Otomobil Periyodik Bakım Hk.
-
insidae bunu yazdı
geçen hafta, yetkili servis golf 2017.
bakım 1410
hava filtre 650
yağ filtre 350
shell helix yağ 1600 tl
polen filtre 450
cam suyu 100
sızdırmaz conta 35
fren hidroliği bu sene yaptırmadım geçen sene yaptırmıştım. fiyat böyleydi. söküldü/takıldı olarak işçilikte eklediler onu yazmadım konuda toplamda indirimli 6200 tl vermiştim.
5 yaş üzeri fiyat bi tık daha düşük oluyor sanırım. doğrudur hocam.
-
Macidor bunu yazdıinsidae bunu yazdı
bakım 1410
hava filtre 650
yağ filtre 350
shell helix yağ 1600 tl
polen filtre 450
cam suyu 100
sızdırmaz conta 35
fren hidroliği bu sene yaptırmadım geçen sene yaptırmıştım. fiyat böyleydi. söküldü/takıldı olarak işçilikte eklediler onu yazmadım konuda toplamda indirimli 6200 tl vermiştim.
5 yaş üzeri fiyat bi tık daha düşük oluyor sanırım. doğrudur hocam.
bana çok pahalı gelmedi yetkilide. tabi sanayide vs daha ucuza olur. iç dış yıkama olmuş 500 tl bu devirde :)
-
insidae bunu yazdı
bakım 1410
hava filtre 650
yağ filtre 350
shell helix yağ 1600 tl
polen filtre 450
cam suyu 100
sızdırmaz conta 35
Fiat Linea 2013 için 7000 fiyat verdi yetkili servis. Hani Fiat ucuzdu ?
-
FOXXLY bunu yazdı
goldfilterde iyi. mann a yakın kalite fabrikadan bildiriyorum :d
Bunları fabrikadan veya bayiden orijinalliğinden şüphe etmeden nerden alırız online felan Bosch marka da olur
-
ikitelli sanayide guzel onerilecek usta var mi ya, gecen sanzıman yag kecesi kaciriyordu araci yikarken baktim kecenin oradan geliyor kendim tespit ettim. goturdum adam kece yag degistirdi sonra bana sormadan fren balatalarini degistirmis dedim bunlar yarim daha ben onbin giderdim bunla zaten 3binkm sonra bakim var kontrol edilecekti. yok goturmez bunlar 500 anca gidersin bilmemne sinir etti adam beni. soktugu balata yarisinda daha muhtemelen satiyor yada baska arac/taksiye takacak ver dedim hurda murda dedi goturdu iceriye atti sinirim tepeme zipladi o an. bidahada gitmem zaten sinek avliyor adam belli birde birisi yonlendirdi tavsiye uzerine gittim.
o yuzden guzel usta tavsiyelerine acigim. -
sanayide fren hidroliği değiştirmezler genelde çoğu usta gereksiz bulur.
iyi niyet garantis falan devam etsin istiyorsan servis
yoksa sanayi
-
Servisin şu olayını seviyorum en ufak şeyi değiştiriyolar
Valla hocam durumun yoksa sanayiye talim maalesef
Zaten periyodik bakım kolay bişey 30 40 dk işin sürer
-
Geçen ay
2018 i20 dizel

-
Macidor bunu yazdı
Garantisi iki seneydi bitti hocamlar
O zaman kullandığın aracın markasına bakan işinin ehli bir özel servis bulacaksın. araştırman lazım forumlarda, çevrende fiyatta atlamayan, insanoğlu ve işinin ehli olan özel servisi.