Otomotiv Öğretmenliğinde Kız Varmdır?
-
arkadaşlar yanlış anlaışılmasın bi arkadaşım (kız) otomotiv öğretmenliği yazmayı düşünüyomuş ama acaba başka kız varmıdır orda yoksa makine müh.liği gibimidir gümbürtüye gitmeyelim diye sordu ben de fazla bilmiyorum dedim.
acaba bu konu hakkında bilgisi olam murid var mıdır? varsa yardımcı olabilir mi ?
-
hangi devirdeyiz anlamadım gümbürtüye gitmeyelim ne demek anlamadım. otomotiv müh. ğindeki adamlar abazan ayıların tekimi saldırsılar allah akıl fikir versin bilader. -
kardeşim biraz kafayı çalıştır....
elektrik mekanik elektronik mekatronik tesviye metal makina gibi bölümlerde kız olmaz. olsada 1 tane belki onlarda ya okulu bırakır yada çile çeker...
kız yok anladın....
http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=e163c1c7ab9a8b2d2c3c6f1ed8fea74c
bu videoyu izle ne düşüneceksin bakiyim...bu bölümdekiler kız isterken sende yem atcaksın kız arkadaşını aaa
-
barajı zar zor geçmeyi başarmış 4 sapoğlu sap arkadaşım war.hepsi sanaiici niteliğinde abazan kişilikler.ve hepsi otomotiv öğretmenliği yazcaklar.geneldede abazanlardan oluşan bi bölüm olur tahminimce.pek kız olcağını sanmam.50 kişilik sınıfta 3 veya 5 kız olur.kız manitansa bi daha düşünün derim
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
hangi devirdeyiz anlamadım gümbürtüye gitmeyelim ne demek anlamadım. otomotiv müh. ğindeki adamlar abazan ayıların tekimi saldırsılar allah akıl fikir versin bilader.
evet kelvin aynen oyle yani ayıda demeyelim ama arkadaşlarım var birsuru hepsi abaza saldırcak kız a rıyola r -
ana benim bölümüm lem bu hehhehe
dişi sinek bile yok olan larda motor yağına saplanıp ölüyo ((:
marmara üni'de kampüs ortak orda bulursun bak kazanırsan... gazide teknik eğitim merkez kampüste c cafeye takılırsan sorunu çözersin ((:
-
Kelv1n bunu yazdı:
hangi devirdeyiz anlamadım gümbürtüye gitmeyelim ne demek anlamadım. otomotiv müh. ğindeki adamlar abazan ayıların tekimi saldırsılar allah akıl fikir versin bilader.
bilader ben o anlamda sölemedim yanlız kalırmıyım diye düşünüyo anlatamadım galiba. Yani fikir sahibi olmak istiyo heralde yazmadan önce. -
tabii var bizim bölümde bu sene itibariyle 3 tane 4. sınıf 2 tane 2.sınıf vardı ben yanlış anlamışım ama bence gelmesinler ama gelirlersede sorunsuz bitirrirler çünkkü bizim bölümdeki kızlar baya bi sorunsuz geçiyolar (((:
ama pasın kirin içinde(aşırı değil ama) bi bayanın olmaması gerekir bence...
-
vidyoyu izledimde gerçekten makinecilerin içler acısı br durumu var :) o vahim duruma 250 gram ne demek diye düşününce ulaştım.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=e163c1c7ab9a8b2d2c3c6f1ed8fea74c
bu videoyu izle ne düşüneceksin bakiyim...bu bölümdekiler kız isterken sende yem atcaksın kız arkadaşını aaa
-----------------------------Video harika olmuş.Kampanyaya full destek veriyorum.
Elk.elktr. okuyorum.20 erkeğe 1 kız düşüyo..Sınıfta 4 kız var :(
-
kız için mi gidiyorsun okula?