Oy Kullanmamak
-
Bandito bunu yazdı
ele çıkmayan mürekkep sürüyorlarmı hala ? birşey sürerlerdi 7 yıl boyunca çıkmazdı ondan varmı hala
Oha 7 yıl mı naptın sen hoca :)
-
essan bunu yazdıBandito bunu yazdı
ele çıkmayan mürekkep sürüyorlarmı hala ? birşey sürerlerdi 7 yıl boyunca çıkmazdı ondan varmı hala
Oha 7 yıl mı naptın sen hoca :)
7 yılmı ben 7 gün diye okumuşum :D
-
skyvalet bunu yazdı
Fırsatı varken üşenip oy kullanmayanın amına koyayım ben.
Yahu! Bulunduğumuz memleketin iç karışıklıklarındanmıdır, insanlar çok mu gergin, yoksa; Chuck Palahnuik'un da dediği gibi: ''Dünya nüfusu arttıkça, insan sayısı azalıyor'' mu?
Son zamanlarda ota boka bu şekilde, hatta rutinleşmiş bir hareket, benimsenmiş bir uzuvmuş gibi küfür ediliyor. Hakaret demiyorum bakın; hakaret etmeyi severim ancak, küfür etmek; nasıl bir kendi benliğine mahcup olmuşluk, kendini, kendine daha iyi ifade edebilmek için bir araç haline gelmişlik... -
bende farklı şehirde olacağım için kullanmayacam. özel durumlar yoksa kullanılmalı bence. bildiğim kadarıyla cezası ne ise mutlaka uygulayacaklarmış kullanmayanlar için. ehliyet alırken, belediye ya da devlet dairelerinde işin olursa yansıtcaklarmış diye duydum da pek emin değilim
-
Seastar bunu yazdı
bende farklı şehirde olacağım için kullanmayacam. özel durumlar yoksa kullanılmalı bence. bildiğim kadarıyla cezası ne ise mutlaka uygulayacaklarmış kullanmayanlar için. ehliyet alırken, belediye ya da devlet dairelerinde işin olursa yansıtcaklarmış diye duydum da pek emin değilim
emin misin hocam?
-
https://www.youtube.com/watch?v=HFRhHz4QVIo
SweeneyTodd tarafından 22/Mar/14 16:18 tarihinde düzenlenmiştir -
efsaneburak bunu yazdıSeastar bunu yazdı
emin misin hocam?
hiç ironisiz çok samimi söylüyorum bütün gerilimimi tükürükler saçarak gülüp boşalttım :D sağolun müridler..
-
-
oraya buraya sıkan klavye delikanlısı dolmuş her yer. bunlara ceza verilmiyor mu?
-
kuytul bunu yazdı
oraya buraya sıkan klavye delikanlısı dolmuş her yer. bunlara ceza verilmiyor mu?
maalesef verilmiyor hocam