını farkedene dek..
saçma gelebilir, psikolojikdir diyenler olacaktır, umrumda değil, mide bulantımı tek geçiren o