folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otostop Maceralarınız



Otostop Maceralarınız

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2007
    Erkek

    sene 2003 bursa kültürparka gençlik konserine gidecektik. tabi o zamanlar gençliğin verdiği enerjiyle sadece metal dinliyoruz ve konserde de sadece metal gruplar vardı. bindiğimiz arabadaki abi ilahi kaseti takmıştı yalovadan bursaya kadar ilahi dinleyerek gitmiştik. çantalarımızda biralar içten içten gülüyorduk ama yapıcak bişey yok misafir bulduğunu :)


    All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    liseyi yatılı okurken hafta sonu izinlerinde eve gitmek için 90km yol gitmem gerekiyordu bazen cebimizde para dahi olsa arkadaşla otostop çekerdik hey gidi günler hey....

    kimler ile tanışmadık ki,

    dockers ın yurt dışı temsilcisi ile bu vesile tanıştık.

    bulunduğumuz ilçede bir her hafta samsuna giden bi memur ile tanıştık bu vesile ile en az 2-3 hafta kendisi ile gittik

    yine aynı şekilde başka bir memur ile de tanıştık ama çıkış saatlerimiz pek uymuyurdu

    arabasına bildiğimiz birisi (herhalde) babasının ameliyatı esnasında çekilen fotoğrafları göstermişti

    arabasına bindiğimiz başka biri az daha karısını bizim  yanımızda öldürecekti

    başka birisi samsunda nerede oturduğumu sorup gerekli cevabı aldıktan sonra sizin oralardakiler çok güzel türkü söyler hadi patlat bi türkü dedi tabi ben nerden bileyim türkü bilsem bile söylüyemem kem küm falan filan diyerek geçiştirdim

    almanca hocamıza denk geldik ama bizi almamıştı

    yasak olmasına rağmen bir çok kez şirket arabasına bindim

    la daha çok varda aklıma bu kadarı geldi şimdi,hepside namuslu iyi insanlardı öle aksiyon pek yaşamadım 


    "We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2009
    Erkek

    Tuzlada düğünlerde komi olarak calşıyoduk ve haliyle geç çıkıyoduk işten o saatte otobüs felan yok neyse işte başladık el sallamaya bi kamyoncu abi durdu sağolsun havada soğuktu bi atladım kamyona sıcacıktı cok iyiydi ya daha varda aklıma gelmiyo :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuhrer45
    fuhrer45's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2009
    Erkek

    üç  arkadaş çıktık yola  ve gideceğimiz mesafe çok uzun değil yürümemek için(hemen her zaman o bölgede otostop çekerdik zaten) ve bi kaç kez bizi almış olan eski kasa bi toroslu amcaya denk geldik yine amca okula doğrumu diye sorduk aokturtma amcana atla laaaa dedi yol boyunca gülmemek içi n kendimizi zor tuttuk ...

    inince yarılana kadar güldük  :))


    Her Zaman Bir FUHRER Olacak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek

    benim de hoş anılarım vardır otostopla ilgili.

    birinde sevgilim beni ziyarete gelmişti. gece yarısı otobüsü kalkacaktı, dolayısıyla bırakmam gerekirdi. herneyse hüzünlü bir vedadan sonra bindi gitti. saat gecenin ikisi. yaklaşık 30 kilometre yürümem gerek, yürürüm sorun değil ama bir yandan da elimi kaldırıyordum arabalar belki durur diye (mersin'de şehir genel anlamda tek bir yol üzerine kurulu olduğu için o yöne giden her araç işime yarardı). cebimde içinde 4 tane kalmış pakedim ve dolmuşa yetecek kadar bozukluk vardı. gerisi cüzdanda duruyordu. saçlarım uzun olduğundan çekiniyordum azcık açıkçası ama ufak maceraları da severdim. sonunda bir kamyonet durdu. tam biniyordum "taksi parası alırım ama" dedi. abi dedim öğrenciyiz, bi dolmuş param var, eyvallah o zaman dedim. tamam tamam atla hadi dedi. bindikten sonra dolmuş parasını ver bari dedi (o kadar otostop çektim bu kadarıyla hiç karşılaşmamıştım) verdim. bir de sigara uzattım, bi tane daha ver dedi. içimden "bu kadar yüzsüzlük olur amk" diye geçiriyorum tabii.. herneyse bir de sigara yaktım, sigara bitti, ineceğim yere baya bir yaklaştık. "dönmelerle aran nasıl" dedi. anlamamazlıktan geldim, tekrar etti. "abi ne işimiz olur, ama çok istiyorsan bu yoldan devam et mutlaka çıkar karşına, beni de sağda atıver" dedim. allahtan adam gibi durdu, indim. tabii son sigaramı yakarken kamyonetin arkasına okkalı bir balgam yapıştırmayı ihmal etmedim.

    diğer birinde ise sevgilimin yanından dönecektim. o dönem autocad kursuna gidiyordum ve ertesi gün saat 12'de sınav vardı. 5 saatlik yol. kız arkadaşım okuldan mezun olduğu için yanında bulunmak istemiştim. atladım gittim tabi, ertesi gün bir şekilde geliriz diye. ancak ertesi gün tek bir otobüs seferi var ve saat 12'de. yani nos takılı bir otobüsle bile yetişemem. (anamur - mersin arası olduğu için başka seferler de yok). herneyse ertesi güne kadar bir otelde kaldık, sabah 7'de uyanıp kız arkadaşımı evine bıraktım. hadi bakalım diyip çıktım yola. sabahın körü olduğu için tek tük araç geçiyor, çoğu da kamyon. planım, o yol üzerinde nereye kadar götürürse bir araçla o kadar gitmekti. yani bindiğim araçla o yol üstünde gittiği yere kadar gider, iner tekrar otostop çekerdim. herneyse. elimi kaldırdım kamyona, adam durdu. atladım. mardinli bir abimiz. yük taşıyor. ve şans eseri merkeze kadar gidiyor. hemen uzattım sigarayı. yook dedi, sen bizimkinden iç bakalım. babalar, ömrümde böyle güzel sigara içmedim ben. adam kendi elleriyle sarmış, böyle bir tat yok. sohbet muhabbet gayet iyi (malum 5 saatlik yolda adama yoldaş olmuş oldum). gece hiç uyuymadığımdan bir ara sızmışım, gözümü bir açtım, gelmek üzereyiz. (götü başı kolladım bu arada :P) bir ara adam sağda durdu. su ve atıştıracak birşeyler almak için. atladım hemen şöförden önce davranıp alıvereyim diye. söyledim, tam parayı uzattım, şöför koşarak yetişti ve "yook, sen bizim misafirimizsin, parayı sana ödetmeyiz" dedi. büfe sahibi de kamyoncunun dediği olur diyerek bana para ödettirmediler. tekrar yola devam ettik. sonra merkeze girmeden soldan gideceğini söyledi, "seni dolmuşların olduğu yere bırakayım ordan biner gidersin, kusura bakma bir yemek te ısmarlayamadık" dedi. "yok abi ne yemeği sen beni ta nereden getirdin saolasın" falan dedim defalarca teşekkür ettim inerken de. sonra dolmuşa atlayıp sınava "tam zamanında" yetiştim. ama öyle böyle değil içeri girdiğimde saat tam on ikiydi. bu da böyle bir anım işte.

    daha çok var ancak, anlatmak istediğim şu ki, o kadar farklı insan var ki şu dünyada. kimi sizi soyup soğana çevirir, kimi yemek ısmarlamaya kalkar. tamamen "şans" işi. otostop güzel şey. eğer şanslıysanız ve tabiri caiz ise götünüze o kadar güveniyorsanız :)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    (otostoptan sonra) ... ben bugün hiç tanımadığım bi adamla balıkesir merkezde 3 saat takıldım soyadını sor nereli oldğnu sor bilmem gardaş :D ama çay içerken elim bardağın üstünde duruyodu sürekli götü kollamak lazım :D


    seni 4 kere döverim yarın 🤙
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2011
    Erkek

    sanırım bütün otostop çeken arkadaşların genel kuralı "devir kötü kolla götü" olmuş :D zevkle okudum bi çogunda önemli bir mesajdı bu :)))


    http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahant
    bugrahant's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2011
    Erkek

    Böyle okuyunca benim de geldi bi tane aklıma.

    Bulunduğum şehrin yazlık bi yerinde sahilde ilerlerken, gideceğimiz yer yürüme yarım saat mesafede olduğundan hadi otostop çekelim dedik arkadaşla. Gece 11 sularıydı. Durdurduk bi tane şahin. Gençler selam filan dediler. 2 tane genç abiler. Kafaları yapmışlar, bizde hafiften çakırkeyifiz. Konuşur ederken bizim abilerin arkadaşları çıktılar. Gençler müzik problem olur mu dediler. Yok dedik son ses açtılar, cıstak cıstak gittik. Sağolsunlar bıraktılar, eywallah diyip ayrıldık. Heyacanlı bi yolculuktu kısa da olsa.

     

    İnsanın aklına herşey geliyor.

     

    Bir diğeri ise otomobil ile değil yürüyerek otostoptu. Erzincanda ara sokaklara dalıp izimi kaybedince, yoldan geçmekte olan bi adama (30lu yaşlarda , elinde ekmek büyük ihtimalle evine çokta yaklaşmıştı) merkezde ismini bildiğim alışveriş merkezine nasıl gidebileceğimi sordum. Adam "gel kardeş" dedi. Öyle de zarifki , yanlış anlamıyım diye iki metre önümden yürüyerek beni o merkezdeki , yürüme mesafesi 10 dakikalık yere kadar götürdü. Önüne kadar geldikten sonra burası kardeş , hadi iyi geceler dedi ve evine doğru geriye döndü.

    Afalladım kaldım. Yurdumun insanı çok güzel yürekli be diye haykırmak istedim..

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2007
    Erkek

    flassy bunu yazdı:
    -----------------------------

    Akyakadan muğlaya yürüdük otostop sayılır mı :P


    -----------------------------

    kaç saatee?


    https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2009
    Erkek

    god bunu yazdı:
    -----------------------------

    sene 2003 bursa kültürparka gençlik konserine gidecektik. tabi o zamanlar gençliğin verdiği enerjiyle sadece metal dinliyoruz ve konserde de sadece metal gruplar vardı. bindiğimiz arabadaki abi ilahi kaseti takmıştı yalovadan bursaya kadar ilahi dinleyerek gitmiştik. çantalarımızda biralar içten içten gülüyorduk ama yapıcak bişey yok misafir bulduğunu :)


    -----------------------------

    Okuduklarım arasında en güzeli seninki hacı :)

Toplam Hit: 7377 Toplam Mesaj: 55