folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otobüs Tutmasına İyi Gelen İlaçlar

Otobüs Tutmasına İyi Gelen İlaçlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

Amd-x bunu yazdı:

hacı pederin yanında zamanında muavinlik yaptığım için olips portakallı şekerler vardı yanımda şeker tutmaya iyi geliyor :)

yaw hacı birisi diyoki 1 kaşık benzin içince ömür boyu otobüs tutmuyor felan diye :S varmı bu mit doğrumu

doğru demiş benim arkadas mazot içti hiçbişeyi kalmadı.öyle midesi bulanıyoduki araca binerdi araç hareket ettiği anda başlardı kusmaya :)

Sabreden Zafere Ulaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bynastasya
    bynastasya's avatar
    Erkek

evet %100 benzin işe yarıyor emin olablirsiniz :D

BY NASTASYA 66
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

DeMi_R bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

hacı pederin yanında zamanında muavinlik yaptığım için olips portakallı şekerler vardı yanımda şeker tutmaya iyi geliyor :)

yaw hacı birisi diyoki 1 kaşık benzin içince ömür boyu otobüs tutmuyor felan diye :S varmı bu mit doğrumu

doğru demiş benim arkadas mazot içti hiçbişeyi kalmadı.öyle midesi bulanıyoduki araca binerdi araç hareket ettiği anda başlardı kusmaya :)

allah akıl fikir versin :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

eczadan seesing table dedim verirler..

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    beni hic otobus tutmadi ama artk eskisi gbi degil otobusler her koltukta tv var istedign kanali film izle. İnternet war suan bende ankaradan manisaya gidiyorum otobüsden yaziyorum:) keske telefonumun sarjı daha cok olsaydi bitmek üzere:) Neyse demek istedigm ilgini onlara werirsen kafandaki kusma dusuncesini atarsn.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:
    beni hic otobus tutmadi ama artk eskisi gbi degil otobusler her koltukta tv var istedign kanali film izle. İnternet war suan bende ankaradan manisaya gidiyorum otobüsden yaziyorum:) keske telefonumun sarjı daha cok olsaydi bitmek üzere:) Neyse demek istedigm ilgini onlara werirsen kafandaki kusma dusuncesini atarsn.

belediye otobüsleri çok fena yaw gene senin dediğin iyi belediye otobüsünde tıkabasa oturuyorsanda milletin gözü oturdugun yerde vay amq

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

metpamid tb ;)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

anti em iyi gelir . geçen sene kardeşimle uzun yola çıktığımızda onunda öyle bir sorunu vardı . 

almıştım hiç midesi bulanmadı . zaten eczaneci direk verir mide bulantısı için

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Mythbusters bunu da denemişti zamanında :D

Gerçi deniz tutması için denedi ama mantık aynı. Orta kulağın hareket algılaması fakat beynin ufuk çizgisini göremedigimizden dolayı durağan oldugumuz kanısını çıkarması böyle bir buga yol açıyor. Birçok yol denediler ama farkeden bişey olmadı. Benim tespitim ise eğer şöförün arkasındaki 4 koltuktan birine oturursan önünü gördügünden pek miden bulanmıyor. Benimde çok midem bulanır 1 saatlik yolda bile fakat en önde oturdugumda hic başıma gelmedi. 

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bilimum ilaçları denedim hiçbir faydası olmadı.

taa ki redbull ve burn türevi enerji içeceklerini içtiğimde 3.5- 4 saat midem bulanmadıgını farkedene dek..

saçma gelebilir, psikolojikdir diyenler olacaktır, umrumda değil, mide bulantımı tek geçiren o

Toplam Hit: 12394 Toplam Mesaj: 33