folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otomotiv Öğretmenliğinde Kız Varmdır?

Otomotiv Öğretmenliğinde Kız Varmdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

nonviolen bunu yazdı:
    -----------------------------
    kız için mi gidiyorsun okula?

bi bakıma öyle oluyo. kafayı çalıştırıp kızla ilişiğin olmazsa zaten eşşek gibi bitiyor okul.ama durum hiçte öyle değil.. ünive kim gelirse gelsin gözü açılıyor.. yalan değil açılmayanlarda var elbet onlara sözüm yok... uluslararası muhasebe.,insan kaynakları..borsa..büro sekreterlik gibi mesleklerin olduğu yerde makine lelktirik elktronik makina kalıp metelografi abidik kubidik öğrenciler olursa nolur....her gün okulun arkasında fan fini fin fon olur....:)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    dai salla gitmesin yasık olur kıza bence çile çeker vala.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    ii hocam sen bilirsin :) orada en fazla 1 kız yaparsın onlada evlenirsin daşşak geçersen bilmem ama okulu sağlam bitirip  4 sene sonunda sağlam bi işe girdiğindeki bölüm güzel  süper bi maaş alırsınız çevrendeki kızlar daha yüksek ve güzel olur :) böylece sen kızları değilde kızlar seni bulur bence ii düşün
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    otomotivi bilmem amma çizim autocad vs konularda daha çok okuyanlar var kız olarak.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence yoktur düşünsene motor dersi analtan bi bayan KOMEDİİİİ

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

nonviolen bunu yazdı:
    kız için mi gidiyorsun okula?
    hajı heralde sadece başlığı okuyup yazmışsın içini okumamışsın :)

neyse ziaynı yok fikir veren herkese teekkürler...

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

arkadaşlar otomotivde kızlar var ayrıcaa bişey diyeyim eleman bi arkadaşı için sormuşş..ama bende tavsiye etmem gelmesin ama illa teknik eğitim diyosa bence makina resim ve konstrüksiyon öğrt. deli para varr ((:hemde rahat çizimden başka bişey yapmıcak..haa gaci düşürme olayıysa ben bi dönemde 4 tane düşürdüm garanti edebilirim başka bölümlerde var bu okullarda ((: nese ben sustum ((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 1792 Toplam Mesaj: 18