Otoparktaki 10 Yıllık Ceset
-
ekşi'de iyi beyin fırtınası döndürenler var :)
-
mkyb bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Adam kullanılmayan asansör boşluğuna düşüp ölmüştür. Yakınları kayıp ilanı vermiş ama bulunmamıştır adam orada old. için.
Asansör boşluğuna düşen adam asansörün içinde olmaz hocam.
Ne güldüm arkadaş ya :D
-
Hepimizin milyoner olduğu zamanlardı bundan 10 yıl öncesi. Vay anasını arkadaş.
-
adamın oradaki duruşundan direk olarak öldürülmediğini yada yaralanmadığını seziyorum ben.
daha çok soğuktan veya açlıktan ölmüş gibi yani uyur vaziyette ölmüş
bu ihtimali değerlendirsek
1. biri o asansörün içine kitledi ve neredeyse hiç kullanılmayan bir asansör oldugu için yardımda çağıramadı orada açlıktan susuzluktan bayılıp öldü
2. bir şekilde rasgele veya birşeyden kaçarken o asansörün içine girdi fakat asansör bozuldu ve bir daha çıkamadı
3. ölmek için bi yer seçti oda burasaydı.
adamın duruşuna bakarsanız gerçekten birinden direkt olarak zarar görmüş gibi gözükmüyor dolaylı yoldan ölüme terk edlimiş gibi daha çok.
-
SeRDaR bunu yazdı
Hocalar konuyla alakası yok ama gizli kasa bulan bir arkadaş vardı işyerinde sahi o kasayı açabildi mi ? o konuyu bulamadım
Acamamisti hocam kasayi masa olarak kullaniyoruz gibi bir sey demisti en son.
-
100.000 lik banknot 2001 yilinda tedavulden kalkti. yani olay 10 yildan cok daha eskidir. paralarin durumuna bakilirsa paralar yeni basilmis gibi. 100.000 lik basimi tahminen 98-99 yilinda durdurulmus olabilir yani ceset benim tahminim en az 15-18 yillik.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Türk_lirası sayfasindan kontrol edebilirsiniz.
Yedinci emisyon (E7 serisi) (1990–2005) Resim Değeri Boyutları Ana rengi Bilgi Tarih Önyüz Arkayüz Önyüz Arkayüz Tedavüle çıkarılışı Tedavülden çekilişi 100 000 lira 158 × 76 mm Kahverengi ve yeşil Atatürkportresi Atatürk'e çiçek sunan öğrenci grubu 11 Kasım 1991 4 Kasım 2001 -
Orakkoc bunu yazdı
100.000 lik banknot 2001 yilinda tedavulden kalkti. yani olay 10 yildan cok daha eskidir. paralarin durumuna bakilirsa paralar yeni basilmis gibi. 100.000 lik basimi tahminen 98-99 yilinda durdurulmus olabilir yani ceset benim tahminim en az 15-18 yillik.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Türk_lirası sayfasindan kontrol edebilirsiniz.
Yedinci emisyon (E7 serisi) (1990–2005) Resim Değeri Boyutları Ana rengi Bilgi Tarih Önyüz Arkayüz Önyüz Arkayüz Tedavüle çıkarılışı Tedavülden çekilişi 100 000 lira 158 × 76 mm Kahverengi ve yeşil Atatürkportresi Atatürk'e çiçek sunan öğrenci grubu 11 Kasım 1991 4 Kasım 2001 o paraları 99 da çekip hiç harcamamış olup saklama ihtimalide var bence. 99 da felanda olse 10 ylı geçiyor adam migros temeli atılırken olmuş olması lazım :D
-
rakkoc bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Hocalar konuyla alakası yok ama gizli kasa bulan bir arkadaş vardı işyerinde sahi o kasayı açabildi mi ? o konuyu bulamadım
Acamamisti hocam kasayi masa olarak kullaniyoruz gibi bir sey demisti en son.
yahu meraktan kudurur dinamitle patlatırım yine açarım onu :)
-
BEDB1N bunu yazdı
ekşi'de iyi beyin fırtınası döndürenler var :)
evet okudum . ne senaryolar var..
merakla bekliyorum ne olacak.
-
Easx bunu yazdı
Bence tam bu esnada elektrikler kesilmeden bu adam asansorde kaldı ve bir şekilde ya sesi duyulmadı yada bir süre sonra havasızlıktan öldü
Benim de aklıma bu ihtimal geldi direk.
Koku geme olayı saçma evet 10 yıla koku kalmaz. Olayı anlatan adamın üstüme yıkılır korkusuyla yaptığı bir abartı olabilir.
Veya ceset görüp şoka girmiştir ne dediğinin kendi de farkında değildir.
Sonuç olarak adamın asansörde mahsur kalıp orada unutulması büyük bir ihtimal.