Otoparktaki 10 Yıllık Ceset
-
Asansör 10 yıldır kullanılmıyor da, adam 10 yıl önce mi ölmüş yoksa bu süre içerisinde mi önce onu bulmak gerekiyor
-
Mesela benimde 3-4 tane garajım var bi banada, nerden baksan 5-6 yıldır bende gitmiyorum görmüyorum, asansörün sahibide benim gibi biri olabilir, ayrıca adam da cinayete gitmiş gibi bi ifade yok kendi kendi ölmüş gibi bi ifade var cesette,
-
Para nasıl bişe abi yaa Adamı çürütmemiş bile :)
Şakası bi yana da üzücü bi durum Allah rahmet eylesin.
-
alsancakta kullanılmayan böyle çok bina var kilit vurulmuş o zamandan beri duruyor olabilir izmirde öyle yıkıp bişey yapalım yenilik yapalım faydalı olalim diye bir durum olmadığından dolayı normal bence
-
Zamaninda bi konu acmisti muridin biri, gizli bi asonsor buldum diye burasi mi yoksa :F
Adamin yerine kendimi koydum bi an, unutularak/elektirklerin kesildigi an filan orda kalip öylece öldüyse cok kotu bisey.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Mesela benimde 3-4 tane garajım var bi banada, nerden baksan 5-6 yıldır bende gitmiyorum görmüyorum, asansörün sahibide benim gibi biri olabilir, ayrıca adam da cinayete gitmiş gibi bi ifade yok kendi kendi ölmüş gibi bi ifade var cesette,
3 mü 4 mü sayısınıda mı bilmiyon
-
He yaw var böle bi şey tv de çıktı 2 3 gün önce kötü bi durum 10 sene önce asansörü iptal ettiklerinde içinde kalıp sesini de duyuramamış olabileceği ihtimalini düşünmek daha kötü ama cinayete kurban gittiğini düşünmek insanı biraz rahatlatıyo :))
-
Hocalar konuyla alakası yok ama gizli kasa bulan bir arkadaş vardı işyerinde sahi o kasayı açabildi mi ? o konuyu bulamadım
-
Adam kullanılmayan asansör boşluğuna düşüp ölmüştür. Yakınları kayıp ilanı vermiş ama bulunmamıştır adam orada old. için.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Adam kullanılmayan asansör boşluğuna düşüp ölmüştür. Yakınları kayıp ilanı vermiş ama bulunmamıştır adam orada old. için.
Asansör boşluğuna düşen adam asansörün içinde olmaz hocam.