Ovh.Com Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek
    lepusmorris bunu yazdı
    detCode bunu yazdı
    lepusmorris bunu yazdı
    detCode bunu yazdı

hocam o Distribution olayı şeymiş şimdi baktımda resinstall my vps dediğinde linux sürümleri ve wp - joomla vs. çıkıyor kendi kuruyor. sistem uğraşmıyorsun.

hocam anlayamadım tam olarak linux + wordpress'i mi kuruyor? sitede "order" a tıklayıp satın almayı dener misin bi (üyelik olmasına gerek yok). "Distribution" kısmından wordpress'i seçtiğim zaman "Version" kısmında "Wordpress 3.8 64bits" yazıyor. ayrıca "Distribution" kısmında cpanel, plesk gibi paneller var, wordpress, joomla gibi cmsler var, bide centos vb. işletim sistemleri var. kafam karıştı :|

hocam onları sonrada ayarlayabiliyorsun farketmez eğer illaki satın alıcam dersen seç birini misal ubuntu seç. 

mail gelicek kimlik vs. ve adres gerçekmi diye bişey gönderdiye

sonra sana sunucuya bağlanmak için bilgiler gelicek istek kendin kurulumunu yap istersen kurcala biraz tekrar format atıp tekrar istediğini yüklersin ovh sitesindeki yönetim panelinden reinstall my vps deyip.

ben onları denemedim hiç ama kendisi işletim sistemini apachesini vs. artık ne kuruyorsa kurup üstüne wp sinide kuruyor diye sanıyorum. böyle başka bieşy olacağını sanmıyorum.

bide OVH Release 3 dediğide yönetim paneli sanırım cpanel gibi bişey ama denemedim.

anladım hocam. teşekkr ederim. kullanan birini yakalamışken sorayım. sunucu bilgileri geldiğinde cpanel, plesk vb. bir panel geliyor mu siteleri host edebileceğimiz? yoksa ekstra ücrete falan mı tabi bunlar?

hocam eğer sadece işletim sistemini seçersen ubuntu centos vs kurarsan ssh bilgileri geliyor. cpanel veya plesk kurarsan şifresi geliyor ancak trial olarak yükleniyor lisans satın alman gerek. wp de ne olur bilmiyorum.

Who is detCode?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

saolun hocalar olmadı 6 liralık paketi seçip, bi test sürüşü yaparım :D

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

geçenlerde bi sıkıntı yaşattı trden baya makina kapattı yedek vs vermedi kullanan arkadaşlar kesinlikle yedeklerini düzenli aralıklarla alsınlar sonra göte gelmeyin :D

ZzZzZzZ...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

konu'yu up'layalım.

ovh kullanan ya da ovh hakkında güncel bilgi sahibi birileri var mı? 

$3'lık VPS ini düşünüyorum, özellikleri yeterli geldi.

RockZs tarafından 13/Tem/15 18:58 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Root555 bunu yazdı

Sakın hocam uzak dur bence.. r10'da konusunu görmedin sanırım 10larca kişinin serverlerini hiç bir gerekçe olmadan iptal etmiş.

gelen geçen sövüyor. 

Mağdurların biri de bendim. Başta herşey güzeldi fakat birden sunucuların erişimi gitti. Gb'larca kayıp yaşadım. Netsunucu.net (adamin adini hatirlayamadim) bu aliyordu tr de satiyordu. Parayi mi ne ödememiş mal gibi kalmıştık. Ohv pişmanliktir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    Root555 bunu yazdı

Sakın hocam uzak dur bence.. r10'da konusunu görmedin sanırım 10larca kişinin serverlerini hiç bir gerekçe olmadan iptal etmiş.

gelen geçen sövüyor. 

Mağdurların biri de bendim. Başta herşey güzeldi fakat birden sunucuların erişimi gitti. Gb'larca kayıp yaşadım. Netsunucu.net (adamin adini hatirlayamadim) bu aliyordu tr de satiyordu. Parayi mi ne ödememiş mal gibi kalmıştık. Ohv pişmanliktir

hocam bi' anda böyle herşeyi silip "bye bye" demezler, vardır bir nedeni. adam parayı ödememişse bu OVH nin suçu değil bence. yanlış anlamadım umarım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ailecek severek kullanıyoruz digitalocean.com

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Nury bunu yazdı

Server4you 

webtropia 

alman firmalar ucuz ve saglam

ne yaptığımıza karışıyor mu?

torrent indiremezsin, cpu'yu %100 kullanamazsın gibi

ayrıca aylık trafik yazmıyor? 1 tb mı?

edit : webtropia için sordum

YekteranBaymedir tarafından 13/Tem/15 19:53 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

@DetCode Aslında Distribution denilen şey Apache+Wordpress değil, içerisinde Wordpress'i de barındıran full bir paket. Yani nasıl diyeyim, önceden yapılandırılmış bir tür imaj gibi.

Twitter: @CanKirca
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

@DetCode Aslında Distribution denilen şey Apache+Wordpress değil, içerisinde Wordpress'i de barındıran full bir paket. Yani nasıl diyeyim, önceden yapılandırılmış bir tür imaj gibi.

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 3956 Toplam Mesaj: 24