Otomotiv Öğretmenliğinde Kız Varmdır?
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------
kız için mi gidiyorsun okula?
-----------------------------bi bakıma öyle oluyo. kafayı çalıştırıp kızla ilişiğin olmazsa zaten eşşek gibi bitiyor okul.ama durum hiçte öyle değil.. ünive kim gelirse gelsin gözü açılıyor.. yalan değil açılmayanlarda var elbet onlara sözüm yok... uluslararası muhasebe.,insan kaynakları..borsa..büro sekreterlik gibi mesleklerin olduğu yerde makine lelktirik elktronik makina kalıp metelografi abidik kubidik öğrenciler olursa nolur....her gün okulun arkasında fan fini fin fon olur....:)))
-
dai salla gitmesin yasık olur kıza bence çile çeker vala.
-
ii hocam sen bilirsin :) orada en fazla 1 kız yaparsın onlada evlenirsin daşşak geçersen bilmem ama okulu sağlam bitirip 4 sene sonunda sağlam bi işe girdiğindeki bölüm güzel süper bi maaş alırsınız çevrendeki kızlar daha yüksek ve güzel olur :) böylece sen kızları değilde kızlar seni bulur bence ii düşün
-
otomotivi bilmem amma çizim autocad vs konularda daha çok okuyanlar var kız olarak.
-
bence yoktur düşünsene motor dersi analtan bi bayan KOMEDİİİİ
-
nonviolen bunu yazdı:
kız için mi gidiyorsun okula?
hajı heralde sadece başlığı okuyup yazmışsın içini okumamışsın :)neyse ziaynı yok fikir veren herkese teekkürler...
-
arkadaşlar otomotivde kızlar var ayrıcaa bişey diyeyim eleman bi arkadaşı için sormuşş..ama bende tavsiye etmem gelmesin ama illa teknik eğitim diyosa bence makina resim ve konstrüksiyon öğrt. deli para varr ((:hemde rahat çizimden başka bişey yapmıcak..haa gaci düşürme olayıysa ben bi dönemde 4 tane düşürdüm garanti edebilirim başka bölümlerde var bu okullarda ((: nese ben sustum ((: