Ötv Muafiyeti Engelli Raporu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı
    McM bunu yazdı

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama merak ettiğim için soruyorum.

Kalp pili - diyabet - yüksek tansiyon - 70 yaş üzeri birisi için %90 veya üzeri engelli raporu çıkarmı sizce?

Hocam her doktor puan veriyor. Kalp pili diyorsun belki kardiyolog en yüksekten verecek tek puanda 90 üstü olacak. 

en yüksek puan 60 hocam dahada üstünü vermiyorlar diye biliyorm bu sebeple heyete giriyorsun zaten

Biz sadece bir doktordan 98 aldik hocam.. Yukarda fotoda atmisim.

Cevaplar icin teşekkür ederim. Hastasi olana Allah sifa versin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baysevgi77
    baysevgi77's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah yardımcın olsun, şifa versin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

İlerde belki araç alırız diye babama engelli raporu çıkarttım. Çok büyük rezillik çektik hastanede. Çok yorduk, perişan olduk..  Şimdi raporu aldım %99 verdiler. Ama raporda "Ağır engelli" ibaresi yok. Bu ibare olmalı yazıyor her yerde. İlle bu ibarenin yazması mı lazım. Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Eğer bu yüzden çektiğimiz rezillikler boşa gidecekse cinnet geçirebilirim çünkü.. 

Öncelikle çok çok geçmiş olsun rabbim şafi ismi ile tüm hastalara şifa versin, bildiğim kadarı ile alınan raporda da süresiz olarak belirtilmiş ve oran belirtilmiş ötv muafiyetinden faydalanıp ayrıca engelli statüsü ile devletin sağlamış olduğu herşeyden yararlanabilirsiniz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

İlerde belki araç alırız diye babama engelli raporu çıkarttım. Çok büyük rezillik çektik hastanede. Çok yorduk, perişan olduk..  Şimdi raporu aldım %99 verdiler. Ama raporda "Ağır engelli" ibaresi yok. Bu ibare olmalı yazıyor her yerde. İlle bu ibarenin yazması mı lazım. Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Eğer bu yüzden çektiğimiz rezillikler boşa gidecekse cinnet geçirebilirim çünkü.. 

geçmiş olsun. ötvli araç almanızda sıkıntı yok. araç alındıktan sonra bir vefat durumunda araç  tüm mirasçılara paylaştırılıyor. bu yüzden de aile içinde sıkıntılara neden olabiliyor (aracın ücretini genellikle bir kardeş veriyor  ve o kullanılıyor. aracın satılması durumunda ücret tüm mirascılara paylaştırılıyor.)  buna da dikkat etmenizi öneririm.

Toplam Hit: 3238 Toplam Mesaj: 25
ağır engelli engelli raporu